Gerust aan het werk

met goede ict
zonder gedoe.

IT-partner voor transport & logistiek.

Een bedrijf in de transport- en logistiekbranche staat onder druk van tijd en krappe marges. Gedoe met uw ICT kunt u daar niet bij hebben. Zijn de systemen niet beschikbaar, dan valt alles plat. Betrouwbare ICT is daarom essentieel voor de continuïteit van uw bedrijf. Met goede ICT draait alles soepeler en werkt u efficiënter. We kijken naar 4 essentiële onderdelen: het voorkomen van uitval, het gebruik van data, betrouwbare wifi en service.

Geen uitval meer

De belangrijkste eis aan de ICT is voor de meeste transportbedrijven: de continuïteit. Het laatste waar u op zit te wachten is de uitval van systemen. Uw bedrijf ligt uw bedrijf stil en u stelt klanten teleur terwijl u wacht op de monteur. Al met al kost het u een hoop geld en energie. Hupra ICT kijkt samen met u naar de infrastructuur die bij uw bedrijf past. Dat kan zowel in de cloud, met lokale servers of beide. In combinatie met proactief beheer, kunnen we downtime voorkomen. En een hoog beveiligingsniveau halen: wij beschermen uw bedrijf tegen virussen en digitale criminaliteit.

Berth van Veldhuizen Logistiek-1
pallet-transport-vrachtwagen

Data-integratie tussen systemen (TMS, WMS en FMS)

Is uw ICT-omgeving goed ingericht, dan sluiten de verschillende systemen, zoals uw TMS, WMS en FMS, naadloos op elkaar aan. Medewerkers kunnen makkelijker werken, maken efficiëntere rittenplanningen en krijgen beter inzicht in de voorraden. Met goede ICT draait alles soepeler. Dan kunt u zo efficiënt mogelijk werken. Precies wat u nodig hebt om betere marges te realiseren en groei te faciliteren.

In de transport en logistieke branche is data de basis voor uw processen. Systemen die data uitwisselen, zijn voor u daarom van onschatbare waarde. Bij veel van onze klanten fungeren wij als trusted advisor op het gebied van technologische oplossingen. Zo worden wij betrokken bij de keuze voor de aanschaf van een TMS, WMS, FMS of andere technologische investeringen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat deze pakketten stabiel met elkaar samenwerken en dat de dataveiligheid geborgd is.

Betrouwbare wifi in uw warehouse

Slecht wifi-signaal in uw warehouse is een struikelblok. Scanners die niet goed werken, informatie die niet beschikbaar is: zonder wifi is het lastig werken. Een warehouse voorzien van betrouwbare wifi vraagt om een andere aanpak dan een kantoorgebouw.

Hupra ICT heeft ruime ervaring met wifivoorzieningen in grote warehouses. We weten welke factoren een rol spelen en we vinden altijd de juiste oplossing voor uw specifieke situatie.

99
DSC_0870-2 kopie-1

24/7 persoonlijke service

We begrijpen dat een logistiek bedrijf moet doordraaien, ook buiten kantooruren. Bij ons krijgt u te maken met twee vaste contactpersonen. Zij weten wat er in uw bedrijf speelt en u kunt ze altijd bellen. Bij een storing komen ze letterlijk hun bed voor u uit. Zodat uw bedrijf ’s morgensvroeg weer op volle kracht vooruit kan.

Sluit aan bij 325+ tevreden klanten:

Berth van Veldhuizen, Gebr. van Veldhuizen Transport
"Onze bedrijven en no-nonsense werkwijze passen erg goed bij elkaar"
Bekijk zijn verhaal

Afspraak maken - Transport & Logistiek