Veilig en snel

werken in de online werkplek

Onze klanten zeggen 10 uit 10 op basis van reviews op klantenvertellen.nl klantenvertellen.nl

Overal en altijd veilig werken

Hupra Online Werkplek voor accountants.

De Hupra Online Werkplek speciaal voor accountants biedt een veilige en gebruiksvriendelijke virtuele werkplek waar alle benodigde tools samenkomen. Met toegang tot de bekende Microsoft 365 applicaties zoals: Word, Excel, Outlook en PowerPoint. Evenals Google Chrome en Adobe PDF Reader, hebben accountants alle essentiële software binnen handbereik. Bovendien is het mogelijk om hun accountancy software naadloos te integreren in deze online werkplek. De Hupra Online Werkplek is een complete dienst, inclusief inrichting, installatie, beveiliging, doorlopend beheer en onderhoud, en 24-uurs ondersteuning.

Met deze werkplek zijn uw gegevens altijd veilig, ongeacht het netwerk of apparaat dat u gebruikt. Bovendien biedt het medewerkers de flexibiliteit om overal en altijd te werken. Uw gegevens zijn altijd veilig, ongeacht het netwerk en het gebruikte apparaat.

 • Uw gegevens zijn altijd veilig, ongeacht het netwerk en het gebruikte apparaat.
 • Medewerkers kunnen overal en altijd werken.
 • All-in werkplek inclusief inrichting, onderhoud, beveiliging, helpdesk en service.

Waarom een online werkplek voor accountants?

Met de Hupra Online Werkplek brengen we uw hele werkomgeving naar de Accountants Cloud. Zo kunnen we al uw software en data centraal beheren en beveiligen. En u kunt altijd en overal werken – veilig en gemakkelijk.

check

Makkelijk op- en afschalen

Flexibel

check

Alle software geïntegreerd

Ook uw lokale apps

check

Centraal beheer

Alles in één ecosysteem

check

Veilig werken

Altijd & overal

Hoe werkt het?

Ontdek de voordelen van de online werkplek voor uw organisatie

Deze all-in digitale werkplek is door ons ontwikkeld op basis van Citrix. Wat een hoge mate van kwaliteit en veiligheid garandeert.

Met de Hupra Online Werkplek voldoet u aan alle wetgeving (WBP, AVR/GDRP en NIS2). Alle data en applicaties zijn ondergebracht in de goed beveiligde online werkomgeving. Doordat niets meer lokaal opgeslagen wordt, kunnen criminelen niet bij uw data als uw laptop in verkeerde handen valt.

De Hupra Online Werkplek is niet alleen bijzonder veilig, het werkt ook prettig en efficiënt. Met slechts één keer inloggen kunt u bij al uw SaaS-applicaties, zoals AFAS, Exact, TwinField en Visionplanner. Daarnaast is het ook mogelijk om traditionele applicaties te integreren, zoals Infine, Unit 4, Caseware en Elsevier Fiscaal.

 • Werk efficiënt en snel.

  Documenten hoeven niet opgehaald te worden, maar zijn direct beschikbaar.

 • Werk efficiënt en snel.

  Documenten hoeven niet opgehaald te worden, maar zijn direct beschikbaar.

 • Alle applicaties worden geïntegreerd in de online werkplek.

  Juist ook uw branche specifieke software en applicaties.

 • Single Sign On en multifactor authenticatie.

  Dankzij de veilige Single Sign On oplossing hoeft u maar één keer in te loggen voor toegang tot alle applicaties.

Sluit aan bij 325+ tevreden klanten:

Hupra ICT: hart voor veilige ICT in de accountancy

Hupra ICT heeft meer dan 20 jaar ervaring als ICT-partner in de accountancy. Dat merkt u bijvoorbeeld aan onze vertrouwdheid met specifieke applicaties. We hebben kennis van alle accountancy software en zijn hosting-partner van onder andere SnelStart en Infine. Ook hebben we een partnership met Lupasafe, gespecialiseerd in cybersecurity voor accountants.

Rutger Koelewijn, KC Accounting | Accountants & Advisors
"Ons accountantskantoor wordt erg goed bediend door Hupra en we zijn er daarom ook erg tevreden over."

Veelgestelde vragen

Wat wilt u weten over de online werkplek van Hupra?

Ja, het is een virtuele werkplek, ook wel Cloud werkplek genoemd.

Als u gebruik maakt van Software as a Service (SaaS) heeft u via internet toegang tot de softwareapplicatie. U werkt dan in de Cloud, maar het is wat anders dan een virtuele werkplek. Bij een virtuele werkplek wordt namelijk de gehele ICT-omgeving centraal in de Cloud ondergebracht en beheerd.

Er zijn een aantal belangrijke veiligheidsrisico’s bij het werken met SaaS, als u geen aanvullende beveiliging regelt. SaaS applicaties garanderen namelijk de veiligheid van hun software, maar niet van uw device. Dat moet u dus apart regelen. Bovendien heeft elke applicatie zijn eigen Cloud, waardoor er een multi-cloud ontstaat. Daardoor raakt het beheer versnipperd.

Ja. Alle ICT brengen we als het ware onder in één ecosysteem. Vanuit deze virtuele werkplek benadert u alle applicaties. Lokale applicaties (software) die eerder op uw eigen server stonden zetten we op de virtuele applicatieserver.

Onze Hupra Cloud werkplek draait in een private Cloud in een Nederlands datacenter. Dat geeft ons meer grip. We zijn niet afhankelijk van een andere partij. We hebben volledige toegang en kunnen zelf alle aanpassingen doen en problemen oplossen.

Hupra heeft de Online Werkplek ontwikkeld op basis van Citrix. We zien in Citrix een aantal belangrijke voordelen: hoog niveau van veiligheid, minder downtime, minder last van traag internet en makkelijk kunnen opschalen. Dankzij uitstekende tools binnen Citrix kunnen we kostenefficiënt werken. Dat alles vertaalt zich in een betaalbare online werkplek van een hoge kwaliteit. Lees hier meer over in ons blog wat we hier over schreven.

Een goede espresso met een stukje pure chocolade. Krijgt u er al zin in als u het leest? Het klinkt smakelijker dan een toastje zalm bij de cappuccino. Of een stukje kaas bij de thee. Sommige dingen passen nu eenmaal beter bij elkaar dan andere.

Zo merken we dat we als ICT-partner ook beter bij de ene branche passen dan bij de andere. Een van de sectoren waar wij een goede klik mee hebben is de accountancy. Te zien aan ons klantenbestand is dat gelukkig wederzijds. We vroegen ons af: waar zit dat in? Dit zijn 8 redenen waarom accountantskantoren kiezen voor Hupra ICT.

 

Afspraak maken