Gerust aan het werk

MET REMOTE MONITORING.

Remote monitoring van uw IT- en ICT-systemen

Hupra ICT: uw partner in remote monitoring

remote monitoring

Het is waarschijnlijk een fijne gedachte: terwijl u bezig bent met uw bedrijfsactiviteiten houden wij op afstand uw IT- en ICT-systemen in de gaten. Met onze remote monitoringoplossingen bieden we u de gemoedsrust die u nodig heeft. Wij bewaken ondertussen uw systemen en lossen eventuele problemen snel op. Waar u zich ook bevindt, remote monitoring bewaakt uw systemen vanaf een afstandje. Want dat is het fijne van remote monitoring: de continuïteit van uw organisatie is altijd gewaarborgd. Bij ons is uw IT-infrastructuur in goede handen.

  • Remote monitoring, onderhoud en beheer van uw IT- en ICT-infrastructuur.
  • Ondersteuning op locatie wanneer dat nodig is.
  • 24/7 beschikbaarheid voor het oplossen van problemen.
Maak een afspraak

Afspraak maken - Remote monitoring

4 voordelen van remote monitoring door Hupra ICT

Remote monitoring maakt het mogelijk om uw IT-omgeving vanaf elke locatie te bewaken en te beheren. Door het installeren van speciale software op uw systemen, servers en netwerkapparatuur, kunnen wij op afstand toegang krijgen tot de gezondheidsstatus van uw infrastructuur, netwerken en computers en proactief problemen identificeren voordat ze zich voordoen om ze vervolgens op te lossen.

check

Kennis en expertise

Door uw IT-beheer aan ons toe te vertrouwen, kunt u rekenen op onze specialistische kennis en ervaring.

check

Proactief beheer

Wij voorkomen problemen nog voordat ze zich voordoen door proactieve monitoring en onderhoud.

check

Veiligheid

Uw IT- en ICT-infrastructuur wordt beveiligd tegen datalekken en cyberaanvallen.

check

Continue monitoring

Onze team houdt uw systemen in de gaten, zodat problemen snel worden opgemerkt en opgelost.

Ontdek de voordelen van remote monitoring voor uw organisatie

Waarom Hupra ICT voor uw remote monitoring?

it-monitoring

Real-time monitoring

Ons team van ervaren IT-professionals heeft de kennis en expertise om uw remote monitoring behoeften te begrijpen en oplossingen te bieden die aan uw specifieke eisen voldoen.

Betrouwbaarheid

Met onze bewezen trackrecord in het leveren van betrouwbare remote monitoring diensten, kunt u erop vertrouwen dat uw IT-infrastructuur in veilige handen is.

Flexibiliteit

We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft, daarom bieden we flexibele oplossingen die schaalbaar zijn en kunnen worden aangepast aan uw groeiende bedrijf.

Klantgerichtheid

Bij Hupra ICT staat de tevredenheid van onze klanten voorop. We streven ernaar om uitstekende klantenservice te bieden en nauw samen te werken met u om aan uw verwachtingen te voldoen.

Onze remote monitoring diensten

Bij Hupra ICT biedenen wij verschillende remote monitoring diensten, waaronder:

1. Real-time monitoring

We monitoren constant uw systemen en netwerk om mogelijke problemen zoals downtime, prestatieproblemen of beveiligingslekken te identificeren.

2. Proactief onderhoud

Onze systemen detecteren potentiële problemen voordat ze zich voordoen, waardoor we preventieve maatregelen kunnen nemen om storingen te voorkomen en uw bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

3. Beveiligingsmonitoring

We houden uw netwerkverkeer en systemen nauwlettend in de gaten om verdachte activiteiten of potentiële bedreigingen te identificeren en onmiddellijk actie te ondernemen om uw gegevens (en die van uw klanten) te beschermen.

4. Rapportage en analyse

U ontvangt regelmatig gedetailleerde rapporten over de prestaties en gezondheid van uw IT-infrastructuur, evenals aanbevelingen voor verbeteringen en optimalisaties.

Ontdek de voordelen van remote monitoring

Waarom Hupra ICT voor uw remote monitoring?

Hupra ICT voor uw onderhoud

 

Laat ons op afstand uw IT-infrastructuur bewaken, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Hupra ICT u kan helpen met uw remote monitoringvraag. Met de remote monitoring service van Hupra ICT kunt u met een gerust hart vertrouwen op een stabiele en veilige IT-omgeving.

Contact

Sluit aan bij 325+ tevreden klanten:

Nico Schumacher, Verhelst Administratie & Advies BV.
"Kundig personeel die je op een prettige manier helpen en te woord staan. Kortom, een betrouwbare partner voor onze ICT omgeving!"

Veelgestelde vragen

Alles wat u moet weten over onze remote monitoring diensten.

Ja, bij Hupra ICT bieden we remote monitoringoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en vereisten van uw bedrijf. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, dus we werken nauw met u samen om oplossingen te bieden die perfect passen bij uw IT-infrastructuur en doelstellingen.

De kosten van remote monitoring bij Hupra ICT kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang van uw IT-infrastructuur, de gewenste functionaliteit en eventuele extra services die u nodig heeft. Neem contact met ons op voor een offerte op basis van uw specifieke behoeften.

Bij Hupra ICT streven we ernaar om snel te reageren op alle IT-problemen die zich voordoen. Ons team van ervaren professionals is beschikbaar om problemen direct aan te pakken en op te lossen, met onze korte responstijden, om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsactiviteiten zo min mogelijk verstoord worden.

De beveiliging van uw gegevens heeft onze hoogste prioriteit. Wij implementeren strikte beveiligingsmaatregelen en gebruiken versleutelingstechnologieën om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn tijdens het remote monitoring proces.

Bij Hupra ICT begrijpen we dat IT-problemen zich niet beperken tot reguliere kantooruren. Daarom bieden we onze klanten 24/7 ondersteuning, zodat u altijd op onze hulp kunt rekenen, ongeacht het tijdstip van de dag. Uw (logistiek) bedrijf moet blijven draaien, zelfs buiten kantooruren. Betrouwbare ondersteuning is hierbij essentieel. Daarom krijgt u bij ons twee vaste contactpersonen die bekend zijn met de specifieke behoeften van uw bedrijf en altijd bereikbaar zijn. In geval van een storing staan ze direct voor u klaar, zelfs midden in de nacht, zodat uw bedrijf 's ochtends weer zonder onderbreking door kan. 

Wij helpen u bij het implementeren en configureren van de remote monitoring software op uw systemen en netwerk. Ons ervaren team zorgt ervoor dat alles correct is ingesteld en geoptimaliseerd voor uw specifieke behoeften. Vervolgens houden wij uw systemen vanaf op afstand in de gaten.

U ontvangt regelmatig gedetailleerde rapporten over de prestaties en gezondheid van uw IT-infrastructuur. De frequentie en het type rapporten kunnen worden aangepast aan uw voorkeuren en behoeften.

U kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Ons vriendelijke en deskundige team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden voor al uw IT-behoeften.

Afspraak maken voor Back-up beheer