<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=633881&amp;fmt=gif">

Hosted applicaties in de cloud

Werken in de cloud wordt nog gemakkelijker en efficiënter wanneer u gebruik maakt van Hosted Applicaties. Bij Hosted Applicaties installeren, beheren en onderhouden wij uw applicaties in de cloud. Op deze manier kunt u vanaf verschillende devices gebruik maken van de applicatie. On-premise software wordt hierbij in de cloud gezet, zodat u van alle voordelen van de cloud profiteert, maar toch alle vertrouwde functionaliteiten kunt blijven gebruiken.

De diverse applicaties die wij aanbieden, hebben als voordeel dat u tegen zeer gunstige maandtarieven gebruik kunt maken van de bedrijfssoftware. Wij kunnen vrijwel alle applicaties, gebaseerd op Windows, voor u beschikbaar maken in de cloud. Door de verschillende cloud applicaties die u worden aangeboden, kunt u uw werkplek personaliseren en inrichten naar uw eigen wensen. Er zijn tientallen verschillende applicaties, bijvoorbeeld voor e-mail, klantenbeheer of personeelsbeheer.

Uw applicaties in de cloud van Hupra

Vrijwel alle applicaties die u op dit moment gebruikt, kan Hupra voor u beschikbaar maken in de cloud. U kunt kiezen voor enkel applicatiehosting, maar u kunt ook kiezen voor hosted applicaties in een compleet ingerichte online werkplek. Hupra kan alle Windows gebaseerde applicaties voor u hosten. Naast de gebruikelijke applicaties als Office zien wij vaak dat onze klanten gebruik willen maken van branche-specifieke software, zoals:

SnelStart, AdminView, AccountView, Infine, AFAS, Exact, Visma, Mamut, Kluwer, King, Unit4, Mendrix, Lodder, Sage, Allure, Qurentis, Syntess Atrium, Elvy, Groenvision, InfoGroen, Davilex Software, RoadSoft, DigiTac, DELISprint, Nachon TMS, Ortec, SonyMap, GeoVisia, Ciris, OFB Software, iMuis, RetSoft.

software in de cloud
Cloud logo

Meer over hosted applicaties.

Excellente support! 

Als bedrijf zijn we altijd bezig met optimaliseren. Migratie naar Hupra’s  op Citrix gebaseerde cloudomgeving was daarom een logische stap. We zijn flexibeler en we behouden de vertrouwde veilige toegang tot onze bedrijfsdata. Door de excellente support van Hupra zijn wij klaar voor de toekomst.

Bekijk meer recensies ⟶
vormen-software-cloud

3 vormen van software in de cloud

Hoe zit het precies met de verschillende gebruikersvormen van software in de cloud? In deze blog leest u 3 verschillende vormen van software in de cloud!

Lees verder ⟶

Benieuwd of wij uw applicaties beschikbaar kunnen maken in de cloud?