Citrix ShareFile. 5 redenen waarom de IT-afdeling overstapt

Handsome businessman holding digital tablet and talking on mobile phone

Citrix ShareFile biedt voor iedere organisatie en medewerkers handige tools en integratiemogelijkheden om snel en veilig te kunnen werken. Dus ook voor u! Misschien zoekt u al heel lang naar een geschikte oplossing om uw data veilig te ontsluiten of bent u niet tevreden met uw huidige oplossing. Lees dan snel verder en ontdek welke vijf voordelen Citrix ShareFile u te bieden heeft.

1. Complete flexibiliteit om te kiezen waar uw data wordt opgeslagen

Het is belangrijk om zelf te kunnen bepalen waar uw gegevens worden opgeslagen. Er zijn providers die u één locatie laten kiezen voor al uw gegevens: in de cloud of op locatie. Hierdoor bent u helemaal niet meer zo flexibel als u misschien zou willen.

Met de ShareFile StorageZones-functie kunt u uw gegevens opslaan op locatie, in de cloud of beide. De volledige service, inclusief updates en back-ups, wordt beheerd door Citrix, zodat u gemakkelijk kunt werken.

screenshot-bepaalzelfwaardedatastaat

 2. Mogelijkheid om bestaande bedrijfsgegevens te mobiliseren

Veel ondernemingen hebben grote hoeveelheden bestaande gegevens in netwerkstations, virtuele app- en desktopomgevingen en in SharePoint. Gemakkelijk en veilig toegang tot deze gegevens mogelijk maken van externe bedrijfsnetwerken of mobiele apparaten, kan nog behoorlijk ingewikkeld worden. StorageZone Connectors kan deze kwestie een stuk gemakkelijker maken door een directe en veilige verbinding met gegevens op de oorspronkelijke locatie aan te .

 3. Geoptimaliseerde ervaring op mobiele apparaten en virtuele platformen

U en uw werknemers werken waarschijnlijk allang niet meer met alleen vaste computers aan een bureau, maar met een verscheidenheid aan apparaten op verschillende plekken. Dit moet uiteraard goed, veilig en consistent verlopen. ShareFile bevat een gratis, ingebouwde mobiele contenteditor met een rijke, intuïtieve ervaring op iOS-apparaten zoals iPhones en iPads. De mogelijkheden om mobiel te werken zijn eindeloos: van handtekeningen goedkeuren, documenten bewerken en delen en on-demand synchronisatie.

 4. Beveiliging voor elk apparaat en elk scenario

ShareFile voldoet aan de vereisten van enterprise IT-omgevingen voor strenge beveiligingsmaatregelen, zodat u met een gerust hart kunt werken. Een aantal voorbeelden: 

  • Verificatie- en autorisatiemogelijkheden
  • Veilige samenwerkingsfuncties
  • Een speciaal beleid voor het beveiligen van uw apparaten
  • Uitgebreide beveiligingsfuncties om bedrijfsgegevens te beschermen
  • Extern gegevens verwijderen
  • Nog veel meer!

 5. End-to-end mobiliteit van één provider

 Met ShareFile en XenMobile biedt Citrix een uitgebreide oplossing voor het beheer van mobiele apps, data en apparaten. Door deze integratie kunnen door IT beheerde mobiele apps op intelligente wijze samenwerken met ShareFile om gegevens te openen, bewerken, synchroniseren en delen. En dat allemaal binnen een veilige container-setting van Citrix.

Meer weten over de mogelijkheden van Citrix ShareFile voor uw organisatie? Maak een afspraak met een van onze consultants of vraag een gratis demo aan!

 New Call-to-action

Bron:  Top 5 reasons to choose Citrix ShareFile