<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=633881&amp;fmt=gif">
  • Diensten
  • Over Hupra
  • Klantenservice
  • Contact
  • Diensten
  • Over Hupra
  • Klantenservice
  • Contact

Hupra helpt verder

Telefoon

0318 528 528

E-mail

info@hupra.nl Maak afspraak →

banner-citrix-workspace-decision

Gerust aan het werk

MET VEILIGE ICT
IN DE ACCOUNTANCY.

Hart voor veilige ICT in de accountancy.

Hoe belangrijk is de veiligheid van uw ICT? Voor veel accountantskantoren is het een topprioriteit. Logisch, u wilt de veiligheid van uw data en die van u klanten borgen. U kunt het u niet veroorloven slachtoffer te worden van een cyberaanval. Daarnaast heeft u te maken met wettelijke eisen, die met de komst van de NIS2 strenger worden.

Veilig en efficiënt werken

Naast veilig werken, wilt u ook efficiënt kunnen werken. Het systeem dient continu beschikbaar zijn, zodat u geen kostbare tijd verliest. Medewerkers moeten op elke locatie gemakkelijk bij de klantdossiers kunnen. En snel schakelen tussen verschillende applicaties zorgt voor gemak en tijdwinst.

Anton van Steenis van Harberden-1
AdobeStock_298934556 (1)

Wij nemen de zorg voor ICT uit handen
Hoe zorgt u ervoor dat iedereen effectief, efficiënt en veilig kan werken? Misschien draait uw huidige ICT-infrastructuur nog op eigen systemen, maar wilt u dit liever uitbesteden. Of u maakt al veelvuldig gebruik van SaaS-applicaties en wilt een oplossing voor de versnippering van het beheer hiervan.

Het is een flinke uitdaging om de infrastructuur goed in te richten, controle te behouden en iedereen veilig te laten werken. Welke medewerker krijgt toegang tot welke applicaties? Is de data die overal terecht komt, op laptops en telefoons wel veilig? En hoe kunnen medewerkers thuis en bij klanten zorgeloos werken? Belangrijke vragen waar wij u graag mee helpen, zodat u kunt focussen op uw corebusiness.

De uitdaging van SaaS-applicaties

De accountancysector is een van de voorlopers in digitaal werken. Veel applicaties waar u als accountant mee werkt, worden als online SaaS-applicatie aangeboden. Dat is erg handig, maar brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee.

SaaS-leveranciers garanderen de veiligheid van hun applicatie, maar niet van de devices die u gebruikt. Daarom is het belangrijk om het lokale beheer en de beveiliging van individuele devices goed te regelen. Met de Hupra Managed Werkplek heeft u hier geen omkijken meer naar.

hans & anton
Testimonial_Hans_v4-1

Volledig online werken in de cloud

Maakt u naast SaaS-applicaties ook nog gebruik van traditionele softwarepakketten? Deze software biedt de leverancier niet online aan, maar dient u zelf te installeren. Voorheen had u er een eigen server voor nodig. Tegenwoordig gebruiken accountantskantoren hier graag de Hupra Online Werkplek voor.

In de Hupra Online Werkplek brengen we al uw applicaties en data onder in een optimaal beveiligde online omgeving. U logt één keer in en u kunt al uw vertrouwde tools opstarten. Er wordt niets lokaal opgeslagen, dus u kunt op elke device en via elke internetverbinding veilig werken. Deze oplossing is ideaal als medewerkers geregeld thuis, onderweg en bij klanten werken.

Nico Schumacher, Verhelst Administratie & Advies
"Hoe Hupra het geregeld heeft zorgt voor rust"
Lees zijn verhaal
16_salaris_visual

Wat kunnen we voor u doen?
Hupra ICT bestaat ruim 40 jaar, daarvan hebben we meer dan 20 jaar ervaring als ICT-partner in de accountancy. Dat merkt u bijvoorbeeld aan onze vertrouwdheid met specifieke applicaties. We hebben kennis van alle accountancy software en zijn hosting-partner van onder andere SnelStart en Infine. Ook hebben we een partnership met Lupasafe, gespecialiseerd in cybersecurity voor accountants.

