<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=633881&amp;fmt=gif">

CAD & BIM in de cloud

Veel bedrijven in de bouw, techniek of installatie branche maken gebruiken zware tekenprogramma’s en hebben hiervoor workstations nodig met speciale grafische kaarten en krachtige processoren om alles soepel te laten verlopen. De grafische bestanden worden vaak lokaal opgeslagen en bewerkt, wat een risico vormt voor de veiligheid van de data en beperkend is voor de productiviteit. Daarnaast zijn medewerkers gebonden aan een vaste werkplek, die voldoet aan de vereisten van het tekenprogramma.

Met CAD/BIM online werkplek van Hupra kunt altijd & overal werken in uw CAD of BIM applicatie, zoals bijvoorbeeld AutoCad, SolidWorks of Revit. 

Of u nu op de opdrachtgever aan tafel zit en direct de laatste aanpassingen doorvoert of dat uw medewerker een dagje thuis wil werken. Met de CAD/BIM werkplek kan dit op een eenvoudige PC of laptop. Dure investeringen in hardware zijn daardoor verleden tijd. Bovendien wordt alle data veilig en centraal opgeslagen in de cloud, wat de samenwerking weer bevordert. In deze werkplek kunt u gewoon gebruik maken van uw eigen licenties voor uw CAD of BIM applicatie.

Wij bieden deze volledige CAD/BIM online werkplek vanuit Nederlandse ISO-gecertificeerde data centers. U kunt deze eenvoudig combineren met onze andere online werkplekken, zodat uw medewerkers die geen CAD/BIM applicatie gebruiken een voordeligere werkplek kunnen nemen.

Extra medewerker? Geen probleem. In korte tijd heeft u CAD/BIM online werkplek tot uw beschikking zonder dat u daar zelf alle software weer moet installeren en configureren. Wij houden software voor u bij en updaten zodra deze beschikbaar is. Zo heeft u altijd een up-to-date werkplek tot uw beschikking.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of vraag een demo aan.


Vrijblijvend advies

10 voordelen van CAD/BIM in de cloud

Ontdek de voordelen van CAD/BIM online werkplek voor uw organisatie

1

Werken in uw CAD/BIM applicatie waar en wanneer uw wilt

2

Werken op elk gewenst apparaat

3

Werken in de nieuwste versie van uw CAD/BIM applicatie.

4

Continue backups van uw data.

5

Gemakkelijk werkplekken toevoegen of verwijderen

6

Geen langdurig contract

7

Altijd iemand beschikbaar voor uw vragen

8

Altijd een up-to-date werkplek

9

Vast bedrag per gebruiker, per maand

10

Optimaal beveiligd.

Online werkplek

CAD/BIM 3D

  • Windows 10 Virtuele werkplek incl. Citrix + VMware
  • 4 core; 16GB RAM; 2GB GPU
  • NVIDIA GRID grafische rekenkracht (2GB GPU)
  • Maak gebruik van eigen licenties
  • Nederlands datacenters
  • Bescherming intellectueel eigendom
  • Diverse CAD/BIM applicaties ondersteund
  • Inclusief 50GB mailbox & Office Standard
  • Inclusief Back-up (30 dagen terug)
  • Inclusief support, beheer & onderhoud
v.a.

€179-

per gebruiker, per maand
hupra-cloud

Meer over CAD/BIM online werkplek

[Blog] 5 redenen om te kiezen voor de Hupra Cloud!

Wat zijn dan de belangrijkste vijf redenen om te kiezen voor de Hupra Cloud? Je leest ze in dit blog!

Lees verder ⟶

hupra ict

[Blog] Het vinden van een cloudleverancier? Let op deze 8 zaken

Hoe kiest u een leverancier die bij uw bedrijf past? In dit artikel leest u acht belangrijke zaken waar u op moet letten bij het kiezen van een cloudleverancier.

Lees verder ⟶

Wilt u meer weten over de voordelen van CAD/BIM online werkplek
voor uw organisatie?

Altijd & overal gerust aan het werk met CAD/BIM in de cloud

Probeer de demoversie gratis 30 dagen

Gerust aan het werk in de Hupra online werkplek

Bent u nieuwsgierig wat Hupra voor u kan betekenen? Dan komen wij graag met u in contact. Vraag hier vrijblijvend onze gratis demo voor een CAD/BIM werkplek aan om hem te proberen.

Wilt u meer weten over wat de Hupra kan betekenen voor uw organisatie? Tijdens de cloud scan op locatie nemen we uw IT-omgeving onder de loep en bekijken we samen met u welke wensen en eisen u heeft voor uw cloud-omgeving.

Vraag een gratis demo aan.