<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=633881&amp;fmt=gif">

Back-up in de cloud

Het is een nachtmerrie voor elk bedrijf: het verliezen van belangrijke gegevens. Met online back-up voor uw laptop, pc of netwerkserver verliest u geen belangrijke gegevens meer en hoeft u daarvoor niet te investeren in dure back-up-apparatuur.

U kunt met online back-up elk moment van de week een back-up maken van uw gegevens. U kunt de back-ups handmatig uitvoeren, maar u kunt deze ook van tevoren inplannen. Wilt u van specifieke documenten of mappen een back-up maken, dan selecteert u eenvoudig de gewenste mappen. Daarnaast kunt u zelf het tijdsinterval van de back-up bepalen.

Uw data wordt via een beveiligde verbinding opgeslagen. Voor de online back-up wordt gebruik gemaakt van de beveiligde SSL-verbinding. Door middel van datacompressie maken we slim gebruik van de opslagcapaciteit en voorkomen we een trage verbinding. Dataencryptie gaat via de AES met 256-bits.

Online Backup

Server

  • 500GB opslagruimte
  • 256-bit AES encryptie van de data
  • Connectie via de beveiligde SSL-verbinding
  • Compressie van de verstuurde data
  • Mogelijkheid tot instellen van tijdsinterval
  • Bepaalde mappen selecteren voor back-ups
  • Mogelijkheid tot inplannen van back-ups
  • Beveiligde verbinding

€ 25,00

per maand
hupra-cloud

Meer over cloud back-up.

Gerust aan het werk!

ICT is niet ons ding. Dankzij Hupra Cloud kunnen wij gewoon ons werk blijven doen, terwijl Hupra zorgt voor updates, back-ups en dergelijke. Dus wij houden ons bezig met waar wij goed in zijn en Hupra zorgt voor de rest.

Lees meer recensies ⟶

back-up

De voor & nadelen van back-up in de cloud

De cloud wordt steeds populairder. Daarmee is de cloud ook een steeds aantrekkelijker middel om te gebruiken bij het maken van een back-up. Inmiddels wordt het al vaak gebruikt als alternatief voor traditionele vormen van back-up, bijvoorbeeld back-up op tape.

Lees verder ⟶

Wilt u gebruik maken van een back-up naar de cloud
voor uw organisatie?