<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=633881&amp;fmt=gif">

Werken in de cloud voor zakelijke dienstverleners

Als zakelijke dienstverlener is het belangrijk om uw gegevens en die van uw klanten goed te beveiligen. Als de gegevens van uw klanten of uw adviezen op straat komen te liggen, kan dat vervelende gevolgen hebben!

Met de Citrix cloudoplossingen kunt u eenvoudig werken vanaf elke plek, terwijl uw gegevens, en die van uw cliënten, altijd goed beveiligd zijn. De Citrix-oplossingen houden rekening met de apps en de apparaten die gebruikt worden, maar ook met het netwerk, de locatie en wat u als gebruiker doet. Zo zijn uw gegevens altijd veilig in de cloud, waar u ook werkt. U hoeft slechts één keer in te loggen bij de werkplek, en u hebt toegang tot alle apps die belangrijk zijn voor uw werk.

Maak vrijblijvend een afspraak

Hoe werkt de Citrix Online Werkplek?

Bent u benieuwd hoe Citrix Online Werkplek van Hupra eruit kan zien? Bekijk de video en ontdek waarom dit de complete oplossing is voor uw digitale werkplek. Meer weten? Maak een afspraak!

Maak een afspraak

6 voordelen van de Citrix Online Werkplek van Hupra.

Ontdek de voordelen van Citrix Cloud Werkplek voor uw bedrijf.

1

Single Sign-On

Uw medewerkers hoeven zich maar één keer aan te melden bij de Citrix Online Werkplek om toegang te krijgen tot e-mail, data en de meerderheid van applicaties. Het is eenvoudig om medewerkers toegang te geven of juist toegang te ontzeggen.

2

Geïntegreerde workflows

Een logische integratie tussen applicaties en een vaste omgeving om in te werken. Geïntegreerde workflows voor feedback & approval.

3

Flexibiliteit

De Citrix Online Werkplek van Hupra is een comfortabele werkplek voor zowel medewerkers met algemene behoeften als medewerkers met heel specifieke behoeften.

4

Consistente gebruikservaring

Ongeacht welke app u gebruikt op welk
device, de gebruikservaring blijft goed
dankzij de functionaliteit die automatisch
wordt afgestemd op wat het apparaat
aankan.

5

Veiligheid is prioriteit

De beveiliging wordt afgestemd op de apps en apparaten die gebruikt worden. Daarnaast wordt rekening gehouden met
de locatie, het netwerk en wat de gebruiker doet.

6

Contextafhankelijke toegang

U kunt bepalen welke apparaten op welke locaties toegang mogen krijgen. Zo werkt iedereen veilig en met de best mogelijke toegang tot de digitale werkplek.

Altijd & overal gerust aan het werk met een veilige digitale werkplek

Probeer de demoversie 30 dagen

Gerust aan het werk in de Hupra online werkplek

Bent u nieuwsgierig of de Citrix Online Werkplek iets is voor uw bedrijf. Dan komen wij graag met u in contact. Vraag hier vrijblijvend onze Citrix Cloud Werkplek demo aan om de digitale werkplek te proberen.

Wilt u meer weten over wat de Hupra kan doen voor uw organisatie? Tijdens de cloud scan op locatie nemen we uw IT-omgeving onder de loep en bekijken we samen met u welke wensen en eisen u heeft voor uw cloud-omgeving.

Vraag hier uw demo aan!