Is Hupra ICT goedkoper voor uw transportbedrijf?

Vraagt u zich af of uw transportbedrijf kan besparen op de kosten van IT-beheer? Juist door IT uit te besteden zou u op jaarbasis wel eens beter uit kunnen zijn. In deze blog vertellen wij u waarom.

373x219 werkplekbeheer

IT moet in de eerste plaats goed geregeld zijn. In de Logistiek en Transport bent u in grote mate afhankelijk van IT. Met lage marges is het echter ook belangrijk om zo kostenefficiënt mogelijk te werken. Stilstand kost veel geld. Dus is het zaak de IT zo te regelen dat u weinig stilstand en weinig kosten hebt. IT uitbesteden kan de meest voordelige optie zijn, vooral als uw bedrijf wat gegroeid is.

Hoe afhankelijk wilt u zijn van één persoon?

Een goedkope manier van IT uitbesteden is een eenpitter in te huren voor een schappelijke uurprijs. Vaak zijn dat loyale jongens die altijd voor u klaar staan. Maar er zit ook een risico aan: het hangt allemaal van deze ene persoon af. Hetzelfde geldt voor een interne IT-er. Valt deze persoon uit, dan hebt u een probleem.

Daarnaast is IT-beheer complex. Het is onmogelijk voor één of twee IT-ers om alles te weten van hardware, software, wifi, beveiliging en meer. Voor Hupra is IT-beheer de core business en we hebben expertise in de breedte in huis. We zijn trots op het kennisniveau van onze medewerkers. Zij houden de ontwikkelingen continu bij. Wat ze bij de ene klant leren, passen ze weer toe bij de volgende en visa versa. Dit hoge niveau van kennis en ervaring is in uw voordeel.

Bijgesneden-1-1All-in prijs voor IT-beheer

Als u naar de prijs van IT-beheer kijkt, vergeet dan niet de kosten voor support mee te nemen. Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Bij de cloudwerkplek van Hupra ICT is 24/7 support inbegrepen. Bij een calamiteit staan we voor u klaar, zonder een rekening te sturen. Ook het maken van back-ups, draaien van updates en andere veiligheidsmaatregelen zijn volledig inbegrepen. Met een fixed fee heeft u geen extra kosten meer en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

IT-kosten besparen in de cloud

Bij Hupra ICT gaan we altijd voor de beste oplossing voor onze klant. We werken niet met één oplossing die voor alle klanten maar moet passen. We hebben klanten die volledig in de cloud werken, maar ook klanten met eigen servers of een combinatie van beide. Voor alles zijn argumenten en soms is het ook een kwestie van gevoel. Kijken we naar de kosten, dan kunnen we wel stellen dat de cloud vrijwel altijd goedkoper is. U bespaart met een cloudoplossing van Hupra ICT kosten op meerdere vlakken. U hoeft minder te investeren in hardware, u ondervindt minder uitval van systemen en op- en afschalen gaat makkelijk en efficiënt.

Profiteer van schaalvoordeel

Met de cloudwerkplek van Hupra ICT regelt u de ICT op hoog niveau tegen relatief lage kosten. De cloudwerkplek ontwikkelen en beheren we centraal voor alle klanten. We testen updates en beveiligingsmaatregelen eerst goed. Daarna rollen we het uit voor alle klanten. Dat werkt een stuk sneller en u profiteert van dat efficiëntievoordeel. Binnen deze manier van werken is ook maatwerk mogelijk. Ons doel is dat het IT-beheer bij u past. U heeft uw eigen afgeschermde cloudomgeving, helemaal afgestemd op uw bedrijfsprocessen.

“Ik kan in mijn eentje wel een server kopen en die aan de gang houden voor 9 kantoorwerkplekken. Maar Hupra doet dat misschien wel voor meer dan 1.000 werkplekken. Dat is natuurlijk een ander investeringspatroon. De investering voor 1.000 werkplekken is beter dan die voor 9.”
Johnny Bos, eigenaar van Van de Hoef Logistiek
Lees hier meer over de ervaringen van Van de Hoef Logistiek met Hupra ICT.

Goedkoop IT-beheer is duurkoop

Wees kritisch op wat u krijgt voor de prijs die u betaalt voor IT-beheer. Dat het allemaal werkt, is tegenwoordig niet meer voldoende. Uw IT moet ook goed beveiligd zijn en dat gaat een stuk verder dan een virusscanner. De kosten van een cyberaanval zijn enorm. Niet investeren in een gedegen veiligheidsbeleid, kan u duur komen te staan.

Proactieve monitoring voorkomt kosten

Soms lijkt de huidige IT-oplossing voordelig, maar zijn er in de praktijk zo vaak problemen dat de kosten toch oplopen. Het oplossen van de problemen zelf kost geld en daarnaast veroorzaakt het downtime. Doordat uw bedrijf gedeeltelijk plat ligt, mist u omzet. Zo hadden wij een nieuwe klant die gewend was om bijna dagelijks de externe IT-er te bellen. Zo vaak waren er problemen met de IT.

Door proactieve monitoring zijn we deze problemen voor. We kijken op afstand mee en hebben een uitgebreide monitoringstool. Risico’s constateren we in een vroeg stadium en lossen we al op voordat u er last van krijgt. Ook updates plannen we in. Uw IT is op deze manier altijd up-to-date, waardoor u ook beter beveiligd bent.

Pragmatische oplossingen

Hupra ICT levert IT-beheer op hoog niveau. Ons doel is dat u gerust aan het werk kunt. Altijd en overal. We zoeken daarbij naar oplossingen die voor uw bedrijf werken. De kosten spelen daarin ook een rol. Ook die moeten passen bij uw bedrijf en uw wensen. We gaan graag met u in gesprek over betrouwbaar IT-beheer met een realistisch kostenplaatje.

Click me