<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=633881&amp;fmt=gif">

Uw gegevens altijd en overal
beschikbaar vanuit een veilige cloud.

Vroeger ging u om half 9 naar kantoor, startte u uw computer op, werkte de dag, sloot de computer af en ging zo rond een uur of vijf, half zes weer naar huis. Hoe anders is dit tegenwoordig? Tijdens het ontbijt leest u op uw telefoon het belangrijkste branchenieuws, kijkt u wat er in uw agenda staat en werpt u een blik in uw mailbox.

Op kantoor neemt u uw laptop mee de vergaderingen in en raadpleegt direct de cijfers die nodig zijn om de juiste beslissing te nemen. Wanneer u ’s avonds thuis komt en op de bank TV kijkt, pakt u tijdens de commercials nog even u iPad erbij en plaatst u nog wat opmerkingen bij de notulen van de vergadering eerder die dag.

Tijden veranderen, mensen veranderen, organisaties veranderen & werkwijzen veranderen. Maar verandert de technologie met u en uw organisatie mee?

 

banner-workspace

Hupra Cloud werkplekken.

Software die u gebruikt,

aangeboden vanuit de cloud

Het scenario dat hierboven geschetst werd, klonk u waarschijnlijk niet heel vreemd in de oren. Helaas is toch vaak niet alle software die u dagelijks gebruikt, echt vanaf elk device en op elk moment te gebruiken. Uw mailbox en agenda werkt op uw telefoon en met een beetje geluk is er van uw CRM-systeem ook een app beschikbaar. Maar hoe zit dat met uw boekhoudpakket, ERP-systeem, branche-specifieke applicatie of misschien zelfs maatwerk-oplossing? Grote kans dat deze systemen niet vanuit de cloud te benaderen zijn door u en dat u voor sommige systeem nog altijd afhankelijk bent van een bepaalde locatie (kantoor) of device (uw werklaptop).

 

Maar wist u dat dit toch niet hoeft? Ook niet voor de systemen waarbij werken vanuit de cloud onmogelijk lijkt. Door de systemen als geheel op te pakken en op zogenaamde ‘virtuele machines’ in de cloud te laten draaien wordt vrijwel alles mogelijk. Sterker nog, het verbeterd de veiligheid en borgt de continuïteit van uw bedrijf. Alle voordelen van werken in de cloud zijn nu ook op deze ‘onmogelijke’ applicaties van toepassing. En uw data? Die staat ook veilig in de cloud.

 

Veilig en gemakkelijk werken

Werkt u toch met een deel SaaS-applicaties en een ander deel lokale bedrijfsapplicaties, dan verhoogt u de complexiteit en zijn technische veiligheidsrisico’s onvermijdelijk.

Deze verhoogde complexiteit komt voor wanneer werknemers veelvuldig gebruik maken van verschillende lokale applicaties en cloudapplicaties met steeds verschillende accounts. In de praktijk betekent dit dat zij meestal gebruikmaken van één makkelijk wachtwoord. Daarnaast is er geen overzicht over alle gebruikte applicaties. U weet dat er gebruik wordt gemaakt van e-mail, CRM, Office, misschien een ERP-pakket, maar wat wordt er daarnaast nog gebruikt en wie heeft er toegang tot wat? Het ontbreken van overzicht maakt het moeilijk om werknemers toegang te geven of juist ontzeggen voor bepaalde apps. Daarnaast heeft IT geen overzicht over mogelijk onveilige situaties. De verschillende apps kunnen niet samenwerken, en het is niet mogelijk om een compleet beeld van de gebruikersomgeving te krijgen en hierop aan te sturen.

 

Hoe zorgt u ervoor dat uw gegevens en die van uw klanten veilig zijn en dat u en uw werknemers toch op een makkelijke manier werken? Veilig werken in de cloud biedt de oplossing.

Hoe werkt u veilig in de cloud?

Locatie

Citrix geeft al uw
gegevens een veilige
locatie.

 

Netwerk

Het netwerk dat u
gebruikt wordt
gecontroleerd op
veiligheid.

Apparaat

U kunt werken in een
gebruiksvriendelijke omgeving,
onafhankelijk van
het apparaat dat u gebruikt.

Gebruiker

Wat u ook doet, Citrix
zorgt ervoor dat uw
gegevens veilig zijn.

 

Hoe ziet de cloud werkplek er uit?

Bent u benieuwd hoe de cloud werkplek van Hupra eruit ziet? Bekijk hier een demo van een basis-omgeving van de Hupra cloud werkplek en zie hoe het werkt in de praktijk.

Probeer 30 dagen gratis

Werken in de cloud voor uw specifieke sector.

