<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=633881&amp;fmt=gif">
 • Diensten
 • Over Hupra
 • Klantenservice
 • Contact
 • Diensten
 • Over Hupra
 • Klantenservice
 • Contact

Hupra helpt verder

Telefoon

0318 528 528

E-mail

info@hupra.nl Maak afspraak →

De 4 belangrijkste diensten van Microsoft in de cloud

Microsoft Cloud

Als één van ’s werelds grootste softwarebedrijven, is Microsoft ongetwijfeld bekend terrein voor u. Of u nu thuis bent in de ICT-branche of niet, we hebben allemaal hoogstwaarschijnlijk minstens één keer gebruik gemaakt van de software van Microsoft. In het verleden waren de meeste diensten van Microsoft alleen offline beschikbaar (denk aan Microsoft Word of Microsoft Excel), maar tegenwoordig zijn veel nieuwe applicaties van Microsoft ook online te gebruiken. De online applicaties van Microsoft kunt u toevoegen aan uw cloud, waardoor online werken nog makkelijker en effectiever wordt.


Online diensten van Microsoft

Microsoft heeft naast ervaring met grootschalige publieke clouds ook diep inzicht in oudere infrastructuur. Dankzij jarenlange ervaring is Microsoft een geschikt om de juiste, passende cloudoplossing te bieden voor bedrijven. Microsoft in de cloud kunt u helemaal aanpasen aan uw eigen wensen en behoeften. Immers, niet alle werknemers binnen een organisatie dienen gebruik te maken van dezelfde apps.

Dankzij Microsoft’s ervaring op het gebied van datacenters en de cloud, kunnen zij een hybride cloud aanbieden waardoor je bijvoorbeeld een publieke met een private cloud kunt combineren. Zo profiteer je als bedrijf van het beste van twee werelden en heeft u ook toegang tot externe gegevens.

Microsoft biedt een aantal diensten aan die verplaatst kunnen worden naar de cloud; belangrijke applicaties zoals Microsoft SharePoint en Exchange, die van essentieel belang zijn voor uw bedrijfsactiviteiten.

Lees meer over werken in de cloud.


Office 365

Vroeger sloeg u al uw Word-documenten of Excel-bestanden op op uw PC. Tegenwoordig kunt u al deze bestanden opslaan in de cloud, waardoor u altijd toegang heeft tot uw notulen, aantekeningen en gegevens, waar u ook bent of vanaf welke device u de cloud bezoekt.

Office 365 is een verzameling van diverse internetdiensten. Zowel in de vorm van applicaties, maar ook de bekende offline diensten zoals de eerdergenoemde programma’s Microsoft Word en Excel. Het Office 365 pakket heeft als voordeel dat het niet apart op elke PC geïnstalleerd hoeft te worden. Office 365 wordt geïnstalleerd op een server, waarna alle devices die zijn aangesloten bij deze server, automatisch gebruik kunnen maken van het pakket. Daarnaast krijgt u altijd automatisch toegang tot de nieuwste updates van Office 365.

Lees meer over Office 365.


Microsoft Exchange

Microsoft Exchange is een op e-mail gebaseerde samenwerkende communicatieserver voor bedrijven. De gebruikers kunnen met Exchange productiever zijn, omdat ze gemakkelijk kunnen communiceren met andere gebruikers, wat zorgt voor een effectievere teamsamenwerking. Met Microsoft Exchange hebben de gebruikers een overzichtelijk Postvak IN dat alleen op relevante informatie gericht is. Bovendien hoeft u zich als bedrijf zijnde maar één keer aan te melden voor Exchange, omdat dit programma in de cloud geïnstalleerd wordt. Alle devices die zijn aangesloten op de cloud, kunnen zo automatisch gebruik maken van de gemakken die Microsoft Exchange biedt.


Microsoft SharePoint

SharePoint is dé manier om samen te werken. Met SharePoint kunt u:

1. Delen: Gemakkelijk contact maken met werknemers in de hele onderneming. Met SharePoint maakt u contact met personen, deelt u ideeën en ontdekt u een nieuwe manier van samenwerken.

2. Organiseren: SharePoint dient als één locatie voor uw team om inhoud te organiseren, ideeën te delen en projecten te beheren.

3. Ontdekken: De zoekfunctie in SharePoint werkt net als zoekmachines zoals Bing en verschaft u de informatie waar u naar op zoek bent.

4. Bouwen: In de AppStore van SharePoint ontdekt u nieuwe apps die u kunt toevoegen aan uw cloud.

5. Beheren: Het beheer van SharePoint is gemakkelijk; wij kunnen makkelijk uw server upgraden zonder dat gebruikers hier last van hebben.


Skype voor bedrijven

Skype zorgt ervoor dat mensen over de hele wereld met elkaar verbonden zijn. Waar Skype eerder vooral in de privésfeer werd gebruikt, wordt het tegenwoordig ook ingezet op zakelijk gebied. Met deze speciale Skype for Business kunt u professioneel samenwerken en vergaderen, met tot wel 250 personen wereldwijd. Skype is geïntegreerd met alle overige Office apps die in uw cloud staan.

Wilt u meer weten over de voordelen van het werken met Microsoft in de cloud of bent u benieuwd wat dit kan betekenen voor uw bedrijf? Download dan ons GRATIS e-book Mijn bedrijf naar de cloud?!Met uw bedrijf naar de cloud van Hupra

 • persoonlijk contact
 • veilige oplossingen
 • altijd en overal verbonden
 • succes voor de klant

computer-img

De vier kenmerken van Hupra!

Bij Hupra gaan wij maximaal voor onze klanten. Wij zoeken altijd naar de beste oplossing voor uw ICT-omgeving; een kwalitatieve combinatie tussen veiligheid en gemak. Persoonlijk contact is hierbij enorm belangrijk. Zo zorgen wij dat u altijd & overal gerust aan het werk kunt.

Lees meer over ons ⟶
DSC_0766-1

Hupra helpt u verder.

Bent u nieuwsgierig wat Hupra voor u kan betekenen? Dan komen wij graag met u in contact.

Maak vandaag een afspraak ⟶

Waarom Hupra voor het MKB?

 • Hoe Hupra de projecten aanpakt
 • Wat Hupra biedt
 • De waarden van Hupra

Bekijk het gratis factsheet

hupraICT

Meer blogberichten.