<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=633881&amp;fmt=gif">

Systeembeheer uitbesteden aan Hupra ICT

Uitbesteden van IT
Door toenemende complexiteit van IT kiezen steeds meer organisaties om het beheer van hun IT-omgeving geheel of gedeeltelijk uit te besteden. De technologische ontwikkelingen die elkaar in rap tempo opvolgen en het toenemende cyberbedreigingen zijn nagenoeg onmogelijk om bij te houden voor een interne systeembeheerder.

Veranderende rol

We zien in steeds meer organisaties de functie van interne systeembeheerders veranderen naar een informatiemanager of applicatiebeheerder en het beheer van de IT-omgeving wordt uitbesteed aan een Managed IT service provider, zoals Hupra. In veel gevallen kan hierdoor een kostenbesparing gerealiseerd worden en bovendien gaat de kwaliteit en de veiligheid hierdoor omhoog. De applicatiebeheerder kan zich hierdoor richten op het optimaliseren en automatiseren van interne processen middels IT oplossingen.

Vanwege zijn of haar affiniteit met IT fungeert de applicatiebeheerder of informatiemanager als eerste aanspreekpunt voor ons als IT-partner.

En andersom worden wij als IT-partner, vanwege onze bredere scope en ervaring bij meerdere organisaties, als sparringpartner betrokken bij besluitvorming aangaande bijvoorbeeld softwarepakket selecties en dergelijke.

Hoe kan Hupra helpen?

Bij Hupra ICT helpen wij al jaren diverse middelgrote ondernemingen met het outsourcen van IT, waardoor zij zich kunnen focussen op hun core-business. Bij het uitbesteden van IT wordt hoofdzakelijk gekozen voor een tweetal oplossingen:

1. Managed cloud omgevingen

Steeds meer bedrijven kiezen bij het uitbesteden van IT voor het migreren naar een cloudomgeving.

Met een team van specialisten ondersteunt Hupra deze bedrijven met de transitie naar de cloud van A tot Z met de migratie naar een private cloudomgeving en/of de integratie van publieke clouddiensten (Office 365/Azure) met een private cloud in een hybride cloud-omgeving. Ook voor het beheer en de support wordt u volledig ontzorgt door Hupra.

2. Managed IT Services

In sommige situaties zij er redenen om server(s) in eigen huis te houden. In deze gevallen ondersteunen wij bij de aanschaf, de inrichting en beheer van uw server(s). Met onze award-winnende en marktleidende managed services software monitoren, onderhouden en beheren wij 24 uur per dag uw ICT-netwerk.

Met nagenoeg ieder IT-beheersvraagstuk kunnen wij uw organisatie ontzorgen. Waar kunnen wij uw organisatie mee helpen?

Maak vrijblijvend een afspraak

Waarom IT uitbesteden?

1

Focus op uw eigen business.

Door het uitbesteden van uw IT kunt u zich focussen op eigen organisatie en doen waar u goed in bent.  Wij zorgen dat uw IT het altijd doet.

2

Bespaar op uw ICT kosten.

Door IT uit te besteden kunt u in veel gevallen een FTE besparen. Kiest u voor outsourcing in de vorm managed cloud hoeft u ook geen zware investeringen te doen in hardware en software.

3

Verbeter kwaliteit & veiligheid.

Door het beheer van uw IT-omgeving uit te besteden, profiteert u automatisch van onze kennis & kunde en dankzij ons team aan specialisten ben u niet meer afhankelijk van één persoon.

4

Gerust aan het werk.

U hoeft zich geen zorgen te maken over het support
en beheer van uw ICT-omgeving, dat regelen wij namelijk voor u. Ons supportteam staat klaar om alle gebruikersvragen te beantwoorden.

voordelen systeembeheer uitbesteden

Mogelijke oplossingen voor IT-outsourcing.

Hosted desktops

Toegang tot uw werkplek vanaf elk apparaat op elke locatie.

Hosted Applicaties

Toegang tot uw applicaties vanaf elk apparaat op elke locatie.

Files sync and sharing

Totaal oplossing voor het veilig mailen, opslaan, delen en synchroniseren van bestanden.

Werkplekbeheer

Wij helpen u bij het creëren en beheren van ideale en goedwerkende werkplekken.

Serverbeheer

Geen down-time en gewoon doorwerken. Dat kan door effectief serverbeheer van Hupra.

Securitybeheer

Zorg dat de gegevevens van uw bedrijf, uw klanten en uw medewerkers altijd veilig zijn.

cloud symbol

Meer over Hupra ICT.

Fijne en betrouwbare ICT-partner!

Fijne en betrouwbare ICT-partner om mee samen te werken, denken goed mee vanuit actuele ontwikkelingen en de specifieke en complexe uitdagingen van onze organisatie (facilitaire dienstverlener in de zorg). Spelen hier flexibel op in en lossen eventuele problemen snel op.

Bekijk meer referenties ⟶

Juiste oplossingen!

Maatzorg werkt in de zorg en moet aan veel kwaliteitseisen voldoen qua persoonsgegevens.Hupra heeft hiervoor de juiste oplossingen geboden in de Cloud en ook qua ict beheer. De medewerkers zijn makkelijk bereikbaar en denken mee naar oplossingen en mogelijkheden.

Lees meer recensies ⟶
type-cloud.jpg

Private, public of hybride: welk type cloud past het beste bij het MKB?

Private, publieke of hybride cloud? Wat is precies het verschil en wat past het beste bij mijn bedrijf? Het zijn vragen die u stelt als u overweegt de stap naar de cloud te maken.

Lees deze blog ⟶