Advocatenkantoor in de cloud

Advocatenkantoren

Reputatie is cruciaal voor een advocatenkantoor. De cliënt neemt u in vertrouwen en wil het gevoel hebben dat u hem of haar beschermt. Wat is in deze situatie erger dan het beschamen van dit vertrouwen of gevoel van veiligheid? Dat is precies wat er gebeurt wanneer u uw beveiliging niet op orde heeft en er een datalek ontstaat.

Lees meer →

Accountantskantoor in de cloud

Accountantskantoren

Als accountant verwerkt u gegevens van uw
klanten die zij liever niet op straat hebben liggen.
Het is dus belangrijk dat u zorgvuldig met deze
gegevens omgaat.

Lees meer →

Financiële dienstverleners in de cloud

Financiële dienstverleners

Als financieel dienstverlener is het belangrijk om
uw gegevens en die van uw klanten goed te beveiligen.
Als de financiële gegevens van uw klanten
of uw adviezen op straat komen te liggen, kan dat
vervelende gevolgen hebben!

Lees meer →

Zakelijke dienstverleners in de cloud

Zakelijke dienstverleners

Als zakelijke dienstverlener is het belangrijk om
uw gegevens en die van uw klanten goed te
beveiligen. Als de gegevens van uw klanten of
uw adviezen op straat komen te liggen, kan dat
vervelende gevolgen hebben!

Lees meer →

6 voordelen van de Citrix cloud werkplek.

Ontdek de voordelen van Citrix Cloud voor uw organisatie

1

Single Sign-On

Uw medewerkers hoeven zich maar één
keer aan te melden bij de Citrix cloud
werkplek om toegang te krijgen tot
e-mail, data en de meerderheid van applicaties.
Het is eenvoudig om medewerkers
toegang te geven of juist toegang
te ontzeggen.

2

Geïntegreerde workflows

Een logische integratie tussen applicaties
en een vaste omgeving om in te
werken.

3

Flexibiliteit

Een comfortabele werkplek voor zowel
medewerkers met algemene behoeften
als medewerkers met heel specifieke
behoeften.

4

Consistente gebruikservaring

Ongeacht welke app u gebruikt op welk
device, de gebruikservaring blijft goed
dankzij de functionaliteit die automatisch
wordt afgestemd op wat het apparaat
aankan.

5

Altijd veilig

De beveiliging wordt afgestemd op de
apps en apparaten die gebruikt worden.
Daarnaast wordt rekening gehouden met
de locatie, het netwerk en wat de gebruiker
doet.

6

Contextafhankelijke toegang

De IT-afdeling bepaalt welke apparaten
op welke locaties toegang mogen krijgen.
Zo werkt iedereen veilig en met de
best mogelijke toegang tot de online
werkplek.

Hupra ICT logo

Meer over Hupra.

Een pragmatische en hoogstpersoonlijke aanpak.

Hupra (234)

Hoogstpersoonlijk verbonden

We denken met u mee en helpen u graag verder voor een goede oplossing. Dit doen we door goed te luisteren. Daar ligt onze meerwaarde. Het vermogen tot inleven en een resultaat dat als vanzelfsprekend werkt. Met hart voor de klant kijken en signaleren we wat er leeft. We zijn hoogstpersoonlijk verbonden en helpen een oplossing te bieden voor welke situatie dan ook, met een prijskaartje naar waarde.

Hupra (86)

De vier kenmerken van Hupra!

Bij Hupra gaan wij maximaal voor onze klanten. Wij zoeken altijd naar de beste oplossing voor uw ICT-omgeving; een kwalitatieve combinatie tussen veiligheid en gemak. Persoonlijk contact is hierbij enorm belangrijk. Zo zorgen wij dat u altijd & overal gerust aan het werk kunt.

Hupra (62)

Expertise in verschillende branches.

Een organisatie uit de zorg sector vereist een andere aanpak dan een bedrijf uit de zakelijke dienstverlening en een accountantskantoor stelt andere eisen aan de ICT dan een transportbedrijf.

Vanuit onze ruime ervaring in verschillende branches kunnen wij de ICT optimaal afstemmen op de behoefte en eisen die er in uw sector zijn.

Altijd & overal gerust aan het werk met een veilige digitale werkplek

Probeer de demoversie gratis 30 dagen

Gerust aan het werk in de Hupra online werkplek

Bent u nieuwsgierig wat Hupra voor u kan betekenen? Dan komen wij graag met u in contact. Vraag hier vrijblijvend onze gratis Citrix Online Werkplek Demo aan om hem te proberen.

Wilt u meer weten over wat de Hupra kan doen voor uw organisatie? Tijdens de cloud scan op locatie nemen we uw IT-omgeving onder de loep en bekijken we samen met u welke wensen en eisen u heeft voor uw cloud-omgeving.

Vraag een gratis demo aan.