<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=633881&amp;fmt=gif">

Back-up beheer door Hupra ICT

Een back-up is één van de belangrijkste zaken om te monitoren. Geen enkel bedrijf zit er namelijk op te wachten dat belangrijke informatie verdwijnt. Veel bedrijven denken dat hun back-up goed geregeld te hebben, maar komen bedrogen uit.

Back-up is veel meer dan het dubbel opslaan van gegevens. Er komt veel bij kijken: Waar slaat u uw gegevens precies op? Zijn deze gegevens buitenshuisbeschikbaar, bijvoorbeeld bij brand of diefstal? Hoe snel kun je terug bij een full down situatie (disaster recovery)? En wat is het timeframe van de data die u terug wilt halen? Dit zijn allemaal vragen die relevant zijn als het gaat om back-ups.

Er zijn verschillende methodes om een back-up van uw gegevens te maken. Twee van de bekendste zijn de tape en de cloud. Welke manier het beste is voor uw organisatie, is afhankelijk van verschillende factoren. De hoeveelheid data, de timeframe en de snelheid. Hupra adviseert u graag welke manier het beste past bij uw organisatie.

Hupra denkt met u mee en begrijpt dat het verliezen van belangrijke gegevens erg vervelend is voor welke organisatie dan ook. Daarom zorgen wij altijd voor een recente back-up van uw gegevens, zodat u direct weer aan het werk kunt. Wij kiezen voor een proactieve aanpak, wat betekent dat wij uw ICT-omgeving 24/7 monitoren en preventief onderhouden. Maandelijks rapporteren wij u over onze monitorwerkzaamheden.

En zelfs als u ’s avonds gebruik wilt maken van uw back-up, dan is dat geen probleem. Ook ’s avonds staan wij voor u klaar om u van dienst te zijn. U kunt van ons op aan, Hupra zorgt ervoor dat uw bedrijf altijd veilig online is!

Back-up beheer

basis

  • Monitoren back-up
  • Back-up rapportage
  • Speciale reactietijd (binnen kantoortijden) - 4 uur
 
v.a.

€ 16,50

per maand
 backup oplossingen

Meer over back-up beheer.

Juiste niveau!

We kiezen voor Hupra omdat zij op het juiste niveau mee kunnen denken, ingewikkelde processen overzien en deze op kunnen knippen in eenvoudige overzichtelijke stukken.

Bekijk meer referenties ⟶
beheer-top-img.png
hupracloud-white-txt.png

De back-up als strategie om downtime & dataverlies te beperken!

Hoe kan ik de risico’s beperken van downtime & dataverlies en welke oplossingen zijn er om data te bewaren en te herstellen? U leest het in deze blog!

Lees verder ⟶

Meer weten over de voordelen van proactief back-up-beheer
voor uw organisatie?