De voordelen van de Hupra Cloud

De eerste keuze is al gemaakt: u wilt de overstap maken naar werken in de cloud. Het enige wat u nog hoeft te doen, is het kiezen van de juiste aanbieder. Er zijn veel verschillende aanbieders die cloud werkplekken aanbieden. Wellicht heeft u al een selectie gemaakt op basis van aanbod en ervaring van anderen, maar ook dan blijven er vaak nog een aantal geschikte aanbieders over. Wat zijn dan de belangrijkste vijf redenen om te kiezen voor de Hupra Cloud?

 

 

De voordelen van de Hupra Cloud
1. Zorgeloos werken: beheer en support 
2. Up to date: werken met nieuwste technologieën
3. Veilige werkomgeving: optimale beveiliging van uw gegevens
4. Kostenbesparend: blijf in charge over IT-kosten
5. Remote werken: vrijheid en flexibiliteit 

1. Zorgeloos werken

Als IT-verantwoordelijke binnen uw organisatie, zijn de kosten van het beheer ongetwijfeld een gevoelige kwestie. Het is een lastig en ingewikkeld vraagstuk om uiteindelijk zelf te bepalen wat de precieze kosten zijn van uw beheer en van de ondersteuning.

Goed om te weten: bij de Hupra Cloud zijn alle kosten voor beheer en support van uw ICT-omgeving inbegrepen. Hupra zorgt er steeds voor dat uw applicaties volledig up to date zijn. Ook uw besturingssysteem is continu bijgewerkt, zodat u niet gevoelig bent voor eventuele beveiligingslekken. Tegelijkertijd kunt u zelf eenvoudig gebruikers toevoegen en verwijderen.

Ook de ondersteuning voor uw medewerkers is inbegrepen in het tarief voor de Hupra Cloud. Enerzijds betekent dit dat u zelf geen ondersteuning paraat hoeft te hebben. Aan de andere kant komt u niet voor verrassingen te staan als uw medewerkers vaak support nodig hebben.

De supportdesk van de Hupra Cloud is altijd te bereiken tijdens werkdagen. Daarnaast helpen wij u bij een storing of noodgeval snel weer op weg, ook als er in de nachtelijke uren of in het weekend iets misgaat. Dankzij remote support zijn onze supportmedewerkers in staat om uw medewerkers vanuit waar dan ook te helpen, ook als zij vanuit huis of vanuit het buitenland aan het werk zijn. 

2. Werken met de nieuwste technologieën

Nieuwe technieken volgen elkaar in hoog tempo op. Softwareleveranciers lanceren steeds vaker en sneller nieuwe versies van hun applicatie. Voor kleinere organisaties is het dan niet altijd mogelijk om steeds up-to-date te blijven.

De Hupra Cloud blijft uw onderneming vernieuwen met de nieuwste technieken. Hupra loopt voorop als het gaat om technologische ontwikkelingen. Zo installeren wij continu de nieuwste versies van besturingssystemen en maken wij gebruik van moderne technieken op het gebied van beveiliging.

De Hupra Cloud maakt ook gebruik van geavanceerde technieken om de snelheid van uw cloudomgeving te kunnen garanderen. Zo is de cloud uitgerust met moderne load balancing technieken, waardoor de drukte verdeeld wordt over verschillende servers. Zelfs als al uw medewerkers tegelijkertijd hard aan het werk zijn, is de verbinding razendsnel. Daarnaast gebruikt de Hupra Cloud geo-routering om een snelle verbinding mogelijk te maken, ook als u inlogt vanuit het buitenland.

3. Optimale beveiliging van uw gegevens

Uw gegevens zijn een van de meest kostbare hulpbronnen binnen uw bedrijf. Deze moeten dan ook goed beveiligd zijn. In de Hupra Cloud zijn uw gegevens optimaal beschermd, zowel tegen diefstal, hacking als tegen verlies.

