Veilig & makkelijk

WERKEN IN DE HUPRA MANAGED WERKPLEK.

Onze klanten zeggen 10 uit 10 op basis van reviews op klantenvertellen.nl klantenvertellen.nl

Proactief beheer voorkomt problemen

Gerust aan het werk met de Hupra Managed Werkplek.

AdobeStock_383186024

Werkt uw organisatie alleen nog maar met SaaS-applicaties? Dan is Microsoft 365 een prima basis als digitale werkplek. Maar met alleen Microsoft 365 bent u er nog niet. Wat nog om aandacht vraagt is de inrichting, de beveiliging en het beheer. Om u daarin te ontlasten bieden we de Hupra Managed Werkplek aan.

 • Hupra ICT neemt de inrichting, beveiliging en het beheer van Microsoft Office 365 voor u uit handen.
 • Door ons proactieve beheer heeft u geen last meer van downtime en hinderlijke storingen.
 • Is er iets aan de hand? Wij helpen uw medewerkers weer vlot aan het werk.
Afspraak maken

Afspraak maken - Hupra Managed Werkplek

Waarom een Managed Werkplek?

Met de Hupra Managed Werkplek maakt u gebruik van de voordelen van Microsoft 365 en kunt u veilig en zorgeloos werken. 

check (1)

Veilig werken

Security op hoog niveau

check (1)

Proactief beheer

Continue monitoring

check (1)

Proactief beheer

Beheer van hardware en software

check (1)

Flexibel

Makkelijk op- en afschalen

Hoe werkt het?

Ontdek de voordelen van de Managed Werkplek voor uw organisatie

Wij zorgen voor een goede inrichting van Microsoft 365 en voor het beheer van de software en hardware. We houden rekening met cybersecurity en nemen beveiligingsmaatregelen. We stellen de gebruikersrechten in en zorgen voor goed databeheer. Ook zorgen we voor een back-up van uw volledige Microsoft 365 omgeving.

Daarnaast beveiligen we de devices die uw organisatie gebruikt. We zorgen voor updates, onderhoud en Endpoint Detection and Response (EDR). Alle software en hardware houden we op afstand in de gaten via ons monitoringsysteem, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

 • U wordt volledig ontzorgd
  Op afstand houden wij in de gaten hoe uw ICT presteert en signaleren we problemen. U heeft er geen zorgen meer over en kunt u focussen op uw corebusiness.
 • Problemen worden voorkomen
  Wat kost het uw bedrijf als de ICT een paar uur uit de lucht is? Of als problemen ad hoc opgelost moeten worden? Door tijdig updates en onderhoud uit te voeren, voorkomen we problemen.
 • Veiligheid op hoog niveau
  De veiligheid van uw ICT staat voor ons voorop. Wij zorgen dat de securitymaatregelen op orde zijn en dat u veilig kunt werken. Door continue monitoring zien wij het als er iets mis dreigt te gaan en grijpen we direct in.

Sluit aan bij 325+ tevreden klanten:

Welke managed werkplek is geschikt voor uw organisatie?

Wij bieden verschillende pakketten aan voor een managed werkplek. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Hupra Managed Werkplek Basis Standaard Uitgebreid
Toegang tot Microsoft Office-applicaties voor productiviteit (Word, Excel, PowerPoint etc.)
Geavanceerde beveiligingsfuncties en apparaatbeheer voor bescherming tegen cyberdreigingen
Cloudservices voor efficiënte samenwerking en communicatie (Exchange Online, SharePoint)
Bescherming tegen dataverlies in e-mails en documenten met Back-up Microsoft 365
Voorkomen van onbedoelde verwijdering of externe aanvallen op Outlook, SharePoint en OneDrive
Proactief beheer en onderhoud van werkstations om downtime en technische storingen te minimaliseren
Verbeterde mogelijkheden voor veilige bestandsdeling en samenwerking met Citrix ShareFile
Verhoogde controle over data en informatiebeveiliging met Citrix ShareFile
Versterkte account- en wachtwoordbeveiliging met LastPass
Verminderen van het risico op datalekken door sterk wachtwoordbeheer met LastPass
Efficiënter beheer van toegangsrechten en tijd besparing voor gebruikers door gebruik van LastPass
v.a.€ 40,00per gebruik, per maand
v.a.€ 55per gebruiker, per maand
v.a.€ 62per gebruiker, per maand

Offerte aanvragen Hupra Managed Werkplek

Bert van Ravenswaaij, CFO Koninklijke Nederlandse Munt
"Ik zou Hupra zeker ook bij andere partijen adviseren"

Een Managed Werkplek inclusief onderhoud, beveiliging en helpdesk

Met de Hupra Managed Werkplek nemen we de zorg voor uw ICT uit handen. Het onderhoud, de beveiliging en onze helpdesk zijn allemaal inbegrepen. U heeft de veiligheid op orde en dankzij ons proactief beheer voorkomen we problemen. Is er toch iets aan de hand? Onze helpdesk helpt uw medewerkers vlot weer aan het werk. Ook buiten kantoortijden kunt u op onze hulp rekenen bij calamiteiten. Al vanaf  €40,00 per werkplek, per maand. Dat is inclusief de licentie van Microsoft 365 Business Premium zelf.

Veelgestelde vragen

Wat wilt u weten over de Managed Werkplek van Hupra?

