Gerust aan het werk

MET ONDERHOUD OP AFSTAND.

Essentiële zorg voor uw IT- en ICT-systemen

Onderhoud van IT- en ICT-systemen

Technician walking in hallway of server room

Een ICT onderhoudscontract staat garant voor de optimale werking, veiligheid en betrouwbaarheid van al uw IT- en ICT systemen. We monitoren voortdurend op afstand uw IT- en ICT-infrastructuur, waardoor potentiële problemen worden opgemerkt voordat ze zich voordoen en we proactief actie ondernemen om ze op te lossen. Met onze uitgebreide Managed Services nemen we het volledige beheer van uw IT- en ICT-systemen op ons, waardoor u zich kunt concentreren op uw eigen werkzaamheden. Op de achtergrond werken wij hard aan het onderhoud van uw ICT systemen. Wij garanderen een probleemloze werking van uw IT-omgeving en waarborgen daarmee de continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten.

  • Uitgebreide onderhoudsdienst, zodat uw systemen soepel blijven draaien.
  • Regelmatig onderhoud van uw software en netwerk. 
  • Het up-to-date houden van besturingssystemen, applicaties en softwarepatches.
Maak een afspraak

Afspraak maken - Back-up beheer

4 voordelen van onderhoud door Hupra ICT

Het onderhouden van uw IT en ICT systemen is van essentieel belang om de ICT-omgeving van uw onderneming in goede conditie te houden. Onderhoud door Hupra ICT geeft u de volgende voordelen:

check

Optimale prestaties

Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw systemen optimaal presteren en maximale efficiëntie bieden.

check

Veiligheid

Door regelmatig onderhoud uit te voeren, worden (potentiële) beveiligingslekken geïdentificeerd en verholpen.

check

Betrouwbaarheid

Onderhoud helpt bij het verminderen van storingen en onverwachte uitval.

check

Kostenbesparing op lange termijn

Door proactief onderhoud uit te voeren, kunt u dure reparaties en ongeplande downtime voorkomen, wat resulteert in kostenbesparingen op lange termijn.

onderhoud it

Onderhoud van uw IT- en ICT-systemen

Bij Hupra ICT bieden we verschillende onderhoudsdiensten aan die aansluiten bij de unieke behoeften van uw organisatie:

We voeren regelmatig preventief onderhoud uit om potentiële problemen te identificeren en op te lossen voordat ze zich voordoen, waardoor de stabiliteit en betrouwbaarheid van uw systemen worden gewaarborgd.

We zorgen ervoor dat uw software up-to-date is door regelmatig updates en patches toe te passen om beveiligingskwetsbaarheden te verhelpen en de prestaties te verbeteren.

Ons team bewaakt voortdurend uw netwerkinfrastructuur om mogelijke problemen in een vroeg stadium te detecteren en op te lossen, waardoor de uptime van uw netwerk wordt gemaximaliseerd.

We implementeren robuuste back-up en hersteloplossingen om ervoor te zorgen dat uw bedrijfskritische gegevens te allen tijde veilig zijn en snel kunnen worden hersteld in geval van een calamiteit.

Ontdek de voordelen van onderhoud op afstand

Waarom Hupra ICT voor uw ICT-/IT-onderhoud?

Hupra ICT voor uw onderhoud
U kunt op ons rekenen voor een snelle oplossing bij het voorkomen van IT-problemen, zodat uw bedrijf zonder onderbrekingen kan blijven draaien. Daarnaast staat het Hupra Support team klaar om uw vragen te beantwoorden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze onderhoudsdiensten en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw IT-infrastructuur te optimaliseren.
Contact

Sluit aan bij 325+ tevreden klanten:

Nico Schumacher, Verhelst Administratie & Advies BV.
"Kundig personeel die je op een prettige manier helpen en te woord staan. Kortom, een betrouwbare partner voor onze ICT omgeving!"

Veelgestelde vragen

Alles wat u moet weten over onze onderhoudsdiensten.

Het onderhoudscontract omvat diensten die gericht zijn op het waarborgen van de optimale werking, veiligheid en betrouwbaarheid van uw IT- en ICT-systemen. Dit omvat onder meer:
  • Proactieve monitoring;
  • Preventief onderhoud;
  • Software-updates;
  • Patch management;
  • Netwerkmonitoring;
  • Back-up- en herstel oplossingen.

Regelmatig onderhoud van ICT- en IT-systemen is belangrijk om optimale prestaties, veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen. Het helpt potentiële problemen te identificeren en op te lossen voordat ze zich voordoen, vermindert de kans op storingen en onverwachte uitval en bespaart op lange termijn kosten door dure reparaties en downtime te voorkomen.

De voordelen van het uitbesteden van IT- en ICT-onderhoud aan Hupra ICT omvatten optimale prestaties van uw systemen, verbeterde veiligheid, verhoogde betrouwbaarheid, kostenbesparingen op lange termijn en hulp van het Hupra Support team. Zo krijgt u snel advies en hulp bij eventuele IT-problemen.

Preventief onderhoud omvat het identificeren en oplossen van potentiële problemen, voordat ze zich voordoen. Reactief onderhoud richt zich op het oplossen van problemen, nadat ze zich hebben voorgedaan. Preventief onderhoud helpt om de stabiliteit en betrouwbaarheid van systemen te waarborgen en downtime te minimaliseren.

Hupra ICT onderhoudt verschillende soorten software en systemen, waaronder besturingssystemen, applicaties, netwerkinfrastructuur en andere IT- en ICT-componenten die essentieel zijn voor de werking van uw bedrijf.

Hupra ICT neemt strikte beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsgegevens te allen tijde veilig zijn tijdens het onderhoudsproces. Dit omvat het gebruik van versleuteling, veilige back-up- en hersteloplossingen en uiteraard de naleving van wettelijke vereisten en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming.

Afspraak maken voor Back-up beheer