Gerust aan het werk

met Thread Defense 365

Onze klanten zeggen 10 uit 10 op basis van reviews op klantenvertellen.nl klantenvertellen.nl

Thread Defense 365

Proactieve beveiliging van uw Microsoft 365-omgeving

DSC_0677-3

Microsoft 365 biedt standaard onvoldoende beveiliging, terwijl cyberaanvallen steeds vaker voorkomen. Hoe voorkomt u dat uw gegevens worden gestolen? Hoe zorgt u voor een veilige en betrouwbare werkomgeving? 

Thread Defense 365 biedt de oplossing door uw Microsoft 365-omgeving 24/7 te monitoren. Met deze service bent u verzekerd van:

 • Proactieve monitoring en realtime detectie van verdachte activiteiten. 
 • Snelle incident response en geavanceerde dreigingsdetectie.  
 • Compliance-rapportages om aan wettelijke eisen te voldoen.
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen - Thread Defense 365

Waarom Thread Defense 365?

Microsoft 365 bevat veel gevoelige informatie die beschermd moet worden tegen cyberdreigingen.

check (1)

Gegevensbescherming

Bescherming van gevoelige informatie

check (1)

Proactieve monitoring

Continu toezicht

check (1)

Snelle respons

Directe actie bij incidenten

check (1)

Compliance

Voldoen aan wettelijke eisen.

Wat we doen?

Ontdek hoe Thread Defense 365 uw Microsoft 365-omgeving beschermt.

Bij het leveren van Thread Defense 365 nemen we gestructureerde stappen om uw omgeving te beveiligen. We bepalen contactpersonen en incidentmeldingen in samenwerking met uw IT-verantwoordelijke en onze cybersecuritypartner ThreadStone. We sluiten uw Microsoft 365-tenant aan op het Security Operations Center (SOC) voor uitgebreide monitoring. Continu zoeken we naar verdachte activiteiten binnen uw omgeving en het darkweb, en controleren we het gebruik van cloud-applicaties om Shadow-IT te beveiligen. Incidenten worden geanalyseerd om het dreigingsniveau vast te stellen. We ondernemen actie bij risico's en adviseren over preventieve maatregelen. Periodieke rapportages bieden inzicht in het dreigingslandschap en de beveiligingsprestaties, die we samen doornemen om de beveiliging continu te verbeteren.

 • Afstemming
  We bepalen de contactpersonen en -momenten binnen uw organisatie voor incidentmeldingen en rapportages.
 • Koppeling

  We sluiten uw Microsoft 365-tenant aan op het Security Operations Center (SOC) voor uitgebreide beveiligingsmonitoring.

 • Monitoring

  We zoeken continu naar verdachte activiteiten binnen uw omgeving en het darkweb, en controleren het gebruik van cloud-applicaties om Shadow-IT te beveiligen.

   

 • Analyse

  We beoordelen gedetecteerde incidenten om het dreigingsniveau vast te stellen.

 • Response

  We ondernemen actie bij risico's en adviseren over preventieve maatregelen om herhaling te voorkomen.

 • Rapportage en overleg

  We leveren periodieke rapportages over het dreigingslandschap en de beveiligingsprestaties, die we samen doornemen.

 • Verbetering

  We gebruiken de verkregen inzichten en lessen uit incidenten om de beveiliging continue te verbeteren.

Sluit aan bij 325+ tevreden Hupra klanten:

Bert van Ravenswaaij, CFO Koninklijke Nederlandse Munt
"Ik zou Hupra zeker ook bij andere partijen adviseren"

De drie grootste voordelen van Thread Defense 365

Ontdek de voordelen van Thread Defense 365

Real-time 24/7 security-monitoring op Microsoft 365

Met Thread Defense 365 bieden we continu security-monitoring vanuit het Security Operations Center (SOC). Geavanceerde dreigingsdetectie en snelle incident response zijn inbegrepen. We focussen op Microsoft 365, controleren het darkweb en brengen applicatiegebruik (Shadow-IT) en beveiligingsverbeteringen in kaart.

Geschikt voor elk type organisatie

Thread Defense 365 is een betaalbare, flexibele en schaalbare security-oplossing die geschikt is voor alle organisaties die Microsoft 365 gebruiken. Of u nu een klein bedrijf bent of een grote onderneming, onze oplossing past zich aan uw behoeften aan.

Inzicht in de veiligheid van uw Microsoft 365-omgeving

Via rapportages en periodiek overleg krijgt u inzicht in dreigingsinformatie, gebruikers met een verhoogd risico en door te voeren verbeteringen in uw Microsoft 365-omgeving. Hierdoor blijft u altijd op de hoogte van de status van uw beveiliging en weet u precies welke stappen nodig zijn om uw omgeving veilig te houden.

Simon
 • 24/7 monitoring en dreigingsdetectie.
 • Darkweb monitoring en Shadow-IT controle.
 • Snelle incident response en periodieke rapportages.
per gebruiker, per maand
€ 7,50
*minimale afname 10 gebruikers, staffelkorting van toepassing bij meer gebruikers

Veelgestelde vragen

Wat wilt u weten over Thread Defense 365

Thread Defense 365 is een managed service die 24/7 security-monitoring, geavanceerde dreigingsdetectie en snelle incident response biedt voor uw Microsoft 365-omgeving. We beschermen uw omgeving door continu verdachte activiteiten te monitoren en snel te reageren op beveiligingsincidenten.

Onze 24/7 monitoring wordt uitgevoerd vanuit ons Security Operations Center (SOC). We zoeken continu naar verdachte activiteiten binnen uw Microsoft 365-omgeving en het darkweb. Daarnaast controleren we het gebruik van cloud-applicaties om Shadow-IT te beveiligen. Deze voortdurende bewaking zorgt ervoor dat potentiële bedreigingen snel worden gedetecteerd en aangepakt.

Ja, Thread Defense 365 is een betaalbare, flexibele en schaalbare security-oplossing die geschikt is voor alle organisaties die Microsoft 365 gebruiken. Of u nu een klein bedrijf bent of een grote onderneming, onze oplossing past zich aan uw specifieke behoeften aan en biedt optimale beveiliging.

Met Thread Defense 365 ontvangt u periodieke rapportages over het dreigingslandschap en de beveiligingsprestaties van uw Microsoft 365-omgeving. Deze rapportages bieden inzicht in dreigingsinformatie, gebruikers met een verhoogd risico en door te voeren beveiligingsverbeteringen. Daarnaast voeren we regelmatig overleg om deze rapportages door te nemen en de beveiliging verder te optimaliseren.

Bij een gedetecteerd beveiligingsincident reageert ons team van ervaren cybersecurity-experts direct. We ondernemen actie om het risico te minimaliseren en adviseren over preventieve maatregelen om herhaling te voorkomen. Deze snelle respons helpt om de impact van cyberaanvallen te beperken en de continuïteit van uw bedrijfsvoering te waarborgen. 

Afspraak maken - Thread Defense 365