De Hupra Managed Werkplek is een hybride werkplek. Met Microsoft 365 werkt u gedeeltelijk in de cloud, maar niet volledig. Gegevens worden ook lokaal opgeslagen. Dat betekent dat u de devices ook goed moet beveiligen, anders bent u kwetsbaar voor een datalek of cyberaanval. Om bedrijven hierin te ontzorgen hebben we de Hupra Managed Werkplek ontwikkeld.

De Hupra Managed Werkplek is een goede keuze als uw organisatie alleen nog maar met SaaS-applicaties werkt. Het is in dat geval niet nodig een virtuele desktop te gebruiken. Zolang u de veiligheid en het beheer van de devices maar goed regelt, zoals bij de Hupra Managed Werkplek het geval is. De Hupra Managed Werkplek is minder geschikt voor bedrijven die een Bring Your Own Device beleid hebben. De veiligheid van de privé devices van medewerkers is namelijk lastig te borgen.

In tegenstelling tot de Hupra Managed Werkplek is de Hupra Online Werkplek een virtuele desktop. Bij een virtuele werkplek wordt de gehele ICT-omgeving centraal in de cloud ondergebracht en beheerd. Ook traditionele on premise software kunnen we hierin onderbrengen. U slaat niets lokaal op uw apparaat op. Het maakt dus ook niet uit op welk apparaat u werkt. Het beheer en de veiligheid is centraal geregeld. Er zit als het ware een veiligheids-schil om de werkplek heen. De Hupra Online Werkplek is daarom erg geschikt voor organisaties die traditionele software en SaaS gebruiken. En wanneer medewerkers ook op privé devices werken.

Bedrijven denken soms dat ze met het afnemen van Microsoft 365 licenties alles geregeld hebben. Maar de accounts moeten nog wel ingericht en beheerd worden. Denk aan het nemen van beveiligingsmaatregelen, het instellen van gebruikersrechten en goed databeheer. Bovendien is het niet te voorkomen dat er data lokaal opgeslagen wordt. Dat betekent dat de devices waarop uw medewerkers werken ook beveiligd en beheerd moeten worden. De Hupra Managed Werkplek combineert Microsoft 365 met proactief beheer door Hupra. Wij zorgen voor de inrichting, de beveiliging en het beheer van Microsorft 365. Plus het beheer en de beveiliging van uw devices, inclusief updates en onderhoud, back-ups en EDR (de nieuwe generatie antivirussoftware). Via ons systeem monitoren we bovendien alle hardware en software, zodat we vroegtijdig problemen signaleren en kunnen oplossen.

Met de Hupra Managed Werkplek neemt Hupra ICT het beheer van de digitale werkplekken van uw medewerkers volledig voor haar rekening. Bovendien profiteert u van de voordelen van Microsoft 365 en kunt u veilig en zorgeloos werken. Het is een totaaloplossing voor uw hardware- en softwarebeheer.

Hupra ICT zorgt voor security op hoog niveau met uitgebreide securitymaatregelen en continue monitoring. Met regelmatige updates is de beveiliging van uw digitale werkplek altijd up-to-date. Hierdoor kunt u veilig werken en worden potentiële bedreigingen op tijd gesignaleerd.

Proactief beheer voorkomt downtime en storingen, waardoor uw bedrijfsvoering niet komt stil te liggen. Onze monitoringssystemen houden alles op afstand in de gaten, zodat problemen kunnen worden voorkomen. Mocht er zich toch een probleem voordoen, dan wordt dat snel opgelost. Ons klantenserviceteam staat klaar om al uw vragen te beantwoorden van 08:00 tot 17:00 uur. Als er buiten deze tijden een storing optreedt, ontvangt de aangewezen persoon in uw organisatie het mobiele telefoonnummer van onze contactpersoon.

De kosten beginnen vanaf €40,10 per werkplek, per maand. Dit is inclusief de licentie van Microsoft 365 Business Premium zelf. Voor specifieke prijsinformatie vragen wij u om contact op te nemen. Wij maken dan een persoonlijke offerte voor uw bedrijf.

Afhankelijk van uw contract zijn wij ook buiten kantoortijden beschikbaar. Onze support afdeling is beschikbaar tussen 08.00 – 17.00 uur voor al uw vragen. Voor storingen buiten kantoortijden ontvangt de functionaris in uw organisatie het mobiele telefoonnummer van uw contactpersoon. Hupra ICT biedt snelle en efficiënte ondersteuning bij problemen, zodat uw medewerkers snel weer aan het werk kunnen.

Ja, de Hupra Managed Werkplek is een compleet pakket en omvat, naast Microsoft 365, cybersecurity, en monitoring, het volgende:

 • Het complete beheer van hardware en software;
 • Updates;
 • Onderhoud;
 • Beveiliging op hoog niveau.

We voeren continu monitoring uit van software en hardware om problemen vroegtijdig te signaleren en op te lossen. Ook vinden er regelmatig updates plaats, zodat uw systemen up-to-date zijn qua beveiliging. U hoeft zich daardoor geen zorgen te maken over de ICT-prestaties.

Met de Hupra Managed Werkplek nemen wij u de volgende zaken uit handen:

 • De inrichting van uw digitale werkplek;
 • De beveiliging van uw digitale werkplek;
 • Het beheer van uw digitale werkplek.

Dit is inclusief het gebruik van Microsoft 365, cybersecurity, en monitoring.

Afspraak maken - Hupra Managed Werkplek