Gerust aan het werk

Cloud oplossingen en diensten

Werken in de cloud: kies de cloud diensten en oplossingen die bij uw bedrijf passen

Cloud: uw digitale werkomgeving

De cloud is een online verzamelpunt voor data en software, die u en uw medewerkers flexibel en veilig laat werken. Kortweg geeft de cloud u twee verschillende manieren om online om te gaan met data en software:

1. Virtuele werkplek

In het kort betekent een virtuele werkplek dat al uw data en ICT-omgeving ondergebracht wordt in de Cloud. deze wordt ook louter digitaal beheerd. Fysieke serveropslag behoort tot het verleden. Daarnaast biedt deze manier u de luxe van het werken op iedere locatie. Samenwerken aan dezelfde projecten of documenten wordt hierdoor makkelijk.

2. Software as a Service (SaaS)

Bij deze variant staat een klein stuk van uw bedrijf in de Cloud. Alleen de software applicaties draaien online. Net als bij de virtuele werkplek kan iedereen binnen uw bedrijf gebruik maken van deze service. Het verschil zit erin dat enkel de specifieke software voor iedereen overal beschikbaar is. Andere programma’s en de ICT-omgeving zijn lokaal geregeld.

inleding

Voordelen van cloud diensten

Met onze cloud diensten zorgen we ervoor dat uw bedrijf het beste uit zichzelf kan halen door werknemers veilig, betrouwbaar en flexibel te laten werken. Werken in de cloud: Onbezorgd vanaf iedere locatie en op elk moment. Cloud oplossingen voorzien uw mkb van een nieuwe manier van werken:

Cornel
Cornel
Cornel van Westen
0318 528 528

Cornel van Westen

Wij bieden gegarandeerd een passende oplossing

Maak een afspraak

Welke cloudoplossing past bij u?

Werken in de cloud betekent veilig werken in uw digitale werkomgeving. Afhankelijk van het soort bedrijf is er keuze uit verschillende cloud oplossingen en diensten:

Toegang tot uw werkplek vanaf elk apparaat en op iedere locatie.

Overal en altijd werken met de meeste gebruikte Office programma’s.

Met Workspace 365 kiest u voor een webbased werkplek. Vanuit dit centrale punt kunnen medewerkers informatie inzien en acties ondernemen.

U streamt uw complete Windowsomgeving veilig vanuit de Microsoft Cloudomgeving naar elke gewenst apparaat.

Via iedere device heeft u toegang tot de online desktop van Microsoft. Alles wordt opgeslagen in de cloud. Een zeer toegankelijke cloud oplossing.

U kunt kiezen voor enkel applicatiehosting, maar u kunt ook kiezen voor hosted applicaties in een compleet ingerichte online werkplek.

Zorg ervoor dat medewerkers geen onveilige consumentendiensten, zoals Dropbox, WeTransfer of Google Drive, gebruiken voor het delen van bestanden.

Heb je nog vragen over de cloud-oplossingen?

Neem contact met ons op door middel van de contact button.

Dit is hoe u overstapt op een cloud dienst

Allereerst is het belangrijk te bepalen of u bij de transitie geheel overstapt naar een passende cloud oplossing. Wilt u een private cloud omgeving of wilt u naast het werken in de cloud ook gebruikmaken van lokale servers? Overstappen hoeft geen plotselinge overgang te betekenen. Bij de overstap naar één of meerdere cloud diensten is het altijd mogelijk om één voor één over te gaan op werken in de cloud.

Weet u niet of een Private, Hybride, Public of Multi cloud-omgeving het beste past bij uw wensen? Geen probleem. Wij adviseren u graag over welke cloud oplossing bij uw bedrijf past. Maak direct een afspraak.

Maak een afspraak
Outro

Voordelen van werken in de cloud

Cloud oplossingen geven veel vrijheid. Daarnaast ontzorgen cloud oplossingen u als drukke ondernemer. Dit zijn de top 5 voordelen van werken in de cloud:

Wij denken met u mee en zorgen voor de inrichting en het beheer. U bent verzekert van een flexibele, veilige en betrouwbare cloud oplossing, ongeacht welke soort oplossing uw voorkeur heeft.

Uw ICT-systemen, documenten en programma’s zijn veilig opgeslagen in de cloud. Hierdoor minimaliseert u het risico dat hackers bij uw gegevens komen. Voor ieder bedrijf is er een bijpassende cloud oplossing beschikbaar die het risico beperkt dat uw gegevens terechtkomen bij de verkeerde personen.

Voor nieuwe medewerkers regelen we dat ze probleemloos van start kunnen. Hier heeft u dus geen omkijken meer naar.

Stelt u zich voor dat u op iedere locatie en op ieder moment van de dag toegang heeft tot uw gegevens of softwareapplicaties. Met behulp van handige cloud oplossingen is dit scenario werkelijkheid geworden. U hoeft alleen in te loggen

U hoeft zich geen zorgen te maken over het support en beheer van uw cloud oplossing en ICT-omgeving. Wij leveren namelijk ook zelf ondersteuning van cloud diensten. Bij de online werkplek zit de support zelfs inbegrepen in de all-in-prijs.

Voordelen van cloud oplossingen via Hupra

Wij zorgen ervoor dat uw cloud omgeving probleemloos draait. U hoeft ons niets te vragen, wij houden proactief voor u bij of uw cloud oplossingen nog voldoende aansluiten bij uw wensen, doelen en groei. Net als uw bedrijf staat hupra ICT niet stil in zijn ontwikkeling. Zo maakt u altijd gebruik nieuwste technologieën.

Terwijl uw aandacht bij het reilen en zeilen van uw mkb ligt, zorgen wij dat uw cloud oplossingen altijd voldoen aan de laatste veiligheidseisen. Heeft u vragen? Dan kan u altijd terecht bij ons supportteam. Support en beheer van uw ICT-omgeving zijn immers inbegrepen. Wij garanderen de continuïteit van onze cloud oplossingen, want wij snappen dat uw bedrijf 24/7 uw topprioriteit is.

DSC_0739-2-1
Bert van Ravenswaaij, CFO Koninklijke Nederlandse Munt
"Ik zou Hupra zeker ook bij andere partijen adviseren"

Afspraak maken - cloud oplossingen