<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=633881&amp;fmt=gif">

Eén inlog voor alle apparaten en alle applicaties

Thuis, bij uw klant, in een restaurant terwijl u wacht of gewoon op kantoor: U wilt overal kunnen werken. De cloud maakt dat mogelijk. Ideaal!

 

Maar hoe zit het met de veiligheid? Hoe werkt het met verschillende applicaties of lokale programma's? En is de cloud niet veel prijziger? 

Wilt u overal toegang met 1 wachtwoord?

Ondanks uw regels zijn medewerkers na enige tijd toch weer slordig met wachtwoorden. Vooral als ze voor elk programma een ander wachtwoord hebben. Of, nog erger, alle wachtwoorden klakkeloos opslaan in de browser. Zodra iemand anders de laptop pakt, heeft hij of zij ook toegang tot alle wachtwoorden in de browser.

Een online cloudwerkplek dicht deze veiligheidslekken. 

Wilt u overzicht over toegangsrechten?

Vaak hebben organisaties geen compleet beeld van de gebruikte applicaties. Dat bemoeilijkt het goed regelen van de toegang tot die applicaties.

 

Met de online werkplek van Hupra wordt het gemakkelijk om bepaalde apps ontoegankelijk maken bij onveilige netwerken. Een grote stap voorwaarts voor de veiligheid van uw gegevens!

Wilt u besparen op het IT-beheer?

De online werkplek van Hupra biedt een betrouwbare toegang tot apps met een goede gebruikerservaring op alle apparaten. Uw werknemers loggen één keer in en hebben toegang tot de applicaties die ze nodig hebben.

Er is één complete omgeving die gebruikt wordt om alles te configureren, beheren en monitoren. Dit maakt het beheer van de werkplekken veiliger en minder complex.

 

Meer weten? Maak vandaag nog een afspraak!

 

 

8 voordelen van de Citrix cloud werkplek.

Ontdek de voordelen van Citrix Cloud voor uw organisatie

Hupra single sign-on icoon-1

Single Sign-On

Eén keer aanmelden bij de online werkplek geeft, vanaf elke device, veilige toegang tot e-mail, data en alle applicaties. De toegang is eenvoudig te beheren.

Hupra duidelijkheid in investering icoon- PNG-1

Duidelijkheid in investering

Bij Hupra krijgt u niet te maken met onverwachte kosten. De investering is van tevoren duidelijk. Uw maandelijkse
kosten vallen lager uit.

kompas-1

Flexibiliteit

De online werkplek van Hupra is flexibel voor medewerkers met specifieke behoeften. Zo is de werkplek passend voor iedereen.

Hupra consistente gebruikservaring icoon-JPG-1

Consistente gebruikservaring

Ongeacht welke app u gebruikt op welk device, de gebruikservaring blijft goed dankzij de functionaliteit die door Citrix automatisch wordt afgestemd op wat het apparaat aankan.

Icoontje hupraman-1-1

Ervaring in uw branche

Werken in de cloud werkt voor elke
branche anders. Hupra heeft ervaring in
verschillende branches, zoals accountantskantoren, advocatenkantoren, financiële & zakelijke dienstverleners.

Hupra altijd veilig-JPG-1

Altijd veilig

De beveiliging is afgestemd op de apps en apparaten die gebruikt worden. Daarnaast wordt rekening gehouden met de locatie, het netwerk en wat de gebruiker doet.

Hupra perfecte configuratie icoon- PNG-1

Perfecte configuratie

Hupra heeft centraal inzicht in de gebruikersdata van verschillende applicaties. Met deze kennis optimaliseert Hupra de online werkplekken op de voor u best mogelijke wijze.

persoon-1

Persoonlijke aanpak

Wij zoeken de beste oplossing voor uw organisatie, zodat u veilig en makkelijk kunt werken. Niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst. Persoonlijk contact vinden we belangrijk in ons werk!

Wilt u de digitale werkplek ervaren?

Probeer 30 dagen de demoversie

Gerust aan het werk in de Hupra online werkplek

Heeft u altijd al willen weten hoe zo'n cloud omgeving er écht uit ziet? 

Probeer de demo en ervaar de voordelen van onze online werkplek.

  • Hoge beschikbaarheid & betrouwbaarheid
  • Flexibiliteit  & schaalbaarheid
  • Performance & functionaliteiten
  • Veiligheid & gemak

Speciaal voor u hebben we een demo-account klaarstaan. Vul geheel vrijblijvend het formulier in en ontvang de inloggegevens en instructies voor het demo-account.

 

Bekijk vandaag nog wat de online werkplek voor uw bedrijf kan betekenen! 


 

 

Vraag nu de gratis demo aan: