<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=633881&amp;fmt=gif">
 • Diensten
 • Over Hupra
 • Klantenservice
 • Contact
 • Diensten
 • Over Hupra
 • Klantenservice
 • Contact

Hupra helpt verder

Telefoon

0318 528 528

E-mail

info@hupra.nl Maak afspraak →

werken in de cloud

Veilig & makkelijk

GEBRUIK MAKEN VAN
CLOUDDIENSTEN.

Cloudoplossingen en clouddiensten bij Hupra ICT

Bij Hupra ICT begrijpen we de noodzaak van efficiënte en flexibele IT- en ICT-oplossingen. Daarom bieden we verschillende cloudoplossingen en clouddiensten aan die zijn ontworpen om uw werk makkelijker te maken:

 • Geavanceerde cloudinfrastructuur om makkelijk applicaties te hosten, gegevens op te slaan of een stabiele virtuele desktopomgeving te bieden.
 • Flexibiliteit en schaalbaarheid die uw bedrijf nodig heeft.
 • Beveiliging staat voorop in al onze cloudoplossingen. 

Wilt u meer weten over onze clouddiensten?

Cornel van Westen
Cornel van Westen
Maak een afspraak
cloud werken banner
cloud services

Cloudoplossingen en clouddiensten

Cloudoplossingen en clouddiensten zijn ontworpen om uw werkzaamheden zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hieronder vindt u een overzicht van onze voornaamste cloudoplossingen en -diensten:

Met onze online werkplek kunnen medewerkers op afstand veilig toegang krijgen tot hun digitale werkruimte. Dit omvat bestanden, applicaties en tools die nodig zijn om productief te blijven, ongeacht de locatie waar uw medewerkers zich bevinden. Onze online werkplek biedt flexibiliteit, schaalbaarheid en uitstekende beveiliging om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsgegevens altijd beschermd zijn.

Microsoft 365 is een uitgebreid pakket van productiviteitstools en -applicaties, waaronder Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Teams. Het biedt ook cloudopslag via OneDrive en samenwerkingsmogelijkheden met SharePoint. Bij Hupra ICT helpen we bedrijven bij de implementatie, het beheer en de optimalisatie van Microsoft 365, zodat u het meeste uit deze krachtige suite kunnen halen.

Workspace 365 is een alles-in-één digitale werkplek die gebruikers toegang biedt tot al hun applicaties, documenten en informatie vanuit één gepersonaliseerd dashboard. Het integreert naadloos met andere cloudoplossingen en biedt een intuïtieve gebruikerservaring. Bij Hupra ICT kunnen we Workspace 365 aanpassen aan de specifieke behoeften van uw organisatie en zorgen we altijd voor een vlotte implementatie.

Windows 365 Cloud PC stelt gebruikers in staat om een volledige Windows-desktopervaring te krijgen vanuit de cloud. Dit betekent dat uw medewerkers kunnen werken met vertrouwde Windows-applicaties en -tools, ongeacht op welk apparaat en vanaf welke locatie ze inloggen. Bij Hupra ICT helpen we uw organisatie bij de migratie naar Windows 365 Cloud PC en bieden we ondersteuning voor beheer en optimalisatie.

Azure Virtual Desktop is een krachtige oplossing voor het hosten van Windows-desktops en -apps in de cloud. Uw medewerkers hebben vanaf iedere locatie toegang tot hun desktop, programma’s en apps.

Citrix ShareFile is een veilige oplossing voor het delen, synchroniseren en opslaan van bestanden in de cloud. Het biedt geavanceerde functies voor bestandsbeheer, samenwerking en beveiliging. Hierdoor werkt u nog efficiënter.

Naast onze specifieke cloudoplossingen bieden we ook gehoste applicatieservices waarmee bedrijfskritische applicaties in de cloud worden geïmplementeerd en beheerd. Hosted applicaties zijn softwareprogramma's die worden gehost op servers in de cloud in plaats van op uw lokale computer. Dit betekent dat u alleen een internetverbinding en een webbrowser nodig heeft. U heeft dus vanaf iedere computer toegang tot uw programma’s. Bij Hosted Applicaties nemen wij het installeren, beheren en onderhouden van uw applicaties in de cloud voor onze rekening.

Is het tijd om te migreren naar de cloud?

Bent u klaar voor migratie naar een van onze cloudoplossingen en clouddiensten? Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van de reis naar de cloud, van strategie en planning tot implementatie en ondersteuning. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw IT-omgeving te transformeren met onze innovatieve cloudoplossingen.

Maak een afspraak

Welke Cloudoplossingen en clouddiensten passen bij mijn bedrijf?

Bent u er nog niet helemaal uit welke clouddiensten uw bedrijf nodig heeft? Het kiezen van de juiste cloudoplossingen of clouddiensten is een uitdagende stap. Met behulp van onderstaande checklist krijgt u een beter idee welke cloudoplossingen en clouddiensten het beste bij uw bedrijf passen:

 • Wat zijn de specifieke uitdagingen van uw bedrijf?
 • Welke doelstellingen wilt u bereiken met behulp van cloudoplossingen?

 • Heeft uw bedrijf behoefte aan flexibele werkplekken voor remote werken?
 • Zijn samenwerkingshulpmiddelen zoals gedeelde documentopslag en videobellen nodig?
 • Gaat uw bedrijf bedrijfskritische applicaties hosten in de cloud?
 • Werken uw medewerkers vaak thuis of onderweg?

 • Hoe snel groeit uw bedrijf?

 • Welke beveiligingsmaatregelen heeft uw bedrijf nodig?
 • Aan welke compliance- en wettelijke vereisten moeten de clouddiensten voldoen?

 • Wat is het beschikbare budget?

 • Heeft u al bestaande IT-systemen en applicaties die u wilt behouden?

Cornel over werken in de cloud
Cornel over werken in de cloud
Cornel van Westen
0318 528 528

Cornel van Westen

Wilt u na het invullen van de checklist meer weten over clouddiensten en -cloudoplossingen?

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen over onze clouddiensten en -oplossingen

Altijd & overal gerust aan het werk.

Cloudoplossingen bieden tal van voordelen, waaronder:

 • Flexibiliteit;
 • Schaalbaarheid;
 • Kostenefficiëntie. 
Met de cloud kunnen uw medewerkers namelijk overal en altijd toegang krijgen tot bedrijfsgegevens en -applicaties, wat de productiviteit en samenwerking bevordert.

Beveiliging staat centraal in al onze cloudoplossingen. We implementeren geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals encryptie, multi-factor authenticatie en regelmatige audits om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsgegevens te allen tijde beschermd zijn tegen cyberdreigingen.

Workspace 365, ontwikkeld door New Day at Work, is een webgebaseerde werkplek die fungeert als een soort schil rondom Microsoft 365. Het dient als een portal of intranet van waaruit u al uw taken kunt uitvoeren. Workspace 365 is uitgebreider dan alleen Microsoft 365. Het is belangrijk om aparte maatregelen te treffen voor de beveiliging van uw apparaten. Daarnaast zijn er losse oplossingen nodig om specifieke bedrijfsapplicaties te gebruiken. De keuze hangt af van uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Ons team van experts helpt u bij het integratieproces en zorgt ervoor dat uw bestaande IT-systemen samenwerken met onze cloudoplossingen. We bieden maatwerkoplossingen om ervoor te zorgen dat de integratie soepel verloopt en uw bedrijfsprocessen zo min mogelijk on-hold hoeven.

We bieden uitgebreide ondersteuning bij elke stap van de migratie naar de cloud, van strategie en planning tot implementatie en onderhoud. Ons team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en problemen op te lossen om ervoor te zorgen dat de overgang naar de cloud soepel verloopt.

Ja, al onze cloudoplossingen zijn schaalbaar en groeien mee met uw bedrijf. Of u nu een beginnend bedrijf bent of een grote onderneming met complexe IT-behoeften, onze cloudoplossingen kunnen altijd worden bijgesteld om aan uw behoeften te voldoen. Heeft u hier meer vragen over? Neem dan contact met ons op.