Gerust aan het werk

MET STABIELE & VEILIGE WIFI

Goed WiFi beheer

Een goed WiFi netwerk. Betrouwbaar en veilig. Dat is wat u wilt. Wij hebben ervaring en leggen voor u een passend netwerk aan. Hierbij nemen wij het bereik en de dekking van het netwerk mee. U zult begrijpen dat WiFi een vorm van maatwerk is. Elke omgeving is namelijk anders. Zo vraagt WiFi in warehouses bijvoorbeeld een heel andere aanpak en inrichting dan WiFi op kantoor. Een kantoor met meerdere verdiepingen vraagt ook weer andere toepassingen dan een kantoor met één verdieping.

Afspraak maken
Wifi social media post
wifi-heatmap-slider1

WiFi-scan

WiFi-scan Om de invloed van de omgeving inzichtelijk te maken, maken wij voor u een WiFi-scan (WiFi site-survey). Tijdens de Wi-Fi scan nemen we met professionele meetapparatuur uw Wi-Fi omgeving onder de loep. We onderzoeken waar de interferentiebronnen zich bevinden en bespreken welke wensen en eisen u heeft aan uw WiFi netwerk.

Voor een goede WiFi-verbinding heeft u vanzelfsprekend goede apparatuur nodig, maar is het belangrijk dat u gebruik maakt van een specialist die weet hoe deze ingesteld moeten worden, hoe te configureren en zorgt voor een juiste afstemming onderling. Daarnaast is het belangrijk dat er voldoende dekkingsgraad gecreëerd wordt en de gebruikte WiFi-apparatuur het aantal gelijktijdige gebruikers/ sessies ondersteund.

Hoe kan Hupra ICT helpen?

Bij de aanschaf en implementatie of verbetering van een (groot) draadloos netwerk en infrastructuur komt veel kijken. Wij raden daarom ook aan om u goed te laten adviseren en te laten helpen door een expert bij de installatie en implementatie hiervan. 

Bij Hupra ICT hebben wij jarenlange ervaring met het ontwerpen, installeren en beheren van draadloze netwerk-infrastructuren.

Waarom kiezen voor Hupra?

  • Meer dan 20+ jaar ervaring & kennis in het aanleggen van Wifi netwerken;
  • Specialist op het gebied van High-density, bandbreedtebeheer, BYOD, Authenticatie en Security;
  • Voor iedere organisatie een passende oplossing;
  • Wifi site survey met professionele meetapparatuur.
  • Expertise in warehouse-omgevingen

DSC_0870-2 kopie-1

Sluit aan bij 325+ tevreden klanten:

Bert van Ravenswaaij, CFO Koninklijke Nederlandse Munt
"Bij de bouw hebben ze veel aanwijzingen gegeven wat betreft WiFi-punten en allerlei dingen waar een aannemer in eerste instantie niet aan denkt."

Afspraak maken - wifi