<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=633881&amp;fmt=gif">

Netwerkbeheer door Hupra

Onder een netwerk verstaan we de infrastructuur van servers, werkstations, netwerkapparatuur en bekabeling. Omdat we dit hebben losgetrokken van servers en werkstations, blijft netwerkapparatuur over. Denk hierbij aan firewall, routers en switches, maar ook printers, multifunctionals en niet te vergeten uw internetverbindingen.

Zolang het netwerk naar behoren werkt, hebben alle gebruikers toegang tot deze netwerkapparatuur. Echter, als uw netwerk down-time heeft, dan is het tijdelijk onmogelijk om gebruik te maken van deze apparatuur en heeft u bijvoorbeeld geen toegang tot de online werkplek of is het onmogelijk om te printen.

Ongemerkt proactief beheer

Down-time van een netwerk is vervelend voor ieder bedrijf. U zit er niet op te wachten dat u uw werkzaamheden neer moet leggen vanwege een slechtwerkend ICT-systeem. Hupra denkt met u mee en voert daarom een proactief beleid.

Door het voortdurend monitoren en updaten van de nieuwste software, hopen wij down-time van uw netwerk te voorkomen. En mocht het toch gebeuren, dan staan wij snel voor u klaar om uw probleem op te lossen. Zelfs in de avonduren zijn wij beschikbaar om uw ICT-systemen weer naar behoren te laten werken. Bovendien adviseren wij onze klanten over de juiste apparatuur en staat Hupra klaar om u volledig te ontzorgen.

Netwerkbeheer

basis

  • Monitoren connectiviteit
  • Updaten firmware
  • Speciale reactietijd (binnen kantoortijden) - 4 uur
 
v.a.

€ 16,50

per maand
hupra it-beheer

Meer over netwerkbeheer.

Betrouwbaar en transparant!

Hupra is een betrouwbare en transparante dienstverlener

Lees meer referenties ⟶
serverbeheer
serverbeheer

5 aandachtspunten voor de beveiliging van uw bedrijfsnetwerk

Als IT manager of coördinator ben je natuurlijk al bekend met de gevaren van een slecht beveiligde IT-omgeving. Toch zien we nog vaak dat er eenvoudige punten nog over het hoofd worden gezien.  

Lees verder ⟶

Meer weten over de voordelen van proactief netwerkbeheer
voor uw organisatie?