<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=633881&amp;fmt=gif">
  • Diensten
  • Over Hupra
  • Klantenservice
  • Contact
  • Diensten
  • Over Hupra
  • Klantenservice
  • Contact

Hupra helpt verder

Telefoon

0318 528 528

E-mail

info@hupra.nl Maak afspraak →

branches_logistiektransport_layer

Gerust aan het werk

MET GOEDE ICT
ZONDER GEDOE.

IT-partner voor
transport & logistiek.

Een bedrijf in de transport- en logistiekbranche staat onder druk van tijd en krappe marges. Gedoe met uw ICT kunt u daar niet bij hebben. Zijn de systemen niet beschikbaar, dan valt alles plat. Betrouwbare ICT is daarom essentieel voor de continuïteit van uw bedrijf. Met goede ICT draait alles soepeler en werkt u efficiënter. We kijken naar 4 essentiële onderdelen: het voorkomen van uitval, het gebruik van data, betrouwbare wifi en service.

Geen uitval meer

De belangrijkste eis aan de ICT is voor de meeste transportbedrijven: de continuïteit. Het laatste waar u op zit te wachten is de uitval van systemen. Uw bedrijf ligt uw bedrijf stil en u stelt klanten teleur terwijl u wacht op de monteur. Al met al kost het u een hoop geld en energie. Hupra ICT kijkt samen met u naar de infrastructuur die bij uw bedrijf past. Dat kan zowel in de cloud, met lokale servers of beide. In combinatie met proactief beheer, kunnen we downtime voorkomen. En een hoog beveiligingsniveau halen: wij beschermen uw bedrijf tegen virussen en digitale criminaliteit.

Berth van Veldhuizen Logistiek-1
pallet-transport-vrachtwagen

Data-integratie tussen systemen (TMS, WMS en FMS)
Is uw ICT-omgeving goed ingericht, dan sluiten de verschillende systemen, zoals uw TMS, WMS en FMS, naadloos op elkaar aan. Medewerkers kunnen makkelijker werken, maken efficiëntere rittenplanningen en krijgen beter inzicht in de voorraden. Met goede ICT draait alles soepeler. Dan kunt u zo efficiënt mogelijk werken. Precies wat u nodig hebt om betere marges te realiseren en groei te faciliteren.

In de transport en logistieke branche is data de basis voor uw processen. Systemen die data uitwisselen, zijn voor u daarom van onschatbare waarde. Bij veel van onze klanten fungeren wij als trusted advisor op het gebied van technologische oplossingen. Zo worden wij betrokken bij de keuze voor de aanschaf van een TMS, WMS, FMS of andere technologische investeringen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat deze pakketten stabiel met elkaar samenwerken en dat de dataveiligheid geborgd is.

Betrouwbare wifi in uw warehouse

Slecht wifi-signaal in uw warehouse is een struikelblok. Scanners die niet goed werken, informatie die niet beschikbaar is: zonder wifi is het lastig werken. Een warehouse voorzien van betrouwbare wifi vraagt om een andere aanpak dan een kantoorgebouw.

Hupra ICT heeft ruime ervaring met wifivoorzieningen in grote warehouses. We weten welke factoren een rol spelen en we vinden altijd de juiste oplossing voor uw specifieke situatie.

heebin ict
DSC_0870-2 kopie-1

24/7 persoonlijke service

We begrijpen dat een logistiek bedrijf moet doordraaien, ook buiten kantooruren. Bij ons krijgt u te maken met twee vaste contactpersonen. Zij weten wat er in uw bedrijf speelt en u kunt ze altijd bellen. Bij een storing komen ze letterlijk hun bed voor u uit. Zodat uw bedrijf ’s morgensvroeg weer op volle kracht vooruit kan.

 

Berth van Veldhuizen, Gebr. van Veldhuizen Transport
"Onze bedrijven en no-nonsense werkwijze passen erg goed bij elkaar"
Bekijk zijn verhaal
Berth van Veldhuizen, Gebr. van Veldhuizen Transport

Wat kunnen we voor u doen?
Hupra ICT bestaat meer dan 40 jaar, daarvan hebben we 20+ jaar specifieke ervaring als ICT-partner voor de Transport en Logistiek. In die tijd hebben
we transportbedrijven met een enkele vrachtwagen en vestiging zien groeien
naar een wagenpark met meer 100 vrachtauto’s en meerdere vestigingen.
We ondersteunen honderden bedrijven met IT-beheer, waarvan ook een
belangrijk deel bedrijven in de Transport en Logistiek. Gezamenlijk hebben
zij honderden vrachtwagens rondrijden en ook hebben we inmiddels
honderdduizenden m2 warehouse voorzien van wifi. 

Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

2021-10-12 (7) (1)Pieter Willemsen, contactpersoon Logistiek & Transport
p.a.willemsen@hupra.nl | 0318 528 528

Pieter Willemsen contactpersoon transport en logistiek
‘Ze denken altijd mee en geven diverse opties met de voor en nadelen duidelijk benoemd. Wij bevelen Hupra dan ook aan als IT partner.’
Theo Thomassen | A.G. Logistics Services
Security_icon_wit
E-book

Uw bedrijf laten groeien met behulp van ICT?

hupra-icon-white
Gratis ICT-scan

Geen dik papierwerk, maar een concreet verbeterplan.