<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=633881&amp;fmt=gif">
 • Diensten
 • Over Hupra
 • Klantenservice
 • Contact
 • Diensten
 • Over Hupra
 • Klantenservice
 • Contact

Hupra helpt verder

Telefoon

0318 528 528

E-mail

info@hupra.nl Maak afspraak →

banner-hupramangedwerkplek

Veilig & makkelijk

WERKEN IN DE
HUPRA MANAGED
WERKPLEK.

Onze klanten zeggen 10 uit 10 op basis van reviews op klantenvertellen.nl klantenvertellen.nl

Proactief beheer voorkomt problemen

Hupra Managed Werkplek voor accountants.

Hupra Managed Werkplek

Werkt uw organisatie alleen nog maar met SaaS-applicaties zoals AFAS, Exact, Twinfield en Visionplanner? Dan is Microsoft 365 een prima basis als digitale werkplek. Maar met alleen Microsoft 365 bent u er nog niet. Wat nog om aandacht vraagt is de inrichting, de beveiliging en het beheer. Om u daarin te ontlasten bieden we de Hupra Managed Werkplek aan.

 • Hupra ICT neemt de inrichting, beveiliging en het beheer voor u uit handen.
 • Door ons proactieve beheer heeft u geen last meer van downtime en hinderlijke storingen.
 • Is er iets aan de hand? Wij helpen uw medewerkers weer vlot aan het werk.

 

Waarom een Managed Werkplek?

Met de Hupra Managed Werkplek maakt u gebruik van de voordelen van Microsoft 365 en kunt u veilig en zorgeloos werken.

Veilig werken

Security op hoogniveau

Proactief beheer

Continue monitoring

Totaaloplossing

Beheer van hardware en software

Flexibel

Makkelijk op- en afschalen

Hoe werkt het?

Ontdek de voordelen van de Managed Werkplek voor uw accountantskantoor

Wij zorgen voor een goede inrichting van Microsoft 365 en voor het beheer van de software en hardware. We houden rekening met cybersecurity en nemen beveiligingsmaatregelen. We stellen de gebruikersrechten in en zorgen voor goed databeheer. Ook zorgen we voor een back-up van uw volledige Microsoft 365 omgeving.

Daarnaast beveiligen we de devices die uw organisatie gebruikt. We zorgen voor updates, onderhoud en Endpoint Detection and Response (EDR). Alle software en hardware houden we op afstand in de gaten via ons monitoringsysteem, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

 • U wordt volledig ontzorgd
  Op afstand houden wij in de gaten hoe uw ICT presteert en signaleren we problemen. U heeft er geen zorgen meer over en kunt u focussen op uw corebusiness.
 • Problemen worden voorkomen
  Wat kost het uw kantoor aan declarabel werk als de ICT een paar uur uit de lucht is? Of als problemen ad hoc opgelost moeten worden? Door tijdig updates en onderhoud uit te voeren, voorkomen we problemen.
 • Veiligheid op hoog niveau
  De veiligheid van uw ICT staat voor ons voorop. Wij zorgen dat de securitymaatregelen op orde zijn en dat u veilig kunt werken. Door continue monitoring zien wij het als er iets mis dreigt te gaan en grijpen we direct in.

Sluit aan bij 250+ tevreden klanten:

Een Managed Werkplek inclusief onderhoud, beveiliging en helpdesk

Met de Hupra Managed Werkplek nemen we de zorg voor uw ICT uit handen. Het onderhoud, de beveiliging en onze helpdesk zijn allemaal inbegrepen. U heeft de veiligheid op orde en dankzij ons proactief beheer voorkomen we problemen. Is er toch iets aan de hand? Onze helpdesk helpt uw medewerkers vlot weer aan het werk. Ook buiten kantoortijden kunt u op onze hulp rekenen bij calamiteiten.

Bert van Ravenswaaij, CFO bij de Koninklijke Nederlandse Munt
"Ik zou Hupra zeker ook bij andere partijen adviseren."
managed werkplek hupra

Veelgestelde vragen

Wat wilt u weten over de Managed Werkplek van Hupra?

De Hupra Managed Werkplek is een hybride werkplek. Met Microsoft 365 werkt u gedeeltelijk in de cloud, maar niet volledig. Gegevens worden ook lokaal opgeslagen. Dat betekent dat u de devices ook goed moet beveiligen, anders bent u kwetsbaar voor een datalek of cyberaanval. Om bedrijven hierin te ontzorgen hebben we de Hupra Managed Werkplek ontwikkeld.

De accountancy branche loopt voorop in het gebruik van SaaS-applicaties. Als uw kantoor alleen nog maar met SaaS-applicaties werkt, is het niet noodzakelijk om een virtuele desktop te gebruiken. Zolang u de veiligheid en het beheer van de devices maar goed regelt, zoals bij de Hupra Managed Werkplek het geval is. De Hupra Managed Werkplek is minder geschikt voor bedrijven die een Bring Your Own Device beleid hebben. De veiligheid van de privé devices van medewerkers is namelijk lastig te borgen.

In tegenstelling tot de Hupra Managed Werkplek is de Hupra Online Werkplek een virtuele desktop. Bij een virtuele werkplek wordt de gehele ICT-omgeving centraal in de cloud ondergebracht en beheerd. Ook traditionele on premise software kunnen we hierin onderbrengen. U slaat niets lokaal op uw apparaat op. Het maakt dus ook niet uit op welk apparaat u werkt. Het beheer en de veiligheid is centraal geregeld. Er zit als het ware een veiligheids-schil om de werkplek heen. De Hupra Online Werkplek is daarom erg geschikt voor organisaties die traditionele software en SaaS gebruiken. En wanneer medewerkers ook op privé devices werken.

Bedrijven denken soms dat ze met het afnemen van Microsoft 365 licenties alles geregeld hebben. Maar de accounts moeten nog wel ingericht en beheerd worden. Denk aan het nemen van beveiligingsmaatregelen, het instellen van gebruikersrechten en goed databeheer. Bovendien is het niet te voorkomen dat er data lokaal opgeslagen wordt. Dat betekent dat de devices waarop uw medewerkers werken ook beveiligd en beheerd moeten worden. De Hupra Managed Werkplek combineert Microsoft 365 met proactief beheer door Hupra. Wij zorgen voor de inrichting, de beveiliging en het beheer van Microsorft 365. Plus het beheer en de beveiliging van uw devices, inclusief updates en onderhoud, back-ups en EDR (de nieuwe generatie antivirussoftware). Via ons systeem monitoren we bovendien alle hardware en software, zodat we vroegtijdig problemen signaleren en kunnen oplossen.

Persoonlijk contact?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw kantoor? Wij helpen graag! Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

befo5N.tif (1)Hupra ICT
info@hupra.nl | 0318 528 528

 

managed hupra werkplek