Bescherm uw MKB Bedrijf

SECURITY BEHEER UITBESTEDEN

Onze klanten zeggen 10 uit 10 op basis van reviews op klantenvertellen.nl klantenvertellen.nl

Security beheer uitbesteden

In een tijd waarin cybercriminaliteit een dagelijkse realiteit is, heeft uw bedrijf een dynamische en proactieve beveiligingsstrategie nodig. Bij Hupra ICT begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan beveiligingsdiensten, specifiek gericht op het beschermen van uw MKB-bedrijf tegen diverse bedreigingen. Met onze op maat gemaakte security beheeroplossingen kunt u met een gerust hart focussen op waar u goed in bent: uw bedrijf runnen.

Maak een afspraak
AdobeStock_300803946-2-1-1
AdobeStock_80256734-2-1-1

Technische basismaatregelen

Goed security beheer rust op sterke technische maatregelen. Zijn uw huidige technische beveiligingsmaatregelen al geoptimaliseerd? Helaas ontbreken deze maatregelen bij veel bedrijven. Daarom richten wij ons op het implementeren en handhaven van de 7 essentiële cybersecurity-maatregelen specifiek voor het MKB. Dit omvat onder andere:

 • Up-to-date systeembeheer;
 • Regelmatige back-ups;
 • Het implementeren van wachtwoordprotocollen.

Daarnaast bieden we geavanceerde beveiligingsmonitoring en rapportagetools die inzicht verschaffen in de beveiligingsstatus van uw ICT-omgeving. Ons gebruiksvriendelijke dashboard en uitgebreide rapportagemogelijkheden stellen u in staat om het security beheer van uw systemen te monitoren. Bent u al volledig op de hoogte van de huidige staat van uw beveiligingssysteem? Wij kijken graag met u mee.

Oog voor de menselijke kant

Naast de technische aspecten is het belangrijk om aandacht te besteden aan de menselijke kant van cybersecurity. Zijn uw medewerkers voorbereid op cyberaanvallen? Vaak vormen medewerkers een belangrijk doelwit, vooral als ze niet zijn getraind om deze dreigingen te herkennen. Bij ons draait security beheer niet alleen om techniek; daarom bieden we gespecialiseerde phishing-training via een speciaal ontwikkeld platform. Dit helpt uw team om phishing-pogingen te herkennen en te vermijden, waardoor uw bedrijf beter beschermd is tegen deze bedreigingen.

partnership_platform_NL
DSC_0870-2 kopie-1

Security-beheer uitbesteden - Een slimme zet

Overweegt u het uitbesteden van uw security beheer? Bij Hupra ICT krijgt u toegang tot gespecialiseerde kennis en hulpmiddelen. Wij bieden u de expertise en tools om uw security beheer uit handen te geven, zodat u zich volledig kunt richten op wat écht belangrijk is: de groei van uw bedrijf.

Sluit aan bij 325+ tevreden klanten:

Arie van Trierum, operationeel directeur bij Trierum Metaalbewerking
"Goede partij met deskundigheid."

Veelgestelde vragen

Altijd & overal gerust aan het werk.

De effectiviteit van het uitbesteden van security beheer meten wij door updates te rapporteren. Daarnaast zorgen wij dat uw systemen up-to-date zijn met security-updates, zodat mogelijke bedreigingen en beveiligingsincidenten geminimaliseerd worden. Doet zich toch een probleem voor? Dan zijn wij 24/7 bereikbaar om het voor u op te lossen.

De effectiviteit van het uitbesteden van security beheer meten wij door updates te rapporteren. Daarnaast zorgen wij dat uw systemen up-to-date zijn met security-updates, zodat mogelijke bedreigingen en beveiligingsincidenten geminimaliseerd worden. Doet zich toch een probleem voor? Dan zijn wij 24/7 bereikbaar om het voor u op te lossen.

Hupra ICT biedt verschillende soorten beveiligingsdiensten aan om uw bedrijf te beschermen tegen digitale dreigingen:

- Netwerksegmentatie & beveiliging;
- Back-up beheer en beveiliging;
- Data encryptie en beveiliging;
- Wifi beheer en beveiliging;
- Updates & onderhoud van systemen;
- Werkplekbeheer en beveiliging;
- Toegangsbeheer;
- Managed Firewalling;
- Cybersecurity Awareness trainingen.

