Hupra maakt hoge kwaliteit ICT betaalbaar voor het MKB

Hupra ICT maakt ICT op enterpriseniveau beschikbaar voor het MKB. Dat doen we door zo veel mogelijk te standaardiseren. Toch zorgen we voor een oplossing die past bij uw bedrijf. U hoeft niet bang te zijn voor een gebrek aan keuze. Integendeel. Hoe dat kan leggen we uit in deze blog.

DSC_0725-2-1

Bent u op zoek naar maatwerk software voor MKB of maatwerk IT-beheer? Dan zijn we benieuwd wat uw beeld bij maatwerk is. Hupra ICT kiest namelijk bewust niet voor maatwerk. Wij hebben onze diensten speciaal ontwikkeld voor het MKB en zoveel mogelijk gestandaardiseerd. Juist om u een hoge kwaliteit en service te bieden tegen een betaalbare prijs.

Maatwerk software en IT-beheer

Bij maatwerk wordt alles precies ontwikkeld en ingericht zoals u dat wilt. Dat is natuurlijk prettig, u kunt er alle kanten mee op. Maar er hangt wel een prijskaartje aan alles op maat maken. Wilt u dat iets aangepast wordt, dan hangt ook daar weer een prijskaartje aan.

Meer kwaliteit voor een lagere prijs

Het grote voordeel van standaardisatie is dat de kosten voor de ontwikkeling en verbetering gespreid worden over een hele groep aan klanten. U krijgt meer kwaliteit voor een lagere prijs. Gaat er ergens iets mis, dan wordt het snel opgelost. Bij standaardisatie profiteert u van schaalvoordeel en overdraagbaarheid. U bent niet meer afhankelijk van één ICT’er die uw systemen goed kent, zoals bij maatwerk vaak het geval is.

Hupra ICT: standaardisatie met persoonlijke aandacht

Hupra ICT maakt ICT op enterpriseniveau beschikbaar voor het MKB. Dat doen wij door zo veel mogelijk te standaardiseren. Zo bieden we hoge kwaliteit tegen relatief lage kosten. Het zorgt er ook voor dat alle Hupra supportmedewerkers bekend zijn met de producten en u dus makkelijk kunnen helpen.

Tegelijkertijd zetten we hoog in op service en persoonlijke relaties. We besteden in het keuzeproces en bij de inrichting veel aandacht aan uw wensen en bedrijfsprocessen. Zodat de ICT-oplossingen goed aansluiten op uw bedrijf.

Niet één gouden ICT-oplossing

Hupra ICT heeft niet één gouden ICT-oplossing waar iedere klant het maar mee moet doen. We hebben meerdere bewezen oplossingen in huis. We zitten niet vast aan één merk voor wifi of hardware en we werken niet alleen in de Cloud.

Maar we bieden ook niet alle merken aan. Er zijn bijvoorbeeld wel 20 tot 30 merken die wifi acces points leveren. Als we die allemaal leveren en er komt een update, kunnen we die niet in één keer testen en toepassen bij alle klanten. Te veel onderling verschil gaat ten koste van de schaalbaarheid en overdraagbaarheid. We bieden daarom een aantal keuzeopties aan met bewezen kwaliteit waar wij achter staan en die we goed kennen.

De Hupra Cloud werkplek

Een goed voorbeeld is de Hupra Cloud werkplek. We hebben die speciaal ontwikkeld voor het MKB. Het is een betaalbare oplossing met een hoge mate van kwaliteit en veiligheid, vergelijkbaar met grote bedrijven. Dat is mogelijk omdat we de Cloud werkplek centraal ontwikkelen en beheren voor alle klanten.

Customer Service Concept

Updates testen we bijvoorbeeld eerst en rollen we daarna uit voor alle klanten. Dat heeft de volgende voordelen:

  1. het werkt een stuk sneller,
  2. u profiteert van dat efficiëntievoordeel,
  3. na de test ontstaan er geen problemen

Maatwerk bij inrichting

Bij de inrichting van de Cloud werkplek zorgen we dat alles goed aansluit op wat u nodig heeft. De Cloud werkplek is standaard ingericht met bijvoorbeeld Word, Excel, Outlook en Adobe. Heeft u extra softwaretoepassingen nodig, dan passen we maatwerk toe via de applicatieserver. Overigens is het ook mogelijk om nog niet volledig in de Cloud te gaan werken. Soms past een hybride oplossing beter, deels via de Cloud en deels via servers op locatie.

Geen nummer maar persoonlijke service

Hoort u het woord standaardisatie, dan bent u misschien bang om als een nummer behandeld te worden. Dat u uren in de wacht staat bij een helpdesk en elke keer uw verhaal opnieuw moet doen. Bij Hupra ICT is dat absoluut niet aan de orde. We steken juist in op persoonlijke service. U wordt sowieso snel en vlot geholpen binnen kantoortijden. 

U krijgt twee vaste contactpersonen die goed op de hoogte zijn van uw bedrijf. Dat schakelt snel en gemakkelijk, ook buiten kantooruren. Bij een storing komen onze mensen letterlijk hun bed voor u uit.