Het is nagenoeg onmogelijk voor onbevoegden om toegang te krijgen tot de Hupra Cloud. Aan de gebruikerskant is een extra beveiligingslaag aangebracht in de vorm van multifactor authenticatie. Het datacenter valt onder de Nederlandse wetgeving en is beveiligd volgens de laatste ISO-normen. Tot slot is de verbinding tussen uw computer en het datacenter versleuteld. Hierdoor is het niet mogelijk de verbinding af te tappen.

Uw data is ook beveiligd tegen verlies. Met behulp van de back-upfunctie kunt u tot dertig dagen teruggaan in de tijd om uw gegevens weer op te halen. De back-ups staan opgeslagen op een andere locatie, zodat de gegevens ook beschermd zijn wanneer er brand uitbreekt. Dankzij een noodstroomvoorziening kunt u bij uw gegevens wanneer u te maken krijgt met een stroomstoring.

4. Besparen op ICT-kosten

Met de Hupra Cloud betaalt u een vast bedrag per medewerker per maand. Dit heeft twee grote voordelen voor uw bedrijf.

1: De kosten voor de ICT-voorziening binnen uw bedrijf zijn voorspelbaar. U weet elke maand precies hoeveel u kwijt bent aan uw systemen. De directe kosten van de cloud zijn vaak lager dan een on-premise oplossing. Tegelijkertijd verdwijnen er met de cloud ook veel verborgen ICT-kosten uit uw begroting.

2:  U hoeft hierna geen grote IT-investeringen meer te doen. Dit betekent dat u geld overhoudt om andere investeringen mee te doen in uw onderneming. U bent verlost van het maken van inschattingen over de toekomst. Na een overstap naar de cloud maakt het niet meer uit hoeveel medewerkers uw bedrijf over een paar dagen heeft en hoeveel opslagruimte zij gebruiken. De Hupra Cloud is schaalbaar en daarom altijd groot genoeg.

5. Flexibeler werken

De Hupra Cloud is vanaf elk device met internetverbinding te benaderen. Hierbij maakt het niet uit waar de gebruiker zich bevindt. Dit opent vele mogelijkheden voor uw bedrijf, zoals remote werken voor een lange termijn.

1: Het maakt de hardware voorziening binnen uw bedrijf veel flexibeler. Uw medewerkers kunnen hun eigen device kiezen (CYOD) of ze kunnen een eigen apparaat meenemen (BYOD). BYOD en CYOD verminderen de kosten van het beheer, terwijl medewerkers tevredener en productiever zijn. Een nieuwe medewerker heeft alleen maar een device nodig om te kunnen werken. Op deze manier kunt u sneller inspringen op kansen en veranderingen.

2: Uw medewerkers zijn in staat om overal te werken. Dit creëert vrijheid en flexibiliteit. Als mensen op kantoor aan het werk zijn, kunnen zij makkelijker samenwerken. Dit komt de creativiteit ten goede. Ook hebben uw medewerkers toegang tot de Hupra Cloud vanuit huis. Zij hoeven hiervoor geen software te installeren. Ook brengt dit  grote voordelen met zich mee. Medewerkers kunnen immers werken op de tijdstippen en plaatsen waar zij het meest productief zijn.

Kiezen voor de Hupra Cloud?

Een overstap naar de Hupra Cloud biedt veel voordelen. U kunt besparen op uw kosten voor beheer en ondersteuning. Tegelijkertijd zijn de kosten beter inzichtelijk en hoeft u geen grote investeringen meer te doen in uw ICT. 

De voordelen blijven niet beperkt tot het financiële aspect. Uw gegevens zijn in de cloud beschermd tegen diefstal en verlies. De Hupra cloud maakt gebruik van de modernste technieken, waardoor uw omgeving altijd up-to-date is. Het belangrijkste voordeel is de flexibiliteit die de cloud met zich meebrengt. Uw medewerkers kunnen vanaf elke locatie werken op een apparaat dat bij hun werkwijze past. 

Wilt u meer weten over hoe de overstap naar de Hupra Cloud in zijn werk gaat? Download dan ons e-book ‘Veilig en makkelijk werken in de cloud’. Of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Veilig en makkelijk werken in de cloud