 

Door uw security beheer aan Hupra ICT uit te besteden, krijgt u toegang tot gespecialiseerde kennis en ervaring op het gebied van digitale beveiliging. Met up-to-date kennis, digitale professionals en de beschikking over de nieuwste technologieën kunnen wij uw bedrijfsgegevens nog beter beschermen. Daarnaast is het uitbesteden van security beheer een kostenefficiënte beslissing. Op deze manier hoeft u zelf niet te investeren in constante training en updates.

Hupra ICT zorgt voor preventieve maatregelen, houdt oog op mogelijke bedreigingen en grijpt snel in bij beveiligingsincidenten, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten.

Het uitbesteden van security beheer aan Hupra ICT geeft u toegang tot expertise, continue monitoring en snelle reactie op problemen. Als u security intern beheert, investeert u in de training van kundig personeel, onderhoud van beveiligingssystemen en staat u dag en nacht zelf paraat bij digitale beveiligingsproblemen. Dit kan van invloed zijn op uw effectiviteit en dagelijkse bedrijfsvoering.

Hupra ICT voert regelmatig controles uit om risico's te identificeren en past daarnaast beveiligingsmaatregelen toe, zoals versleuteling en toegangscontrole, om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsgegevens veilig blijven. Wij bespreken graag in een persoonlijk gesprek welke beveiligingsmaatregelen het beste passen bij uw bedrijf.

Het uitbesteden van security beheer biedt voordelen voor uw bedrijf en dagelijkse bedrijfsvoering:

 • Optimale bescherming van uw (bedrijfs)gegevens;
 • Lagere kosten in vergelijking met interne beveiliging;
 • Minder zorgen over het up-to-date houden van beveiligingssystemen.

Bij Hupra ICT geloven wij in maatwerkoplossingen. In eerste instantie gaan wij altijd uit van de 7 essentiële basismaatregelen die wij hanteren om MKB-bedrijven te  beschermen tegen digitale dreigingen. Aanvullend worden de beveiligingsoplossingen aangepast op basis van de grootte van uw bedrijf, de branche waarin u actief bent en de specifieke risico's waarmee u te maken heeft.

Neem contact met ons op om door te spreken hoe wij u kunnen helpen bij het uitbesteden van uw security beheer.

Wij zijn bekend met de wet- en regelgeving in verschillende branches en zorgen ervoor dat uw beveiligingsmaatregelen voldoen aan de geldende regels binnen uw branche. Regelmatige audits zorgen ervoor dat nieuwe maatregelen aan alle regels voldoen. Bij wijzigingen in wet- en regelgeving zorgen wij ervoor dat de compliance gewaarborgd blijft.

Met de digitale beveiliging van uw systemen zijn wij dagelijks bezig. Dit doen wij onder andere door:

 • De digitale beveiliging van uw bedrijf te monitoren;
 • Uw systemen regelmatig te updaten;
 • Het continu trainen van onze medewerkers;
 • Op de hoogte blijven van nieuwe digitale dreigingen;
 • Wij voeren regelmatig security-updates uit op uw systemen.

Als er een mogelijke dreiging of een beveiligingsincident plaatsvindt, zijn wij in staat snel te reageren en vaak zelfs te anticiperen. Wij houden mogelijke dreigingen goed in de gaten en reageren snel op problemen. Bovenal zorgen wij er door middel van updates en trainingen voor dat wij potentiële dreigingen altijd een stap voor zijn.

Online security beheer is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Veel van uw bedrijfsvoering gebeurt online en cyberdreigingen liggen dagelijks op de loer. Het uitbesteden van security beheer geeft uw bedrijf toegang tot onze gespecialiseerde kennis om de voortdurend evoluerende bedreigingen van cybercriminaliteit het hoofd te bieden. Hupra ICT beschermt uw bedrijf met een proactieve beveiligingsstrategie, waardoor u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten zonder u zorgen te hoeven maken over de complexe wereld van cybersecurity.

