Efficiënte ICT-oplossingen

VOOR MAAKBEDRIJVEN

IT-partner voor de maakindustrie

Hoe belangrijk is de veiligheid van uw ICT? Voor veel bedrijven in de maakindustrie is het een topprioriteit. Logisch, u wilt de veiligheid van uw data en intellectuele eigendommen waarborgen. Bovendien moeten uw systemen voldoen aan strenge beveiligings- en privacyregels, ook vanuit uw opdrachtgevers.

Veilig en efficiënt werken

Naast veilig werken, wilt u ook efficiënt kunnen werken. Uw ICT-systemen moeten betrouwbaar zijn en zonder onderbrekingen werken. Uw medewerkers moeten snel en gemakkelijk toegang hebben tot de nodige informatie op hun specifieke werkplek. Daarnaast is een vlotte en effectieve samenwerking tussen uw medewerkers van vitaal belang voor de efficiëntie van uw bedrijf.

Maak een afspraak
AdobeStock_382747392-1
AdobeStock_188887101-1

Wij nemen de zorg voor ICT uit handen

Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf effectief, efficiënt en veilig kan werken? Misschien draait uw huidige ICT-infrastructuur nog op eigen systemen, maar denkt u na over de transitie naar de cloud. Uw bestaande software met jarenlange ontwikkeling en maatwerk moet dan uiteraard behouden blijven.

Het is een uitdaging om de ICT infrastructuur goed in te richten, de beveiliging te waarborgen en ervoor te zorgen dat uw medewerkers veilig kunnen werken, met name op de werkvloer en op kantoor. Bij Hupra ICT begrijpen we deze uitdagingen en helpen we u graag.

Veilige en schaalbare ICT-oplossingen

De maakindustrie staat bekend om zijn waardevolle intellectuele eigendommen en gevoelige bedrijfsinformatie. Het is cruciaal om de beveiliging en gegevensbescherming op hoog niveau te houden. Bij Hupra ICT hebben we expertise in het implementeren van robuuste beveiligingsmaatregelen, zelfs als er beperkte middelen aanwezig zijn.

Daarnaast begrijpen we dat uw bedrijf wil groeien en dat uw ICT-systemen mee moeten kunnen schalen. Onze oplossingen zijn ontworpen om flexibiliteit en schaalbaarheid te bieden, zodat u uw bedrijf kunt laten groeien zonder dat uw ICT-infrastructuur een belemmering vormt.

AdobeStock_473631413
DSC_0870-2 kopie-1

Ondersteuning en beheer op maat

Als bedrijf in de maakindustrie heeft u mogelijk niet de interne middelen of expertise om uw ICT-systemen en -infrastructuur efficiënt te beheren. Daarom biedt Hupra ICT betrouwbare ondersteuning en beheerdiensten die zijn afgestemd op uw behoeften en budget. We zorgen ervoor dat uw systemen probleemloos werken, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Sluit aan bij 325+ tevreden klanten:

Arie van Trierum, operationeel directeur bij Trierum Metaalbewerking
"Goede partij met deskundigheid."

Veelgestelde vragen

Deze vragen krijgen wij vaker van maakbedrijven:

 Als de ICT goed functioneert, zorgt het voor stabiliteit en productiviteit in uw maakbedrijf. Met een naadloze integratie van technologieën, systemen en processen loopt alles als een trein. Maar werkt de ICT niet optimaal, dan kan het uw bedrijf ook flink vertragen. Met effectief ICT-beheer voorkomt u dat uw bedrijf ontspoort.

Lees meer in dit blog: https://www.hupra.nl/blog/effectief-ict-beheer-maakindustrie

Voor uw bedrijf in de maakindustrie is een goede IT-infrastructuur noodzakelijk. Het zorgt ervoor dat de machines blijven draaien. Om daarin te voorzien, zijn cloudoplossingen in opkomst. Waar voorheen ieder bedrijf een eigen serverruimte had, zien we nu een verschuiving naar virtuele servers in de cloud.

Bent u nog niet overgestapt? Dan vraagt u zich wellicht af of u mee moet gaan met de trend. Toch hoeft dat voor u niet de beste keuze te zijn. In dit artikel bespreken we de verschillende vormen van de cloud en de voor- en nadelen die er zijn.

Lees meer in dit blog: https://www.hupra.nl/blog/de-stap-van-on-premise-naar-de-cloud

Het kiezen van de juiste software is een strategische beslissing die een aanzienlijke impact kan hebben op uw bedrijfsvoering. Vooral in een sector als de maakindustrie, waar digitalisering een kernonderdeel is geworden van het concurrentievermogen.

In dit artikel bespreken we de voor- en nadelen van branchespecifieke en generieke software en welke overwegingen u bij de keuze kunt maken. We hebben ook een mooi voorbeeld uit de praktijk, met een verrassende uitkomst voor het maakbedrijf in kwestie. 

 

Bedrijven in de maakindustrie vormen een populair doelwit voor cybercriminelen. Van alle sectoren, wordt de maakindustrie het vaakst getroffen. Dit blijkt uit het onderzoek IBM X-Force Threat Intelligence index. Ruimschoots een vijfde van alle aanvallen die IBM X-Force voorkwam was gericht op maakbedrijven. Eerder stonden financiële organisaties bovenaan, maar dat is verschoven.

Lees meer over de methoden en technologieën om uw maakbedrijf te beschermen tegen cybercrime: https://www.hupra.nl/blog/hoe-beschermt-u-uw-maakbedrijf-tegen-cybercrime

Wat gebeurt er als uw ICT uitvalt?

Als uw ICT-systeem uitvalt, heeft dat directe gevolgen voor uw productie. De impact kan zelfs desastreus zijn. Uw machines komen stil te staan, de productie wordt onderbroken en het wordt onmogelijk om de deadlines nog te halen. ICT-uitval kan uiteindelijke leiden tot gemiste omzet, contractbreuk, boetes, het verlies van klanten en reputatieschade.  

Lees hier meer over in ons blog: https://www.hupra.nl/blog/de-noodzaak-van-ict-ondersteuning-voor-maakbedrijven

Afspraak maken - maakindustrie