Gerust aan het werk

MET CONTROLE OVER UW BACK-UP.

Essentiële zorg voor uw bedrijfsdata

Back-up beheer door Hupra ICT

DAg1vanHardeveld(hupra)-83-1

Staat de veiligheid van uw bedrijfsgegevens hoog op de agenda? Het risico op dataverlies door bijvoorbeeld cyberaanvallen, brand of diefstal is aanzienlijk. Een gedegen back-up strategie is daarom onmisbaar. Hupra ICT biedt geavanceerd back-up beheer dat traditionele methodes overstijgt.

  • Compleet beheer: Hupra ICT verzorgt de inrichting, beveiliging en het herstel van uw back-ups.
  • Continuïteit gewaarborgd: Onze proactieve benadering minimaliseert downtime en voorkomt hinderlijke storingen.
  • Directe ondersteuning: Bij incidenten zorgen we ervoor dat uw bedrijfsactiviteiten snel weer doorgang vinden.
Maak een afspraak

Afspraak maken - Back-up beheer

Waarom Back-up beheer door Hupra ICT

Ontdek de voordelen van een robuuste back-up oplossing door Hupra ICT voor uw MKB-bedrijf.

check

Encryptie op hoog niveau

check

Voortdurende monitoring

check

Afgestemd op uw behoeften

check

Ondersteuning

Back-up beheer door Hupra ICT

Back-up is één van de belangrijkste zaken om te monitoren

Een back-up is één van de belangrijkste zaken om te monitoren. Geen enkel bedrijf zit er namelijk op te wachten dat belangrijke informatie verdwijnt. Veel bedrijven denken dat hun back-up goed geregeld te hebben, maar komen bedrogen uit.

Back-up is veel meer dan het dubbel opslaan van gegevens. Er komt veel bij kijken: Waar slaat u uw gegevens precies op? Zijn deze gegevens buitenshuisbeschikbaar, bijvoorbeeld bij brand of diefstal? Hoe snel kun je terug bij een full down situatie (disaster recovery)? En wat is het timeframe van de data die u terug wilt halen? Dit zijn allemaal vragen die relevant zijn als het gaat om back-ups.

Er zijn verschillende methodes om een back-up van uw gegevens te maken. Twee van de bekendste zijn de tape en de cloud. Welke manier het beste is voor uw organisatie, is afhankelijk van verschillende factoren. De hoeveelheid data, de timeframe en de snelheid. Hupra adviseert u graag welke manier het beste past bij uw organisatie.

  • Monitoren back-up
  • Back-up rapportage
  • Speciale reactietijd (binnen kantoortijden) - 4 uur
v.a.
€ 16,50
per maand

Sluit aan bij 325+ tevreden klanten:

Nico Schumacher, Verhelst Administratie & Advies BV.
"Kundig personeel die je op een prettige manier helpen en te woord staan. Kortom, een betrouwbare partner voor onze ICT omgeving!"

Veelgestelde vragen

Alles wat u moet weten over onze back-up diensten en de bescherming van uw bedrijfsdata.

Back-up beheer is het proces van het veiligstellen, onderhouden en herstellen van digitale gegevens om te zorgen voor bedrijfscontinuïteit bij gegevensverlies. Dit omvat het plannen van de back-up frequentie, het selecteren van back-up locaties (lokaal en in de cloud), en het regelmatig testen van de back-ups om de integriteit en herstelbaarheid van de gegevens te garanderen.

Voor MKB-bedrijven is gegevensverlies niet alleen hinderlijk, maar kan het ook ernstige financiële en reputatieschade veroorzaken. Professioneel back-up beheer zorgt voor een betrouwbare en snelle herstelmogelijkheid bij dataverlies, minimaliseert downtime en beschermt tegen gevolgen van cyberaanvallen, hardwarefalen, en andere data-gerelateerde crises.

De frequentie van back-ups hangt af van uw bedrijfsactiviteiten, de hoeveelheid dagelijks gegenereerde gegevens en de mate van risico die u kunt tolereren. Over het algemeen adviseren wij dagelijkse back-ups voor de meeste MKB-bedrijven om ervoor te zorgen dat alle recente gegevens hersteld kunnen worden.

Lokale back-ups worden opgeslagen op fysieke apparaten binnen uw bedrijf, zoals externe harde schijven of tapes. Cloud back-ups worden daarentegen opgeslagen in de cloud, op servers van een externe dienstverlener. Beide methoden hebben hun voor- en nadelen: lokale back-ups bieden snelle toegang tot gegevens, terwijl cloud back-ups betere bescherming bieden tegen fysieke schade of diefstal.

Ja, Hupra ICT kan helpen bij het herstellen van uw gegevens na een cyberaanval. Ons team zorgt voor een snelle en effectieve respons om uw systemen te herstellen en de impact op uw bedrijfsvoering te minimaliseren. We bieden ook advies en oplossingen om uw beveiliging te verbeteren en toekomstige aanvallen te voorkomen.

Ja, bij Hupra ICT nemen we de veiligheid van uw cloud back-ups uiterst serieus. We gebruiken geavanceerde encryptie en beveiligingsprotocollen om te zorgen dat uw gegevens veilig zijn opgeslagen en alleen toegankelijk zijn voor geautoriseerde gebruikers. Onze cloudoplossingen voldoen aan strenge industrienormen voor gegevensbescherming en privacy.

Het kiezen van het juiste back-up plan hangt af van verschillende factoren, waaronder de grootte van uw bedrijf, de aard van uw gegevens, en uw budget. Wij komen graag bij u langs om uw specifieke behoeften te bespreken en een op maat gemaakt back-up plan te ontwerpen dat aan al uw vereisten voldoet.

Afspraak maken voor Back-up beheer