Gerust aan het werk

met uw applicatie in de cloud.

Werken in de cloud

Hosted applicaties

AdobeStock_391372483-1

Werken in de cloud wordt nog gemakkelijker en efficiënter wanneer u gebruik maakt van hosted Applicaties. Bij hosted Applicaties installeren, beheren en onderhouden wij uw applicaties in de cloud. Dit maakt het mogelijk om vanaf verschillende devices gebruik te maken van de applicaties. On-premise software wordt hierbij in de cloud gezet, zodat u profiteert van alle voordelen die de cloud u biedt. Uiteraard horen daar ook alle vertrouwde functionaliteiten bij.

De voordelen van hosted applicaties
Een groot voordeel: u kunt voor een gunstig maandtarief gebruik maken van uw bedrijfssoftware in de cloud. 

Alle applicaties die gebaseerd zijn op Windows maken wij voor u beschikbaar in de cloud. Dit maakt het mogelijk om uw werkplek in te richten naar uw wensen voor een optimale werkomgeving. Er zijn namelijk een legio aan verschillende hosted applicaties, bijvoorbeeld voor e-mail, klantenbeheer of personeelsbeheer.

Maak een afspraak

Afspraak maken - Hosted Applicaties

Bert van Ravenswaaij, CFO Koninklijke Nederlandse Munt
"Wij hebben SAP naar een private cloud gebracht"
Bekijk zijn verhaal

Uw vertrouwde applicaties in de Hupra cloud

AdobeStock_401359618-1

Kiest u enkel voor applicatiehosting? Of bent u geïnteresseerd in hosted applicaties voor in uw online werkplek? Hupra zorgt ervoor dat alle applicaties die u momenteel gebruikt, ook in uw nieuwe online werkomgeving aanwezig zijn.

Naast de gebruikelijke applicaties als Office zien wij vaak dat onze klanten gebruik willen maken van branche-specifieke software, zoals: SnelStart, AdminView, AccountView, Infine, AFAS, Exact, Visma, Mamut, Kluwer, King, Unit4, Mendrix, Lodder, Sage, Allure, Qurentis, Syntess Atrium, Elvy, Groenvision, InfoGroen, Davilex Software, RoadSoft, DigiTac, DELISprint, Nachon TMS, Ortec, SonyMap, GeoVisia, Ciris, OFB Software, iMuis, RetSoft.

En nog veel meer… Geen zorgen als uw applicatie hier niet tussen staat. Er zijn eindeloos veel applicaties beschikbaar, dus het is vrijwel altijd mogelijk om de juiste te integreren in uw online werkomgeving.

Afspraak maken - Hosted Applicaties