<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=633881&amp;fmt=gif">
  • Diensten
  • Over Hupra
  • Klantenservice
  • Contact
  • Diensten
  • Over Hupra
  • Klantenservice
  • Contact

Hupra helpt verder

Telefoon

0318 528 528

E-mail

info@hupra.nl Maak afspraak →

banner-transport-heebink

J. Heebink Logistic Services

GERUST AAN
HET WERK.

J. Heebink Logistic Services, klant sinds 2001

“Het grote voordeel van Hupra is dat ze zoveel kennis hebben in de organisatie.”

“We weten wat we aan elkaar hebben”, zegt Cees Heebink over de relatie met
Hupra ICT. Al meer dan 20 jaar is Hupra ICT de vaste ICT-partner van het
internationale transportbedrijf uit Veenendaal. ICT vormt een steeds
crucialer onderdeel van het bedrijf. Heebink heeft meerdere ICT-medewerkers in huis. Hupra ICT kijkt op afstand mee en pakt de complexe projecten op.

Afhankelijkheid van ICT

“ICT is heel belangrijk voor ons bedrijf, absoluut”, vertelt Cees Heebink. Omdat ICT onderdeel is van het primaire proces, legt een storing bijna het hele bedrijf plat. “Toevallig hadden we gisteren onze grootste storing in jaren. Hupra helpt dan met man en macht mee om alles weer op de rit te krijgen. Dat is gewoon super.”

Cees Heebink is directeur en eigenaar van J. Heebink Logistic Services. Zijn vader richtte in 1970 het bedrijf op. Het familiebedrijf groeide in 50 jaar flink en heeft inmiddels 150 medewerkers in dienst. Dagelijks hebben ze 80 vrachtwagens op de weg, aangestuurd vanuit Veenendaal. Daarnaast zijn er twee vestigingen in het Verenigd Koninkrijk. Samen bieden de drie locaties meer dan 24.000 m2 opslagcapaciteit.

DSC_9776-1
183859011_1622725224589772_2281978374067794412_n

“Als we het zelf niet meer weten bellen we Hupra, zij weten het altijd."

ICT-partner
Heebink doet het liefst zo veel mogelijk in eigen beheer. Jaren geleden deed Hupra ICT alles op ICT-gebied voor het bedrijf. Toen de ICT een groter onderdeel werd, kozen ze voor een eigen ICT-afdeling. Hupra ICT ondersteunde daarbij en de samenwerking is er altijd gebleven. Grote aanpassingen en zaken rondom security pakt Hupra ICT op. Ook levert deze ICT-ontzorger de hardware en zorgt voor de wifi in de warehouses. Heebink heeft eigen servers, die Hupra ICT op afstand met proactief beheer monitort. Dat is vooral voordelig bij de Engelse locaties. Voorheen was het vaker nodig daar naar toe te reizen, nu gebeurt het meeste onderhoud op afstand.

De combinatie van een eigen afdeling met de ondersteuning van Hupra ICT bevalt Heebink goed. “Als we het zelf niet meer weten bellen we Hupra, zij weten het altijd. Hupra kijkt op afstand mee op onze eigen servers, bijvoorbeeld of er gevaren zijn van buitenaf, met virussen.”

Dag en nacht

“Ik ben super tevreden over Hupra. Je moet goede mensen hebben, in je bedrijf en om je heen. Met Hupra hebben we dat. We weten wat we aan elkaar hebben”, vertelt Heebink over de langdurige relatie. “Onze vaste contactpersonen staan dag en nacht voor ons klaar. Dat wist ik al wel, maar dat werd deze week weer bevestigd. De storing was om 16.00 uur ’s middags, het slechtste moment van de dag voor ons. Maar we liepen maar een uur vertraging op, zo snel hadden ze het weer verholpen.”

heebin ict
pallet-transport-vrachtwagen

Cees Heebink, eigenaar

“Je moet goede mensen hebben, in je bedrijf en om je heen. Met Hupra hebben we dat. We weten wat we aan elkaar hebben.”

“Wat mij goed bevalt aan Hupra is ten eerste het persoonlijke. We hebben een goede klik met de mensen bij Hupra. Ten tweede ze zijn kundig. Je hebt altijd mensen met kennis achter je staan. Omdat Pieter, ons contactpersoon, hier al zo lang over de vloer komt, kent hij het bedrijf en de processen. En Hupra is een platte organisatie. Ik bel Pieter en hij regelt het. We hebben korte lijntjes, aan een half woord hebben we genoeg. Met Chiel, onze tweede contactpersoon, gaat dat net zo.”

Soepele verhuizing

Dit jaar verhuisde Heebink naar een nieuwbouwpand in Veenendaal. Hupra zorgde voor de verhuizing van de servers en richtte de ICT in op de nieuwe locatie. “De verhuizing naar het nieuwe pand is een groot project geweest”, vertelt Heebink. “Maar de overgang ging heel soepel. Vrijdagavond zijn de servers afgesloten op de oude plek en aangesloten op de nieuwe plek. Zaterdagmorgen is dat nog afgemaakt en maandag kon de pc opstarten en werkte alles
perfect. Zo wil je het.”

Wat kunnen we voor u doen?
Hupra ICT bestaat 40 jaar, daarvan hebben we meer dan 20 jaar specifieke
ervaring als ICT-partner voor de Transport en Logistiek. In die tijd hebben
we transportbedrijven met een enkele vrachtwagen en vestiging zien groeien
naar een wagenpark met meer 100 vrachtauto’s en meerdere vestigingen.
We ondersteunen honderden bedrijven met IT-beheer, waarvan ook een
belangrijk deel bedrijven in de Transport en Logistiek. Gezamenlijk hebben
zij honderden vrachtwagens rondrijden en ook hebben we inmiddels
tienduizenden m2 warehouse voorzien van wifi.

Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

2021-10-12 (7) (1)Pieter Willemsen, contactpersoon Logistiek & Transport
p.a.willemsen@hupra.nl | 0318 528 528

Pieter Willemsen contactpersoon transport en logistiek