<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=633881&amp;fmt=gif">

Systeembeheer uitbesteden aan Hupra ICT

Uitbesteden van IT

IT wordt steeds complexer en dus besteden steeds meer organisaties het IT-beheer uit aan een specialist. De technologische ontwikkelingen die elkaar in rap tempo opvolgen en de toenemende cyberdreigingen zijn nagenoeg onmogelijk om bij te houden voor een interne systeembeheerder.

Veranderende rol systeembeheerder

De functie van interne systeembeheerders verandert in veel organisaties naar een informatiemanager of applicatiebeheerder. Het IT-beheer wordt uitbesteed aan een Managed IT service provider, zoals Hupra. 

Vaak wordt hier een kostenbesparing gerealiseerd en gaat bovendien de kwaliteit en de veiligheid omhoog. De applicatiebeheerder gaat interne processen middels IT-oplossingen optimaliseren en automatiseren. 

 

 

Vanwege zijn of haar affiniteit met IT is de applicatiebeheerder of informatiemanager ons eerste aanspreekpunt als IT-partner.

En andersom worden wij vanwege onze bredere scope en ervaring bij meerdere organisaties, betrokken als sparringpartner bij keuzes rond software.

Lees meer voordelen van het uitbesteden van ICT beheer.

Hupra ontzorgt bij cloud en servers

Bij Hupra ICT helpen wij al jaren middelgrote ondernemingen met het outsourcen van IT, waardoor zij zich kunnen focussen op hun core-business. Daarbij zijn er twee oplossingen:

1. Managed cloud omgevingen

Steeds meer bedrijven kiezen naast het uitbesteden van IT ook voor het migreren naar een cloudomgeving.

De specialisten van Hupra ondersteunen  bedrijven van A tot Z met de transitie naar 

 de cloud. Zowel met de migratie naar een private cloudomgeving en/of de integratie van publieke clouddiensten (Office 365/Azure) met een private cloud in een hybride cloud-omgeving. Ook voor het beheer en de support wordt u volledig ontzorgt door Hupra.

2. Managed IT Services

Soms zijn er redenen om server(s) in eigen huis te houden. Dan ondersteunen wij bij de aanschaf, de inrichting en beheer van uw server(s). Met onze award-winnende en marktleidende managed services software monitoren, onderhouden en beheren wij 24 uur per dag uw ICT-netwerk.

Waar kunnen wij uw organisatie mee helpen?

Maak vrijblijvend een afspraak

Waarom IT uitbesteden?

1

Focus op uw eigen business.

Door het uitbesteden van uw IT kunt u zich focussen op eigen organisatie en doen waar u goed in bent.  Wij zorgen dat uw IT het altijd doet.

2

Bespaar op uw ICT kosten.

Door IT uit te besteden kunt u in veel gevallen een FTE besparen. Kiest u voor outsourcing in de vorm managed cloud hoeft u ook geen zware investeringen te doen in hardware en software.

3

Verbeter kwaliteit & veiligheid.

Door het beheer van uw IT-omgeving uit te besteden, profiteert u automatisch van onze kennis & kunde en dankzij ons team aan specialisten ben u niet meer afhankelijk van één persoon.

4

Gerust aan het werk.

U hoeft zich geen zorgen te maken over het support
en beheer van uw ICT-omgeving, dat regelen wij namelijk voor u. Ons supportteam staat klaar om alle gebruikersvragen te beantwoorden.

voordelen systeembeheer uitbesteden

Mogelijke oplossingen voor IT-outsourcing.

Hosted desktops

Toegang tot uw werkplek vanaf elk apparaat op elke locatie.

Hosted Applicaties

Toegang tot uw applicaties vanaf elk apparaat op elke locatie.

Files sync and sharing

Totaal oplossing voor het veilig mailen, opslaan, delen en synchroniseren van bestanden.

Werkplekbeheer

Wij helpen u bij het creëren en beheren van ideale en goedwerkende werkplekken.

Serverbeheer

Geen down-time en gewoon doorwerken. Dat kan door effectief serverbeheer van Hupra.

Securitybeheer

Zorg dat de gegevevens van uw bedrijf, uw klanten en uw medewerkers altijd veilig zijn.

cloud symbol

Meer over Hupra ICT.

Fijne en betrouwbare ICT-partner!

Fijne en betrouwbare ICT-partner om mee samen te werken, denken goed mee vanuit actuele ontwikkelingen en de specifieke en complexe uitdagingen van onze organisatie (facilitaire dienstverlener in de zorg). Spelen hier flexibel op in en lossen eventuele problemen snel op.

Bekijk meer referenties ⟶

Juiste oplossingen!

Maatzorg werkt in de zorg en moet aan veel kwaliteitseisen voldoen qua persoonsgegevens.Hupra heeft hiervoor de juiste oplossingen geboden in de Cloud en ook qua ict beheer. De medewerkers zijn makkelijk bereikbaar en denken mee naar oplossingen en mogelijkheden.

Lees meer recensies ⟶
type-cloud.jpg

Private, public of hybride: welk type cloud past het beste bij het MKB?

Private, publieke of hybride cloud? Wat is precies het verschil en wat past het beste bij mijn bedrijf? Het zijn vragen die u stelt als u overweegt de stap naar de cloud te maken.

Lees deze blog ⟶