Citrix Sharefile: 8 cruciale kenmerken

Two creative millenial small business owners working on social media strategy using a digital tablet while sitting in staircase-1

Kent u Citrix ShareFile al? Citrix ShareFile biedt u eindeloos veel mogelijkheden om u het werk makkelijker en sneller te maken zonder de veiligheid ook maar een moment uit het oog te verliezen. In dit blog bespreken we acht belangrijke kenmerken van ShareFile die laten zien wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

Veiligheid

De veiligheid van uw gegevens is het allerbelangrijkst. Daarom maakt Citrix ShareFile gebruik van door derden gevalideerde toepassingen en datacentercontroles van SOC 2 en SSAE 16 audits. Daarnaast biedt ShareFile versleuteling op bankniveau; tijdens verzending en opgeslagen. U heeft de controle over individuele bestanden of mappen en kunt downloadmeldingen en gedetailleerde activiteitenrapporten ontvangen. En er is nog veel meer!

Gebruiksgemak

De klant is koning en daarom is het belangrijk om u het werk zo gemakkelijk mogelijk te maken. Grote bestanden delen is vaak lastig en wil nog wel de nodige moeite kosten. Met ShareFile kan dat veel sneller: in drie simpele stappen kunnen uw collega’s, uw klanten en u grote bestanden delen. Geen gedoe met downloads of plug-ins maar probleemloos bestanden delen.

Integreer uw email

De ShareFile Plugin voor Microsoft Outlook biedt een hoop extra voordelen: het codeert eenvoudig uw e-mails en converteert bijlagen automatisch naar beveiligde ShareFile-koppelingen. Grote bestanden sturen via e-mail? Omzeil op veilige wijze bestandsgroottebeperkingen en stuur grote bestanden simpelweg via de mail.

Outlook Plugin.png

Mobiele apps

Bij uw bestanden kunnen, waar en wanneer u ze ook maar nodig heeft, dat klinkt aantrekkelijk toch? Gebruik ShareFile op al uw apparaten; of het nu IOS, Android, Windows of BlackBerry is, om uw bestanden overal te openen, te delen, aan te vragen en te bewerken. Vergrendel en wis gegevens op afstand van elk verloren of gestolen apparaat om uw gegevens veilig te houden, wat er ook gebeurt.

Any device.png

Synchronisatie

Synchroniseer uw bestanden automatisch, zodat u altijd kunt werken met de meest accurate, up-to-date informatie. Hoe? Dat is heel eenvoudig: voeg simpelweg de ShareFile Sync map toe aan uw bureaublad en sla bestanden daar op zodat ze op elk moment gesynchroniseerd worden met elk verbonden apparaat. Zo werkt u nooit meer met oude bestanden! Wilt u dit uit veiligheidsoogpunt liever niet? Ook dat is geen probleem! U kunt deze functie gerust ook uitzetten voor uw organisatie.

Desk & Sync Clients.png

Een handige werkomgeving

Werk beter samen met eenvoudige samenwerkende werkomgevingen en verzamel real-time feedback. Ontvang goedkeuring voor uw bestanden met een paar eenvoudige klikken en structureer e-mails. Ook zijn er branchespecifieke werkomgevingen zoals accounting en gezondheidszorg.

Approval Workspace.png

Online handtekening

Wacht niet meer eindeloos lang op een handtekening maar verkort de doorlooptijd met een e-handtekening, vereenvoudig contracten en verhoog de productiviteit. Met behulp van RightSignature kunt u bestanden voor een elektronische handtekening rechtstreeks vanuit uw ShareFile-account. Ondertekend? De bestanden worden automatisch opgeslagen in de ShareFile-map waar ze zijn gestart.

e-Signatures.png

Integratie met tools die u al gebruikt

Profiteer van handige integratie met de tools die u al gebruikt, zoals Gmail,  Microsoft Office 365, SharePoint en nog veel meer!

ShareFile Connectors.png

Nog niet overtuigd? Download gerust onze gratis whitepaper om nog veel meer voordelen te ontdekken.

New Call-to-action