Gerust aan het werk

met proactief werkplekbeheer.

Onze klanten zeggen 10 uit 10 op basis van reviews op klantenvertellen.nl klantenvertellen.nl

Veilig en efficiënt werken

Werkplekbeheer uitbesteden

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor werkplekbeheer, dan is Hupra ICT de juiste keuze voor u. Het uitbesteden van werkplekbeheer vraagt om vertrouwen. Hupra ICT heeft jarenlange ervaring in de IT-dienstverlening. Wij begrijpen als geen ander dat werkplekbeheer, ook wel werkplek management of workspace management, essentieel is voor uw bedrijf.

Wij garanderen u het volgende wanneer u besluit uw werkplekbeheer uit te besteden:

 • Een uitgebreid pakket aan diensten voor het beheren van uw werkplekken;
 • Up-to-date beveiliging van uw werkplekken;
 • Het monitoren van systemen;
 • Het oplossen van technische problemen;
 • Het uitvoeren van onderhoud & updates;
 • Het beveiligen van uw netwerk
Maak een afspraak

Maak een afspraak - werkplekbeheer

it-ict-beheer

Waarom werkplekbeheer uitbesteden aan Hupra ICT?

Hupra ICT is gespecialiseerd in IT-diensten. Bij het uitbesteden van werkplekbeheer bent u bij ons in goede handen. Ons gespecialiseerde team heeft jarenlange kennis en ervaring. U neemt de diensten af die uw organisatie nodig heeft om zich te richten op uw kernactiviteiten en strategische doelen. Door werkplekbeheer uit te besteden legt u de dagelijkse operationele IT-zaken in handen van Hupra ICT, zodat u tijd heeft voor de dingen die belangrijk zijn voor uw bedrijf. Wij werken met de nieuwste technologieën en oplossingen, zodat u altijd verzekerd bent van de beste dienstverlening.

check

Verminderde kosten

Door werkplekbeheer uit te besteden aan Hupra ICT levert dit een flinke kostenbesparing op. Wij hebben opgeleid, ervaren IT-personeel in huis en onderhouden uw systemen. Daarnaast beheren, updaten en beveiligen wij alle apparaten in het netwerk. Wij regelen alles voor u.

check

Toegang tot expertise

Bij Hupra ICT profiteert u van onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van werkplekbeheer. Dit geeft ons de mogelijkheid om uw werkplek efficiënt en effectief te beheren.

check

Verbeterde beveiliging

Bij Hupra ICT werken we met de nieuwste technologieën, zodat u altijd verzekerd bent van de beste beveiliging. Door uw werkplekbeheer uit te besteden investeert u in de veiligheid van uw netwerk.

check

Flexibele oplossingen

Hupra ICT biedt flexibele en schaalbare oplossingen en diensten. Door uw werkplekbeheer uit te besteden kiest u voor de flexibiliteit die hoort bij ondernemen.

Werkplekbeheer uitbesteden ontzorgt

Hoe groter uw bedrijf, hoe meer apparaten u in bezit heeft. Voor bedrijven tot ongeveer 150 medewerkers is het vaak makkelijker en goedkoper om werkplekbeheer uit te besteden. Het beveiligen en controleren van apparaten op updates en andere problemen is een dagtaak.

Wij monitoren uw apparaten vanaf afstand en onderhouden en updaten deze proactief. Door dit op slimme tijden te doen hoeven uw medewerkers nooit hun werk neer te leggen. Ook kunnen wij u voorzien van Management rapportages waardoor u direct inzicht heeft over de algehele 'gezondheid' (health-status) van alle apparaten in uw netwerk. Kortom; werkplekbeheer uitbesteden ontzorgt.

Maak een afspraak

Sluit aan bij 325+ tevreden klanten:

Cees Heebink, directeur J. Heebink Logistic Services
"Je moet goede mensen hebben, in je bedrijf en om je heen. Met Hupra hebben we dat. We weten wat we aan elkaar hebben."
Lees zijn verhaal

Veelgestelde vragen

Wat wilt u weten over werkplekbeheer door Hupra ICT?

Het uitbesteden van werkplekbeheer aan een professioneel bedrijf als Hupra ICT biedt diverse voordelen, zoals kostenbesparing, toegang tot expertise, verbeterde beveiliging en flexibele oplossingen. Door werkplekbeheer uit te besteden, kunt u zich bovendien meer concentreren op uw kernactiviteiten.

Hupra ICT zorgt ervoor dat uw data veilig en vertrouwelijk wordt behandeld. Wij werken volgens de geldende wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw data te beschermen.

Hupra ICT heeft jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van werkplekbeheer. Wij werken met de nieuwste technologieën en oplossingen en bieden flexibele en schaalbare oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Neem contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen uw werkplekken te optimaliseren.

Hupra ICT biedt maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Neem contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen bij het oplossen van specifieke problemen. Onze gekwalificeerde en ervaren medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen.

Veel bedrijven lopen achter met het updaten van hun software. Vaak komt het niet uit en schuift het door. Terwijl updates geregeld problemen met de veiligheid oplossen. Heeft u een belangrijke security update niet doorgevoerd, dan bent u dus kwetsbaar. Hackers scannen op grote schaal bedrijven op zoek naar zulke kwetsbaarheden.

We kunnen uw werkplekken op afstand monitoren. We installeren software bij u, die ervoor zorgt dat alle informatie in onze monitoringstool terecht komt. Zo regelen we continu dat uw software en antivirusscan up-to-date zijn.

Leuk dat u deze stap overweegt! Het uitbesteden van werkplekbeheer is een strategische keuze en wij maken het proces zo helder en eenvoudig mogelijk voor u. Hier is een stap-voor-stap overzicht:

1. Voorbereiding & Planning:

 • Uitbestedingsomvang: Samen bepalen we welke diensten en locaties onder de uitbesteding vallen.
 • Analyse huidige IT: We bekijken uw huidige systemen, software, licenties en gebruikers.
 • Transitieplan: Samen zetten we een plan op papier met duidelijke mijlpalen.

2. Communicatie:

 • Informeren medewerkers: We zorgen dat iedereen weet wat de veranderingen inhouden en wat ze kunnen verwachten.
 • Training: Als het nodig is, regelen we sessies zodat uw team vertrouwd raakt met nieuwe tools of procedures.

3. Technische Implementatie:

 • Systemen opzetten: We installeren en configureren alle nodige systemen.
 • Data & Applicaties: Deze worden veilig verplaatst naar de nieuwe omgeving.
 • Testfase: We testen alles uitvoerig voordat het live gaat.

4. Fase van Overgang:

 • Samenwerking: Onze teams werken samen om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.
 • Monitoring: We houden de prestaties in de gaten en sturen bij waar nodig.

5. Evaluatie en Bijsturing:

 • Prestatiecheck: Regelmatig bekijken we of alles nog volgens afspraak loopt.
 • Feedback: We zijn altijd benieuwd naar uw ervaringen en gebruiken die om onze dienstverlening te verbeteren.

6. Onderhoud en Ondersteuning:

 • Ondersteuning: We nemen het beheer over, maar blijven in nauw contact. Zo zorgen we dat alles op rolletjes blijft lopen.

Ja, vaak blijft intern IT personeel betrokken bij werkplekbeheer na uitbesteding, maar hun rol kan veranderen en wordt minder groot. Ze kunnen verantwoordelijk zijn voor het beheren van de relatie met de serviceprovider, het toezicht houden op de geleverde diensten en het coördineren van interne gebruikersbehoeften. Hun focus verschuift vaak van dagelijkse operationele taken naar meer strategische en coördinerende functies.

Afspraak maken - werkplekbeheer