<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=633881&amp;fmt=gif">
  • Diensten
  • Over Hupra
  • Klantenservice
  • Contact
  • Diensten
  • Over Hupra
  • Klantenservice
  • Contact

Hupra helpt verder

Telefoon

0318 528 528

E-mail

info@hupra.nl Maak afspraak →

hupra-itbeheer-overleg-overlay

Altijd & overal

GERUST
WERKEN BIJ
HUPRA.

Over werken bij Hupra ICT

ICT specialisten met
hart voor de klant

Ben jij een ICT specialist die graag mensen helpt? Iemand die voor de hoogste kwaliteit gaat en hart heeft voor de klant? Dan is Hupra ICT voor jou een mooie plek om je verder te ontwikkelen.

Ons doel is: De klanten van Hupra ICT kunnen altijd en overal gerust aan het werk. Daarom maakt Hupra ICT enterprise-niveau ICT-oplossingen beschikbaar en betaalbaar

voor het MKB. We gaan voor optimaal gebruikersgemak zonder dat het ten koste gaat van de veiligheid.

Hupra groeit!

Ons bedrijf groeit gestaag door en we zijn volop in beweging. In 2020 bestond Hupra ICT 40 jaar en verhuisden we naar een ruimer pand in Veenendaal. Groei jij met ons mee?

ict specialisten hupra ict

Waar wij voor staan

Bij Hupra ICT gaan wij maximaal voor onze klanten. We zoeken altijd naar de best passende oplossing. Persoonlijk contact is hierbij enorm belangrijk. Onze medewerkers zijn:

Deskundig

Kwaliteit en kennis

Betrouwbaar

Zekerheid en veiligheid

Flexibel

Gemak en ontzorgen

Persoonlijk

Klantvriendelijk en loyaal

Cornel_van_Westen-3

Cornel van Westen, directeur

"We geven je vrijheid en vertrouwen."

Onze bedrijfscultuur
“Onze bedrijfscultuur is laagdrempelig en mensgericht. We doen het samen. Van de seniors tot de stagiairs, iedereen loopt even gemakkelijk mijn kantoor binnen. Als medewerker krijg je veel vertrouwen. We gaan ervan uit dat jij zoekt naar de beste oplossing voor de klant. Er is niet één manier om daar te komen.”

“Hupra ICT faciliteert jou om de beste kwaliteit te leveren. We werken met enterprise technieken en vooraanstaande leveranciers. We doen niet aan detachering. Consultants draaien bij ons projecten van A tot Z en ontwikkelen zich in de breedte. En wil je verder specialiseren op een bepaald vlak, dan kan dat ook.”

Wil je meer weten over de cultuur bij Hupra? Onze medewerkers vertellen je graag meer over het werken bij Hupra in ons magazine!

Download Magazine

 

Interessante cijfers

32

De gemiddelde leeftijd van onze medewerkers

20+

Het aantal collega's waarmee je gerust aan het werk gaat.

8,7

Dit is onze gemiddelde klantbeoordeling

200+

Zoveel klanten helpen wij op dit moment

Kom je ons team versterken?

Jij bent net zo belangrijk als onze klant.

We hebben een hoge kwaliteitsstandaard en staan altijd klaar voor onze klanten.

Maar dat betekent niet dat jij je over de kop hoeft te werken. We staan ook klaar voor elkaar. We vinden het belangrijk dat we het goed hebben samen en dat je een prettige werk-privé balans hebt. Loop je ergens tegenaan, dan kijken we altijd hoe we dat samen kunnen oplossen.

Op kantoor is er een ongedwongen sfeer. Dagelijks staat er een afwisselende lunch voor je klaar. Na de lunch is er tijd voor een potje poolen of een wandeling. Op je verjaardag kun je een persoonlijk cadeautje verwachten, meestal met een knipoog. De week sluiten we af met een vrijdagmiddagborrel. Een paar keer per jaar plannen we een uitje, dat elke keer iemand anders organiseert.

DSC_0846-2-1
DSC_0677-1

Pieter Willemsen, directeur

"We gaan voor de lange termijn, ook bij medewerkers."

“Hupra ICT bestaat ruim 40 jaar en dat is lang voor een ICT-bedrijf. Ons succes komt voort uit onze klantgerichtheid. We gaan voor langetermijnrelaties, met onze klanten maar ook met onze medewerkers.

Zelden gaat er een medewerker weg. Zowel in de breedte als in de diepte kun je als vakspecialist groeien bij ons. Je leert in de praktijk van de projecten en van collega’s. En wil je een opleiding doen, dan faciliteren we je daarin. Het ziet ernaar uit dat we de komende jaren weer gestaag verder groeien als bedrijf en dat biedt volop kansen voor onze medewerkers.”

Ben jij binnenkort ook onderdeel van ons team?

Gamen
DSC_0725-2
DSC_0496
DSC_9622-2
‘Een professionele ICT dienst- verlener voor bedrijven. Voor een zorgeloze ICT omgeving binnen uw organisatie is Hupra ICT voor een ieder bedrijf een must.’
Jacob van Leeuwen | Delektro
Hé ICT'er,

Wil je bij ons werken, maar nog vragen?

Hé ICT'er,

Ben je zó enthousiast dat je wilt solliciteren?