Gerust aan het werk

met azure virtual desktop.

Kies voor veiligheid, flexibiliteit en schaalbaarheid

Werken in de Cloud met Azure Virtual Desktop.

azure virtual desktop by microsoft mechanics

Azure Virtual Desktop is de virtual desktop van Microsoft. Via elke device kunt u bij uw online werkomgeving. U werkt volledig in de public cloud van Microsoft en slaat niets lokaal op.

  • Integratie van alle Microsoft 365 applicaties
  • Veilig samenwerken
  • Betrouwbaar, flexibel en stabiel
Maak een afspraak

Afspraak maken - Azure Virtual Desktop

Waarom Azure Virtual Desktop?

Geef medewerkers altijd en overal toegang tot hun werkplek en zorg dat alles goed beveiligd is met Azure Virtual Desktop.

check

Overal en altijd

via internet beschikbaar

check

Centraal beheer

Alles vanuit één punt

check

Veilig samenwerken

Volledig in de Cloud

check

Flexibel

Inrichten naar wens

Azure Virtual Desktop

Ontdek de voordelen van een Azure digitale werkplek voor uw organisatie

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Een voorbeeld hiervan is Azure Virtual Desktop. Een publieke online werkplek die altijd én overal via het internet beschikbaar is. Hierbij wordt alle benodigde software en data vanuit één centraal punt toegankelijk. Deze online werkplek draait op het Microsoft Azure platform. De Azure Virtual Desktop is standaard nog geen kant-en-klare cloudoplossing. Maar om deze volledig te laten functioneren en aan te sluiten bij uw organisatie vereist dit iets meer werk. Dit is waar wij als Hupra om de hoek komen kijken. Hupra ICT kan deze online werkplek volledig voor u inrichten, onderhouden én beheren.

De Azure digitale werkplek is een enorm weerbare cloud service dat volledig toekomstbestendig is. Het biedt flexibiliteit, maar bovenal stabiliteit en veiligheid. Daarnaast zijn er nog meer redenen op te noemen om een Azure Virtual Desktop aan te schaffen voor uw organisatie:

  • Microsoft onderhoudt en beveiligt het Azure platform
  • Geen risico van onbeveiligde devices
  • Makkelijk onboarden van tijdelijke medewerkers
  • Toegang tot bestanden, applicaties en licenties met een single sign on
  • Naadloze integratie van alle Microsoft 365 applicaties
  • Meer mogelijkheden voor het aanpassen van installaties dan met Windows 365 Cloud-pc

Hoe werkt Azure Virtual Desktop?

Pieter Willemsen, directeur Hupra ICT
'Hupra ICT ontzorgt met proactief cloudbeheer, beveiliging en monitoring, zodat handen weer vrij komen voor financiële zaken. Daarnaast biedt Hupra ICT een adviseur die altijd de nieuwste updates deelt met betrekking tot (besparings)mogelijkheden in IT.'

Veelgestelde vragen

Wat wilt u weten over Azure Virtual Desktop?

Azure Virtual Desktop is de nieuwe naam van Windows Virtual Desktop.

Met de Azure Virtual Desktop biedt Microsoft meer flexibiliteit en mogelijkheden voor het aanpassen van installaties dan met Windows 365 Cloud-pc.

Bent u gecharmeerd van Azure Virtual Desktop, realiseer u dan wel dat er altijd nog een stuk inrichting en beheer bij komt kijken. Het is op dit moment dus nog geen kwestie van een paar vinkjes zetten en alles is voor elkaar.

Met Azure Virtual Desktop heeft u meer flexibiliteit en mogelijkheden voor het aanpassen van installaties dan bijvoorbeeld bij Windows 365 Cloud-pc. Dat betekent ook dat de inrichting complexer is. Wij denken met u mee en zorgen voor de inrichting en het beheer. Voor nieuwe medewerkers regelen we dat ze probleemloos van start kunnen. Ook voor vragen en support kunt u altijd bij ons terecht.

Afspraak maken - Azure Virtual Desktop