<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=633881&amp;fmt=gif">
 • Diensten
 • Over Hupra
 • Klantenservice
 • Contact
 • Diensten
 • Over Hupra
 • Klantenservice
 • Contact

Hupra helpt verder

Telefoon

0318 528 528

E-mail

info@hupra.nl Maak afspraak →

gerust aan het werk met workspace 365

Gerust aan het werk

MET WORKSPACE
365

Intranet en werkplek in één platform

Zakelijk slim werken met Workspace 365

slimmer werken met workspace 365

Workspace 365 is een online cloudoplossing gebaseerd op Microsoft 365 waarmee u portalen, documenten en applicaties op één overzichtelijke plek bij elkaar zet. Van e-mails, nieuws, documenten en programma’s tot taakbeheer en samenwerken: al deze diensten komen samen onder Workspace 365.

Deze online omgeving biedt een nieuwe manier van werken. Het zet alle belangrijke gegevens binnen handbereik en geeft werknemers daardoor de mogelijkheid om zich te focussen op hun kerntaken. Het is niet langer nodig om te wisselen tussen verschillende schermen en diensten: de digitale werkplek Workspace 365 helpt uw medewerkers door het aanbieden van een overzichtelijk startpunt.

Waarom Workspace 365?

Creëer een overzichtelijke omgeving, waar SaaS-applicaties, informatievoorziening en overzichtelijk werken samenkomen. Workspace 365 brengt u de volgende voordelen:

Overal en altijd

via internet beschikbaar

Overzichtelijk

Alles op één plek

Veilig werken

Opslag in de cloud

Geen verrassingen

vast bedrag

Workspace 365 ontzorgt

workspace-hupra-1

Wanneer u Workspace 365 Zakelijk afneemt bij Hupra krijgt u, naast de voordelen van Workspace 365 Zakelijk, ook extra gebruiksgemak. Hupra ICT helpt u namelijk bij het opzetten en inrichten van de online omgeving.

Hierbij kijken wij naar welke softwaretoepassingen, programma’s en informatie er voor uw bedrijf het belangrijkste zijn. Daarnaast beheert Hupra ICT de applicaties voor uw bedrijf, zodat u zich kan concentreren op de kernactiviteiten.

Heeft u vragen over de online werkomgeving van Workspace 365? Hupra ICT biedt ondersteuning en assistentie bij vragen over het gebruik van de werkomgeving of problemen die zich voordoen.

10 voordelen van Workspace 365

Ontdek de voordelen van Workspace 365 voor uw organisatie

 • Makkelijk

  Alle SaaS-applicaties samen in één portal.

 • Persoonlijk
  Medewerkers zien alleen voor hen relevante applicaties.
 • Flexibel
  Altijd en overal via het internet beschikbaar.
 • Single sign-on
  Weg met meerdere wachtwoorden.
 • Overzichtelijk
  Alle ongelezen documenten, mails en afspraken in één oogopslag.
 • Integraties
  Workspace 365 biedt integraties met veelgebruikte applicaties zoals Microsoft Office, Google Drive, Dropbox, Salesforce en meer.
 • Veilig
  Workspace 365 biedt constante updates voor beveiligingsupdates en privacyfuncties.
 • Efficiëntie
  Nooit meer zoeken door een gestroomlijnde digitale werkplek.
 • Kostenbesparend
  Een betaalbaar abonnement, waarbij u betaalt per gebruiker.
 • Schaalbaar
  Workspace 365 is schaalbaar en groeit mee met uw bedrijf.
Pieter Willemsen, directeur Hupra ICT
‘‘Het werken in de cloud gaat heel snel, mits het op de juiste manier is ingericht.’
werken in de workspace 365 cloud

Veelgestelde vragen

Wat wilt u weten over Workspace 365?

Workspace 365 is ontwikkeld door softwareontwikkelaar New Day at Work. Het is een webbased werkplek die als het ware een schil om Microsoft 365 heen vormt. U kunt het zien als een soort portal of intranet, van waaruit u al uw werkzaamheden doet.

Met Workspace 365 bent u beter gefaciliteerd dan met alleen Microsoft 365. Maar u zult apart nog de beveiliging van uw devices moeten regelen. Plus een oplossing voor bedrijfsspecifieke applicaties.

Workspace 365 is een webbased portal. Het is software die webapplicaties samenbrengt in een dashboard. Dat is wat anders dan een virtuele werkplek.

Bij Workspace 365 werkt u vanuit de browser en gebruikt u alle applicaties en documenten in een webbased versie. Dat betekent dat er vaak minder functionaliteiten beschikbaar zijn. Het openen van een bestand kost iets meer tijd, omdat het nog opgehaald moet worden. Lees hier meer over in dit blog

Workspace 365 is goed beveiligd. Maar de beveiliging beperkt zich tot de webbased omgeving. U zult dus apart de beveiliging van uw devices moeten regelen.

Hupra kan u goed adviseren over uw totale IT-omgeving. Kunnen alle applicaties die u gebruikt ondergebracht worden in Workspace 365? Hoe regelt u de beveiliging van uw devices?

Wij kijken kritisch mee, voeren de implementatie uit en verzorgen het onderhoud. Bij nieuwe medewerkers voegen wij eenvoudig gebruikers toe aan uw abonnement en regelen dat deze probleemloos van start kunnen. Ook voor vragen en support kunt u altijd bij ons terecht.

Neem contact met ons op

Persoonlijk contact?

Heeft u interesse in Workspace 365, maar nog vragen? Wij helpen graag! Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

2021-10-12 (7) (1)Hupra ICT
info@hupra.nl | 0318 528 528

Koffie drinken