Veilig & makkelijk

WERKEN MET COPILOT VOOR MICROSOFT 365

Onze klanten zeggen 10 uit 10 op basis van reviews op klantenvertellen.nl klantenvertellen.nl

Uw eigen AI-assistent in Microsoft

Efficiënter werken met AI.

Copilot

Een superslimme assistent die uw medewerkers helpt om sneller, makkelijker en met meer plezier te werken. Wie wil dat nu niet? Microsoft 365 Copilot maakt het mogelijk, door AI toe te voegen aan uw vertrouwde Microsoft 365 programma´s.

 • Microsoft 365 Copilot is een betaalbare en laagdrempelige manier om efficiënter te werken met AI.
 • Door de naadloze integratie met Microsoft kunnen medewerkers er makkelijk mee werken.
 • Copilot maakt gebruik van uw eigen data en houdt deze binnenshuis, waardoor u de vertrouwelijkheid kunt beschermen.
Offerte aanvragen

Offerte - Copilot voor Microsoft 365

Waarom Microsoft 365 Copilot?

Copilot combineert de kracht van AI met de data van uw organisatie en de functionaliteit van de Microsoft 365 apps. Zo kunnen uw medewerkers sneller, makkelijker en met meer plezier hun werk doen.

check (1)

Efficiënt werken

Neemt tijdrovendwerk uit handen

check (1)

Veilig werken

Uw data blijft binnenshuis

check (1)

Makkelijk werken

Via uw vertrouwdeMicrosoft apps

check (1)

Plezierig werken

Met uw eigen AI-assistent

Hoe werkt het?

Ontdek de voordelen van Copilot voor uw organisatie

Copilot voor Microsoft 365 stelt uw organisatie in staat om efficiënter te werken. U vindt Copilot in de taakbalk van de bekende Microsoft 365 apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Teams. Via een chatbox kunt u Copilot vragen stellen en opdrachten geven. Copilot verzamelt gegevens van verschillende plekken, legt verbanden en helpt bij het uitvoeren van een breed scala aan taken.    

 • Naadloze integratie met Microsoft

  Doordat Copilot werkt binnen de vertrouwde Microsoft programma’s is de drempel erg laag. Uw medewerkers kunnen AI gemakkelijk gebruiken zonder grote aanpassingen.

 • Verhoging van de productiviteit

  Microsoft 365 Copilot vervangt geen medewerkers, maar helpt ze om hun werk sneller en makkelijker te doen. Het helpt een medewerker vooruit wanneer hij anders zou vastlopen, of zou verzanden in een tijdrovende klus.

 • Optimaal gebruik van data

  Copilot kan heel snel de gegevens van verschillende plekken verzamelen. Dankzij de goede en vlotte gegevensanalyse van Copilot, kunnen medewerkers betere beslissingen nemen en verbanden leggen.

 • Makkelijker werken

  Copilot helpt uw medewerkers bij het uitwerken van hun ideeën, het schrijven van teksten en het maken van visuele content. Door het uitvoeren van tijdrovende klussen, houden medewerkers meer tijd en energie over voor andere taken.

Sluit aan bij 325+ tevreden Hupra klanten:

Hoe kunt u Microsoft 365 Copilot gebruiken?

De mogelijkheden zijn eindeloos

Copilot is uw AI-assistent in alle Microsoft 365 apps. Dit zijn een aantal voorbeelden van taken waar u Copilot voor kunt inschakelen:

 • Word

  Copilot helpt met het schrijven van teksten, aanvullen van documenten en het maken van samenvattingen. Laat bijvoorbeeld een offerte opstellen aan de hand van een gespreksverslag en op basis van voorgaande offertes.

 • Excel

  U kunt Copilot vragen om gegevens te analyseren, verbanden te leggen en visualisaties te maken. U communiceert met Copilot in gewone taal en hoeft geen ingewikkelde formules te gebruiken.

 • PowerPoint

  Copilot kan documenten omzetten in mooi vormgegeven presentaties, lay-outs aanpassen, samenvattingen maken en nog veel meer.

 • Outlook

  Ook in Outlook is Copilot uw slimme assistent. Copilot helpt met het organiseren van uw inbox, samenvatten van e-mailgesprekken en opstellen van berichten.

 • Teams

  Copilot kan onder meer de notulen en actielijst maken van een vergadering, een nieuwe meeting plannen en alvast een vergaderagenda opstellen op basis van de chatgeschiedenis.

Cornel van Westen, Commercieel directeur bij Hupra ICT
‘Copilot opent een deur naar ongekende mogelijkheden om slimmer en efficiënter te werken.’

Hoe kunnen wij u helpen?

De toegevoegde waarde van Hupra ICT

Wilt u Microsoft Copilot inzetten om uw organisatie efficiënter te laten werken? Hupra ICT helpt u met een succesvolle implementatie. Dat begint met een strategische blik. Samen kijken we kritisch naar de meerwaarde voor uw organisatie en hoe u Copilot wilt gaan gebruiken.

We zorgen vervolgens voor een goede inrichting en nemen het beheer voor u uit handen. Veiligheid is daarbij een belangrijk aandachtspunt. Ook kunnen we workshops en trainingen verzorgen. Zodat u veilig en gemakkelijk kunt gaan werken met uw slimme AI-assistent.

 • Bereik meer dan ooit tevoren met gebruik van AI.
v.a. per gebruiker, per maand
€ 28,10
per gebruiker, per maand bij een jaarabonnement
Betaal jaarlijks, € 337,20 gebruiker/jaar

Veelgestelde vragen

Wat wilt u weten over Microsoft 365 Copilot?

Microsoft 365 Copilot is een digitale assistent, die beschikbaar is via een chatbox. De kracht van Copilot is dat het een combinatie maakt van Large Language Models (oftewel de techniek achter AI-systemen zoals ChatGPT), uw data in Microsoft Graph (zoals e-mails, chats en documenten) en uw Microsoft 365 apps. U schakelt de AI-assistent eenvoudig in via de taakbalk terwijl u in uw vertrouwde programma werkt.

Copilot voor Microsoft 365 is inmiddels voor ieder bedrijf beschikbaar. Eerder was een minimale afname van 300 licenties vereist, maar dat is niet meer nodig.

U heeft een licentie nodig voor Microsoft 365 Business Basic, Business Standard of Business Premium. Copilot kunt u aan deze abonnementen toevoegen. Naast het aanschaffen van de licenties dient u de inrichting en het beheer te regelen, zodat u niet alleen gemakkelijk maar ook veilig kunt werken met Copilot. Een goede rollen- en rechtenstructuur bijvoorbeeld, zorgt ervoor dat medewerkers toegang hebben tot de data die bij hun functie past. Hupra ICT kan u daarbij helpen.

ChatGPT maakt gebruik van data van het openbare internet. Microsoft 365 Copilot daarentegen gebruikt de gegevens van uw eigen organisatie. Deze gegevens blijven ook binnen uw organisatie, wat met het oog op dataveiligheid een belangrijk punt van verschil is.

Een ander belangrijk verschil is dat Copilot is ingesloten in de Microsoft 365 apps die u gebruikt. Copilot kan taken uitvoeren binnen deze apps en u veel werk uit handen nemen.

Offerte aanvragne - Copilot