<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=633881&amp;fmt=gif">

Online werken met goed Wifi beheer.

Een goed WiFi netwerk. Betrouwbaar en veilig. Dat is wat u wilt. Wij hebben ervaring en leggen voor u een passend netwerk aan. Hierbij nemen wij het bereik en de dekking van het netwerk mee. U zult begrijpen dat WiFi een vorm van maatwerk is. Elke omgeving is namelijk anders. Zo vraagt WiFi in warehouses bijvoorbeeld een heel andere aanpak en inrichting dan WiFi op kantoor. Een kantoor met meerdere verdiepingen vraagt ook weer andere toepassingen dan een kantoor met één verdieping.

WiFi-scan

Om de invloed van de omgeving inzichtelijk te maken, maken wij voor u een WiFi-scan (WiFi site-survey). Tijdens de Wi-Fi scan nemen we met professionele meetapparatuur uw Wi-Fi omgeving onder de loep. We onderzoeken waar de interfer

entiebronnen zich bevinden en bespreken welke wensen en eisen u heeft aan uw WiFi netwerk.

Voor een goede WiFi-verbinding heeft u vanzelfsprekend goede apparatuur nodig, maar is het belangrijk dat u gebruik maakt van een specialist die weet hoe deze ingesteld moeten worden, hoe te configureren en zorgt voor een juiste afstemming onderling. Daarnaast is het belangrijk dat er voldoende dekkingsgraad gecreëerd wordt en de gebruikte WiFi-apparatuur het aantal gelijktijdige gebruikers/ sessies ondersteund.

Access points van Alcatel-Lucent

Wij werken o.a. met access points van Alcatel-Lucent. Deze access points zorgen voor een snel en goed functionerend Wifi netwerk en ondersteunen.

grote aantallen gebruikers tegelijkertijd. Lees hier meer over de access points van Alcatel-Lucent.

Waarom kiezen voor Hupra?

  • Meer dan 15 jaar ervaring & kennis in het aanleggen van Wifi netwerken;
  • Specialist op het gebied van High-density, bandbreedtebeheer, BYOD, Authenticatie en Security;
  • Voor iedere organisatie een passende oplossing;
  • Wifi site survey met professionele meetapparatuur.
Wifi logo

Meer over WiFi.

Professionele oplossing! 

Voor ons logistiek centrum is een stabiele Wi-Fi oplossing erg belangrijk. Hupra realiseerde voor ons in korte tijd een professionele oplossing, waardoor onze scanners een goede verbinding behouden met het Wi-Fi in het hele warehouse.

Bekijk meer referenties ⟶
wifi-5
 

Managed WLAN: Het nut van WiFi-beheer voor het MKB

WiFi is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Ook in steeds meer bedrijven worden steeds meer apparaten op het WiFi-netwerk aangesloten. Vanuit veiligheidsoogpunt is het belangrijk om dit goed te kunnen beheren.

Lees verder ⟶

Meer weten over de voordelen van Managed WiFi
voor uw organisatie?