Gerust aan het werk

met proactief netwerkbeheer.

Netwerkbeheer door Hupra


Onder een netwerk verstaan we de infrastructuur van servers, werkstations, netwerkapparatuur en bekabeling. Omdat we dit hebben losgetrokken van servers en werkstations, blijft netwerkapparatuur over. Denk hierbij aan firewall, routers en switches, maar ook printers, multifunctionals en niet te vergeten uw internetverbindingen.

Zolang het netwerk naar behoren werkt, hebben alle gebruikers toegang tot deze netwerkapparatuur. Echter, als uw netwerk down-time heeft, dan is het tijdelijk onmogelijk om gebruik te maken van deze apparatuur en heeft u bijvoorbeeld geen toegang tot de online werkplek of is het onmogelijk om te printen.

Down-time van een netwerk is vervelend voor ieder bedrijf. U zit er niet op te wachten dat u uw werkzaamheden neer moet leggen vanwege een slechtwerkend ICT-systeem. Hupra denkt met u mee en voert daarom een proactief beleid.

Door het voortdurend monitoren en updaten van de nieuwste software, hopen wij down-time van uw netwerk te voorkomen. En mocht het toch gebeuren, dan staan wij snel voor u klaar om uw probleem op te lossen. Zelfs in de avonduren zijn wij beschikbaar om uw ICT-systemen weer naar behoren te laten werken. Bovendien adviseren wij onze klanten over de juiste apparatuur en staat Hupra klaar om u volledig te ontzorgen.

 

  • Monitoren connectiviteit
  • Updaten firmware
  • Speciale reactietijd (binnen kantoortijden) - 4 uur
v.a.
€ 16,50
per maand

Sluit aan bij 325+ tevreden klanten:

Cees Heebink, directeur Heebink Transport
“Het grote voordeel van Hupra is dat ze zoveel kennis hebben in de organisatie.”
Lees zijn verhaal

Veelgestelde vragen

Wilt u meer weten over netwerkbeheer door Hupra ICT?

Proactief beheer houdt in dat wij uw netwerk continu monitoren en de nieuwste software-updates uitvoeren om problemen en downtime te voorkomen. Dit stelt ons in staat om problemen op te merken, te identificeren en aan te pakken, voordat ze een impact hebben op uw netwerkprestaties.

Downtime betekent dat u tijdelijk geen toegang heeft tot het netwerk, waardoor u ook uw werkzaamheden tijdelijk niet kan uitvoeren. Dat willen we voorkomen. Door continu het netwerk te monitoren en regelmatig updates uit te voeren, zijn wij eventuele problemen voor. Door voortdurend waakzaam te zijn signaleren wij de tekenen voordat ze problemen kunnen veroorzaken. Wij lossen ze op, zonder dat u er iets van merkt. Heeft u toch een keer last van een probleem dat zorgt voor down-time? Dan lossen wij het snel voor u op.

Hupra beheert verschillende netwerkapparatuur, waaronder:
  • Routers;
  • Switches;
  • Printers;
  • Multifunctionals.

Hupra biedt een snelle reactietijd van 4 uur binnen reguliere kantoortijden om problemen binnen uw netwerk aan te pakken. Zo kan u snel weer aan het werk.

Ja, Hupra staat ook buiten reguliere kantoortijden klaar om ondersteuning te bieden voor uw ICT-systemen. Afhankelijk van uw netwerkbeheerpakket komen wij gedurende de hele dag in actie om u te ondersteunen bij problemen.

Het basisnetwerkbeheerpakket van €16,50 per maand omvat onder andere het monitoren van connectiviteit en het updaten van firmware voor de netwerkapparatuur. Wilt u verder ontzorgd worden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De voordelen van proactief netwerkbeheer zijn onder andere verminderde downtime, verbeterde netwerkprestaties en een hogere mate van betrouwbaarheid van uw ICT-systemen.

Afspraak maken netwerkbeheer