<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=633881&amp;fmt=gif">

Access Points van Alcatel-Lucent.

U wilt een betrouwbaar, veilig en snel Wi- Fi-netwerk. Alcatel Lucent Instant is de enige WiFi-oplossing zonder controller die uitstekende WiFi-verbindingen, veiligheid van data en bedrijfscontinuïteit garandeert. 

Hogere productiviteit

De access points zorgen voor een snel en goed functionerend WiFi-netwerk en ondersteunen grote aantallen gebruikers tegelijkertijd. Bovendien zijn ze uitgerust met de Adaptive Radio Management technologie. Hiermee wordt voortdurend gezocht naar de beste verbinding voor u, zodat u geen last heeft van een trage of wisselende internetverbinding. Zo garanderen wij met deze technologie voor u een betrouwbare WLAN en werkt u altijd snel en bevordert dit uw productiviteit.

Passende oplossing met hoog rendement

Alcatel Lucent Instant is een van de meest rendabele professionele WiFi-oplossingen die er zijn.

Bij Alcatel Lucent Instant zijn de professionele functies en de controllerfuncties in het AP geïntegreerd. U bespaart kosten, doordat u geen hardware hoeft aan te schaffen en niet hoeft te betalen voor onderhoud hiervan en van een aparte controller. In de AP zijn belangrijke functies geïntegreerd, zoals:

  • Controllerfuncties;
  • Optimalisering van ClientMatch prestaties;
  • AppRF;
  • Beveiliging;
  • ARM™ RF-beheer.

De gepatenteerde ClientMatch™ technologie is eveneens geïntegreerd om de prestatiegegevens van de sessies met mobiele toestellen permanent te verzamelen. Deze gegevens worden vervolgens gebruikt om individuele clients op een intelligente manier naar de beste access point met het sterkste WiFi-signaal te sturen, terwijl de gebruikers zich verplaatsen.

Dus wanneer u naar een andere ruimte gaat binnen uw kantoor, gaat u van de ene naar de andere acces point. De gepatenteerde ClientMatch™ technologie zorgt ervoor dat u altijd met de beste acces point bent verbonden. Dit voorkomt ‘sticky client’, waarbij de client (bijvoorbeeld een laptop, telefoon, tablet of pc) verbonden blijft met een acces point met een slecht/zwak signaal.

Waarom kiezen voor Hupra?

  • Meer dan 15 jaar ervaring & kennis in het aanleggen van Wifi netwerken;
  • Specialist op het gebied van High-density, bandbreedtebeheer, BYOD, authenticatie-en Security
  • Voor iedere organisatie een passende oplossing;
  • Wifi site survey met professionele meetapparatuur
Wifi logo

Meer over WiFi.

Betrouwbare WiFi-oplossing!

Met de vervanging van ons WiFi-netwerk hebben wij een betrouwbare WiFi-oplossing voor onze medewerkers en gasten gerealiseerd. Het deskundige advies en de professionele aanpak van Hupra wordt door ons zeer gewaardeerd.

Lees meer recensies ⟶
wifi-mkb
 

3 veelvoorkomende problemen met WiFi bij het MKB

Problemen met uw WiFi in uw MKB? Dit zijn de drie voornaamste redenen en zo vindt u een oplossing voor uw WiFi-probleem!

Lees verder ⟶

Meer weten over de voordelen van Alcatel-Lucent acces points
voor uw organisatie?