<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=633881&amp;fmt=gif">

Securitybeheer door Hupra

U begrijpt dat als netwerken niet goed beveiligd zijn, de kans op virussen, malware of cyberaanvallen groot is. U kunt u niet veroorloven dat er gegevens verdwijnen of in de verkeerde handen terecht komen. 

Managed services voor uw security 

Hupra IT-beheer erkent het belang van het beveiligen van uw systemen. Grote kans dat u niet weet waar u moet beginnen en daarom ondersteunen wij u graag. Wij richten voor u virusscanners en een firewall in. Wij beheren deze en monitoren de beveiligingsprestaties hiervan. Zo controleren wij de kans op virussen en grijpen in waar nodig. Concreet kunt u van ons verwachten dat wij met

behulp van data uw systemen in de gaten houden en automatisch veiligheidsupdates installeren. Wij geven rapportages over de status van de beveiliging en zien erop toe dat u geen hinder ondervindt van onze werkzaamheden.

Securitybeheer

basis

  • Monitoren beschikbaarheid en beveiligingsprestaties van de firewall
  • Managed Antivirus
  • Updaten firmware en beveiligingsdefinities
  • Speciale reactietijd (binnen kantoortijden) - 4 uur
 
v.a.

€ 20,-

per maand
hupraict-beheer

Meer over securitybeheer.

Continuïteit en veiligheid!

Continuïteit en veiligheid is voor ons essentieel. Immers onze mensen kunnen niets meer als de IT wegvalt en werken continu met vertrouwelijke (financiële) informatie. Hupra is de betrouwbare partner hierin.

Lees meer recensies ⟶
beheer-top-img.png
hupracloud-white-txt.png

Wat is ransomware en hoe beschermt u uw bedrijf hiervoor?

Wat is ransomware? Hoe komt ransomware op uw computers? Wat zijn de gevolgen? Waarom moet u iets tegen ransomware doen? Wat kunt u tegen ransomware doen? U leest het in deze blog!

Lees hier verder ⟶

Meer weten over de mogelijkheden van securitybeheer
voor uw organisatie?