Altijd & overal

Gerust aan het werk

hupra_hoofdkantoor-4-1

Hoge kwaliteit ICT voor het MKB

Hupra biedt betaalbare enterprise-niveau ICT-oplossingen aan voor het MKB. Hupra faciliteert ICT-beheer, werken in de cloud en robuuste wifi-oplossingen. We adviseren wat het beste is voor uw bedrijf en bieden we persoonlijke service.

ICT is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Werkt het niet, dan ligt bijna alles stil. Het moet dus goed geregeld zijn. Maar zelf alle kennis in huis hebben voor de beste en veiligste ICT-oplossingen is tegenwoordig niet meer haalbaar. Het liefst heeft u een ICT-partner die de zorgen voor u uit handen neemt. Een partner die betrouwbaar is en met praktische oplossingen komt.

Maak een afspraak

Betrouwbare ICT-partner

Hupra ICT is die partner voor uw bedrijf. We maken enterprise-niveau ICT-oplossingen beschikbaar en betaalbaar voor het MKB. Hierdoor profiteert u van een uitstekende gebruikerservaring zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid. Aangevuld met onze persoonlijke en pragmatische aanpak maakt dat ons een betrouwbare ICT-partner voor bedrijven door heel Nederland.

Duidelijke afspraken en korte lijnen

Als klant van Hupra ICT weet u precies wat u van ons kunt verwachten. We maken duidelijke afspraken op het gebied van beheer, onderhoud, uitbreiding en prijs. Persoonlijk contact is voor ons enorm belangrijk. U heeft bij Hupra ICT twee vaste contactpersonen. Zij staan altijd voor u klaar en zijn goed op de hoogte van uw bedrijfsprocessen. Zo werken we met korte lijnen en kunnen we snel schakelen.

DSC_0870-2 kopie-1
Algemeen - hoofkantoor - directie

"Als ondernemer wilt u dat alles werkt, zonder gedoe"

Pragmatisch en persoonlijk

Hupra ICT heeft niet één gouden ICT-oplossing waar iedere klant het maar mee moet doen. We hebben meerdere bewezen oplossingen in huis en zoeken naar de oplossing de past bij uw bedrijf.

Ons doel is de beste combinatie van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid te vinden. Door het hoge kennisniveau in onze organisatie en onze ruime ervaring, kunnen we goed meedenken over efficiënt werken en het faciliteren van groei. Dat begint met goed te luisteren. We vinden het belangrijk om uw bedrijf te leren kennen en een band op te bouwen. We gaan altijd voor de langetermijnrelatie met onze klanten en onze medewerkers.

Dit vinden wij belangrijk

mannetje

Succes voor de klant

plaatstijd

Altijd & overal verbonden

lampje

Veilige oplossingen

handshake

Persoonlijk contact

Voordelen van Hupra ICT


 • Persoonlijk contact

  U kunt ons altijd bereiken, ook buiten kantooruren. Uw twee contactpersonen kennen u bedrijf. Dat schakelt snel en gemakkelijk.

 • Veilige oplossingen
  Het moet zo veilig mogelijk en zo gebruiksvriendelijk mogelijk. We zoeken naar de oplossing die precies past bij uw bedrijf.
 • Altijd en overal verbonden

  Wij regelen alles voor u: beheer, onderhoud en service. Problemen voorkomen we of lossen we razendsnel op. Zodat u altijd en overal kunt werken.

 • Uw succes voorop

  Wij begrijpen uw bedrijfsprocessen en spelen daarop in. Ook als we daarvoor ’s nachts aan de slag moeten. Uw succes is ons succes.

 • Langetermijnvisie

  We investeren in de lange termijn. Ons bedrijf bestaat meer dan 40 jaar. We groeien gestaag en nemen zelden afscheid van klanten en medewerkers.

Afspraak maken met ons!