Wilt u de kans op downtime verlagen, de dataveiligheid beter borgen of effectiever werken? Stap voor stap integreren we ICT-oplossingen die het beste bij uw kantoor passen. We begeleiden u gedurende het traject en blijven u ook daarna ondersteunen. Daarbij staat de veiligheid van uw data en IT-omgeving voorop.

Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

2021-10-12 (7) (1)Cornel van Westen, contactpersoon Accountancy
cvwesten@hupra.nl | 0318 528 528

Cornel_van_Westen
‘Ons accountantskantoor wordt erg goed bediend door Hupra en we zijn er daarom ook erg tevreden over.

Onze teams en onze cliënten zijn internationaal en wonen, werken en zijn gevestigd verspreid over de wereld.

Het ICT-product dat Hupra levert, inclusief prima support, past heel goed bij ons bedrijf.
Rutger Koelewijn | KC Accounting
Security_icon_wit
E-book

De security-uitdagingen van de accountancy-sector

hupra-icon-white
Blog

Waarom kiezen accountants-
kantoren voor Hupra als ICT-partner?

Veelgestelde vragen

Deze vragen krijgen wij vaker van accountantskantoren:

Steeds meer software voor accountants wordt als SaaS aangeboden. Dat maakt het voor u mogelijk om uw kantoor vrijwel volledig op SaaS applicaties te draaien. Het lijkt er daarom op dat een eigen server en werkplekbeheer niet langer nodig zijn. U heeft alles immers veilig in de cloud staan. Maar is dat echt zo? We beantwoorden deze vraag in dit blog: https://www.hupra.nl/blog/maakt-saas-uw-server-overbodig

Als u een accountantskantoor runt, is het belangrijk om uw bedrijf te beschermen tegen cybercriminaliteit. Hoe zorgt u dat uw data en die van uw klanten veilig is? 

We beantwoorden deze vraag in dit blog: https://www.hupra.nl/blog/hoe-bescherm-ik-mijn-accountantskantoor-tegen-cybercrime

 

Een goede espresso met een stukje pure chocolade. Krijgt u er al zin in als u het leest? Het klinkt smakelijker dan een toastje zalm bij de cappuccino. Of een stukje kaas bij de thee. Sommige dingen passen nu eenmaal beter bij elkaar dan andere.

Zo merken we dat we als ICT-partner ook beter bij de ene branche passen dan bij de andere. Een van de sectoren waar wij een goede klik mee hebben is de accountancy. Te zien aan ons klantenbestand is dat gelukkig wederzijds. We vroegen ons af: waar zit dat in? Dit zijn 8 redenen waarom accountantskantoren kiezen voor Hupra ICT: https://www.hupra.nl/blog/waarom-kiezen-accountantskantoren-voor-hupra-ict

Software voor accountants wordt steeds vaker als SaaS aangeboden. Ook uw kantoor werkt waarschijnlijk voor een groot deel online. De overstap naar een volledige online werkplek wordt steeds logischer. Zeker als u al met Microsoft 365 werkt of dat overweegt. Maar welke online werkplek is het beste voor u? Een van de mogelijkheden die u tegen zult komen is Workspace 365. Waarin verschilt deze dienst van de online werkplek die Hupra aanbiedt?

https://www.hupra.nl/blog/workspace-365-versus-de-online-werkplek-van-hupra-voor-accountants

Is een virtuele desktop anno 2023 nog nodig voor een accountantskantoor? Hoe zit het met de Azure Virtual Desktop (AVD)? Vervangt die het gebruik van Citrix of een Remote Desktop?

Wij beantwoorden deze vraag in onderstaande blog:

https://www.hupra.nl/blog/is-een-virtuele-desktop-nog-nodig