Hupra ICT beoordeelt de beveiligingsstatus van uw ICT-omgeving met behulp van geavanceerde beveiligingsmonitoring en rapportagetools. Deze tools bieden een gebruiksvriendelijk dashboard en uitgebreide rapportagemogelijkheden, waardoor u inzicht krijgt in de actuele beveiligingsstatus van uw systemen.

Hupra ICT richt zich op het implementeren en handhaven van de 7 basismaatregelen voor cybersecurity in het MKB:

 • Zero trust en segmentatie;
 • Het beheer van toegang;
 • Endpoint Detection and Response (EDR);
 • Veilige wifipunten;
 • Next Generation Firewall (NGFW);
 • Goed updatebeleid;
 • Goed back-upbeleid.

Lees hier meer over de 7 basismaatregelen die Hupra ICT inzet voor een effectieve digitale beveiliging.

Hupra ICT zet zich actief in om technische maatregelen te implementeren en te handhaven door ervoor te zorgen dat systemen up-to-date zijn en dat er regelmatig back-ups worden gemaakt. Dit doen wij door uw bedrijf of medewerkers bewust te maken van het belang van deze zaken. Daarnaast worden sterke wachtwoordprotocollen geïmplementeerd en gehandhaafd als onderdeel van een algehele beveiligingsstrategie.

Hupra ICT maakt gebruik van een geavanceerde beveiligingsmonitoring en een rapportagetool met een gebruiksvriendelijk dashboard. We gebruiken verschillende tools en software om IT-zaken te monitoren en beheren. De belangrijkste tool die we gebruiken is N-able RMM (Remote Monitoring & Management). Dit platform is speciaal ontworpen voor IT-serviceproviders en stelt hen in staat om op afstand netwerken, computers en eindpuntapparaten van klanten te monitoren en beheren. Het biedt functies zoals real-time monitoring, remote management, automatisering van taken, beveiligingsbeheer en uitgebreide rapportage. Dit helpt bij het proactief oplossen van problemen en verhoogt de efficiëntie van IT-activiteiten.

Hupra ICT maakt gebruik van een gespecialiseerd phishingtrainingplatform dat is ontworpen om medewerkers te trainen in het herkennen en vermijden van phishingpogingen. Deze training is gericht op het vergroten van de bewustwording en het verminderen van de kans op succesvolle aanvallen. Daarnaast wordt deze training regelmatig geüpdatet, zodat ook nieuwe phishingmethoden onder de aandacht worden gebracht.

Het phishingtrainingplatform van Hupra ICT is specifiek ontworpen op basis van realistische scenario's, zodat het een effectieve, hands-on-leerervaring biedt. Het phishingtrainingplatform simuleert actuele phishingaanvallen, waardoor medewerkers beter voorbereid zijn op echte bedreigingen. Wij werken hiervoor samen met Phished.

Het uitbesteden van security beheer aan Hupra ICT biedt toegang tot gespecialiseerde kennis, geavanceerde tools en continue monitoring. Hierdoor heeft u toegang tot up-to-date informatie en kennis. Daarnaast is het uitbesteden van security beheer vaak kosteneffectiever en efficiënter dan het intern opzetten en onderhouden van vergelijkbare beveiligingsmaatregelen.

Het cybersecurity-trainingsaanbod voor personeel omvat gespecialiseerde trainingen, waaronder het phishingtrainingplatform, om medewerkers bewust te maken van cyberdreigingen. De training is gericht op praktische kennis en het trainen van vaardigheden die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

De snelheid van de implementatie hangt af van de specifieke behoeften van uw bedrijf. Hupra ICT streeft ernaar om het security beheer binnen uw bedrijf zo snel mogelijk na de aanvraag op te zetten. De duur van het implementatieproces is afhankelijk van de complexiteit van de beveiligingsbehoeften, de wensen, eisen, huidige digitale infrastructuur en de grootte van uw bedrijf.

De kosten van het uitbesteden van security beheer variëren op basis van de specifieke behoeften van uw bedrijf. Hupra ICT biedt aangepaste oplossingen en transparantie in kosten, waarbij diensten worden afgestemd op uw budget en beveiligingsvereisten. Neem contact met ons op voor een inzicht in de kosten van security beheer van uw bedrijf.

Afspraak maken - Security beheer