<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=633881&amp;fmt=gif">
 • Diensten
 • Over Hupra
 • Klantenservice
 • Contact
 • Diensten
 • Over Hupra
 • Klantenservice
 • Contact

Hupra helpt verder

Telefoon

0318 528 528

E-mail

info@hupra.nl Maak afspraak →

hupra-itbeheer-overleg-overlay

Altijd & overal

GERUST
WERKEN BIJ
HUPRA.

Matthias, Hupra held sinds 2019

“Bij Hupra kan ik de tijd nemen om kwaliteit te leveren.”

“Het kennismakingsgesprek was wel bijzonder. Ik ging heel open het gesprek in met Pieter en Cornel. Het klikte direct en we hebben wel 2 of 3 uur zitten praten. Een tweede gesprek was niet eens meer nodig, we voelden dat het goed zat. Het officiële aanbod dat ik naderhand kreeg was meteen in orde en zo kwam ik in dienst als senior ICT-consultant.”

Het werk als ICT-consultant
“In mijn functie ben ik het aanspreekpunt voor de klant. Ik begeleid grote migratietrajecten. Die voer ik zelf uit en in sommige gevallen werk ik samen met collega’s die de projecten ondersteunen. Ook ben ik het aanspreekpunt voor grote veranderingen binnen de netwerken van de klant. De kleinere zaken lopen via de supportdesk.”

Werken bij Hupra ICT als IT-consultant
DSC_0860-2-1

"Het persoonlijke contact met klanten vind ik erg leuk."

Goede klantrelaties opbouwen
“Wat ik erg leuk vind aan deze functie is dat ik een goede relatie opbouw met klanten. Bij Hupra is de kwaliteit belangrijk. Ik krijg de tijd om een traject goed aan te pakken. Daardoor heb ik langdurig en intensief contact met de klant. Het is prettig om kwaliteit te kunnen leveren. Niets is zo vervelend als klanten die boos op je zijn. Daar heb ik bij Hupra geen last van. Ik moet juist opletten dat ik de tijd neem voor dingen, want het hoeft niet meer zo gehaast.“

“Dat Hupra de kwaliteit voorop stelt, is ook wel eens een nadeel. Het is zo georganiseerd dat mijn collega’s bepaalde specialistische zaken uitvoeren. Dat moet ingepland worden. Ik moet daar soms aan wennen, ik kan het niet even snel regelen of zelf doen. Maar ik waardeer wel de kwaliteit die je daarmee handhaaft. Die jongens zijn écht gespecialiseerd en leveren goed werk.”

Van elkaar leren
“Er is hier absoluut geen harde sfeer. De koers wordt bepaald door de directie, maar het is een platte organisatie. Als je een inhoudelijk punt hebt, zullen ze altijd naar je luisteren. Je wordt hier niet onderuitgehaald en er wordt niet geblaft."

"Fouten verdoezelen we niet. Gelukkig maar, want daar heb ik een gruwelijke hekel aan. Je kunt van elkaar leren en met eerlijkheid kom je het verste. “

DSC_0553-1
Werken bij Hupra ICT als IT-consultant

Matthias

“Hupra is: duidelijkheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid.”

Het Hupra gevoel
“Mijn collega’s zijn echt top. Het is een hele hechte club. Op kantoor lunchen we altijd samen. De pooltafel is de beste investering van het jaar geweest. Hij wordt continu gebruikt in de pauzes. Of we doen nog een potje op vrijdagmiddag. Nog voordat ik in dienst was, werd ik al samen met mijn vrouw uitgenodigd voor het bedrijfsuitje. Zaten we ineens met mijn nieuwe collega’s aan tafel. Dat vond ik wel bijzonder.”

 “Ik zou Hupra 100% aanbevelen, omdat ik zeker weet dat je hier beter af bent. Misschien kan ik ergens anders nog meer verdienen, bijvoorbeeld in de Randstad. Maar dat weegt niet op tegen de bedrijfscultuur. Ik kan hier kwaliteit leveren en met veel plezier werken. Er wordt niet standaard 50 of 60 uur per week gewerkt, Hupra is strikt op overwerken. Nu heb ik privé meer tijd en dat is fijn.”

Gerust aan het werk

 • Goede relatie met klanten
 • Kwaliteit voorop
 • Eerlijke werksfeer
 • Top collega's

Past niet bij Hupra

 • Ben je meer van de snelheid dan van de kwaliteit, dan zul je hier moeten wennen.

Ben jij binnenkort ook onderdeel van ons team?

Gamen
DSC_0725-2
DSC_0496
DSC_9622-2

Ben jij binnenkort onderdeel van ons team?

Solliciteer bij Hupra ICT!

‘Een professionele ICT dienst- verlener voor bedrijven. Voor een zorgeloze ICT omgeving binnen uw organisatie is Hupra ICT voor een ieder bedrijf een must.’
Jacob van Leeuwen | De Elektro

Bekijk onze vacatures

Interesse?

Solliciteer!