Veilig & snel

WERKEN IN DE ONLINE WERKPLEK.

Overal en altijd veilig werken

Gerust aan het werk met de Hupra Online Werkplek.

ss-inlog-secure-hupracloud

De Hupra Cloud Werkplek. Een werkplek waar alles op een veilige en gebruiksvriendelijke manier samenkomt. Deze virtuele werkplek is voorzien van alle bekende Microsoft applicaties zoals alle bekende Microsoft applicaties zoals Word, Excel, Outlook en PowerPoint maar ook Google Chrome en Adobe PDF reader. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bedrijfsspecifieke applicaties te integreren. De Hupra Cloud werkplek is een all-in dienst. Dat betekent: inclusief inrichting en installatie, beveiliging, doorlopend beheer en onderhoud en 24-uurs support.

 • Uw gegevens zijn altijd veilig, ongeacht het netwerk en het gebruikte apparaat.
 • Medewerkers kunnen overal en altijd werken.
 • All-in werkplek inclusief inrichting, onderhoud, beveiliging, helpdesk en service.

Sluit aan bij 325+ tevreden klanten:

Welk pakket is geschikt voor mij?

Welk pakket het beste past bij uw situatie is onder andere afhankelijk van uw wensen op het gebied van veiligheid en gebruikersgemak. Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Online Werkplekken Basis Standaard Uitgebreid
Windows virtuele werkplek
Citrix
VMware
5GB (persoonlijke) schijfruimte
Exchange Online mail met 50 GB opslagcapaciteit
Microsoft Office Standaard (Word, Excel,PowerPoint, Outlook, OneNote)
Microsoft Edge en Google Chrome
Adobe Acrobat Reader voor PDF-bestanden
SSL-beveiliging, Firewall & Antivirussoftware
Integratie met al uw branche-specifiekeapplicaties
Dagelijkse back-up van bestanden (tot 30 dagen terug)
Beheer & Onderhoud inbegrepen
All-in prijs: support inbegrepen
Extra veilig bestanden delen en synchroniseren (Citrix ShareFile)
Extra beveiliging (2-factor authentication) d.m.v. Microsoft Authenticator
v.a.€ 56,50per gebruiker, per maand
v.a.€ 74,50per gebruiker, per maand
v.a.€ 97,50per gebruiker, per maand

Offerte aanvragen Online werkplek

Bert van Ravenswaaij, CFO Koninklijke Nederlandse Munt
"Ik zou Hupra zeker ook bij andere partijen adviseren"

Hoe werkt het?

Ontdek de voordelen van de online werkplek voor uw organisatief

Deze all-in digitale werkplek is door ons ontwikkeld op basis van Citrix. Wat een hoge mate van kwaliteit en veiligheid garandeert. Het biedt een veilige toegang tot verschillende (Microsoft) applicaties. En dat met maar één keer inloggen. De Hupra Online Werkplek bevindt zich in onze private cloud, u werkt dus als het ware in het datacenter. Hierdoor hebben wij alle zeggenschap en keuzevrijheid. En dus meer grip. Het zorgt er ook voor dat we binnen een korte termijn problemen kunnen oplossen, omdat we overal zelf bij kunnen. Bent u ingelogd? Dan werkt u dus in de cloudomgeving. Dat biedt de volgende voordelen:

 
 • Werk efficiënt en snel.
  Documenten hoeven niet opgehaald te worden, maar zijn direct beschikbaar.
 • Geen zware devices noodzakelijk.

  U werkt volledig extern en maakt dus geen gebruik van de rekenkracht en het geheugen van uw laptop of andere devices. Dat scheelt uiteraard ook in de kosten.

 • Alle applicaties worden geïntegreerd in de online werkplek.
  Juist ook uw branche specifieke software en applicaties.

Waarom een online werkplek?

Met de Hupra Online Werkplek brengen we uw hele werkomgeving naar de Cloud. Zo kunnen we al uw software en data centraal beheren en beveiligen. En u kunt altijd en overal werken – veilig en gemakkelijk.

check

Veilig werken

Altijd & overal

check

Centraal beheer

Alles in één ecosysteem

check

Alle software geïntegreerd

Ook uw lokale apps

check

Makkelijk op- en afschalen

Flexibel

Veelgestelde vragen

Altijd & overal gerust aan het werk.

Ja, het is een virtuele werkplek, ook wel Cloud werkplek genoemd.

Als u gebruik maakt van Software as a Service (SaaS) heeft u via internet toegang tot de softwareapplicatie. U werkt dan in de Cloud, maar het is wat anders dan een virtuele werkplek. Bij een virtuele werkplek wordt namelijk de gehele ICT-omgeving centraal in de Cloud ondergebracht en beheerd.

Er zijn een aantal belangrijke veiligheidsrisico’s bij het werken met SaaS, als u geen aanvullende beveiliging regelt. SaaS applicaties garanderen namelijk de veiligheid van hun software, maar niet van uw device. Dat moet u dus apart regelen. Bovendien heeft elke applicatie zijn eigen Cloud, waardoor er een multi-cloud ontstaat. Daardoor raakt het beheer versnipperd.

Ja. Alle ICT brengen we als het ware onder in één ecosysteem. Vanuit deze virtuele werkplek benadert u alle applicaties. Lokale applicaties (software) die eerder op uw eigen server stonden zetten we op de virtuele applicatieserver.

Onze Hupra Cloud werkplek draait in een private Cloud in een Nederlands datacenter. Dat geeft ons meer grip. We zijn niet afhankelijk van een andere partij. We hebben volledige toegang en kunnen zelf alle aanpassingen doen en problemen oplossen.

Hupra heeft de Online Werkplek ontwikkeld op basis van Citrix. We zien in Citrix een aantal belangrijke voordelen: hoog niveau van veiligheid, minder downtime, minder last van traag internet en makkelijk kunnen opschalen. Dankzij uitstekende tools binnen Citrix kunnen we kostenefficiënt werken. Dat alles vertaalt zich in een betaalbare online werkplek van een hoge kwaliteit.

Afspraak maken - online werkplek