<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=633881&amp;fmt=gif">
 • Diensten
 • Over Hupra
 • Klantenservice
 • Contact
 • Diensten
 • Over Hupra
 • Klantenservice
 • Contact

Hupra helpt verder

Telefoon

0318 528 528

E-mail

info@hupra.nl Maak afspraak →

8 voordelen van de cloud - speciaal voor accountants

de voordelen van de accountantscloud

Voor uw accountantskantoor is de veiligheid van uw data het allerbelangrijkste. Gevolgd door makkelijk op verschillende locaties kunnen werken. Met alle programma’s die u en uw collega’s gebruiken. En het liefst betaalbaar.

Hupra ICT werkt al jaren voor accountantskantoren. Al die ervaring gebruiken we in onze accountantscloud. Deze digitale werkplek levert voor u 8 belangrijke voordelen op. 

1. Overal en altijd veilig werken

De accountantscloud is een web-based portal, waarin alle apps en data samen komen. Alle SaaS apps, zoals Visionplanner en Exact Online, maar ook legacy apps zoals Caseware en Unit4 zijn geïntegreerd.

De werkplek beheren en beveiligen we centraal. Het maakt niet meer uit op welke laptop, telefoon of tablet u werkt. U logt in op de digitale werkplek en u kunt dan overal bij.  Dat is niet alleen heel makkelijk, het is ook heel veilig. Vergeet iemand zijn tas in de trein? Wordt uw laptop uit de auto gestolen? U hoeft nooit meer bang te zijn dat data in verkeerde handen valt. Uw data en applicaties worden namelijk niet lokaal opgeslagen. Er staan dus geen gegevens op het gestolen of verloren apparaat. 

2. AVG-proof

Sinds de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ligt er een grote verantwoordelijkheid om aan privacyregels te voldoen bij organisaties. De AVG-regels borgen dat bedrijven op een juiste manier omgaan met persoonsgegevens. De accountantscloud voldoet volledig aan de technische eisen van de AVG. 

3. Veilig en makkelijk inloggen

Single Sign On

U werkt met veel verschillende applicaties. En voor elke applicatie moet u inloggen. Iedereen kent het issue van een vergeten wachtwoord wel. Met de Single Sign On oplossing is dat verleden tijd. De oplossing is te vergelijken met het bureaublad op uw computer, maar dan online. Alle diensten waar u gebruik van maakt staan in één overzicht. Met slechts één keer inloggen zijn er koppelingen tot 2000 SaaS apps voor accountants- en administratiekantoren beschikbaar.

Two-factor  authentication

Die ene inlog moet natuurlijk extra veilig zijn. Dat borgen we met een two-factor authentication. Met een mobile security app is dit eenvoudig mogelijk. U logt in en bevestigt vervolgens uw identiteit via de app op uw telefoon. Niemand kan dus inloggen zonder de toegang tot uw telefoon.

 

Wilt u meer weten? Download ons handige e-book en lees alles over de cloud voor accountants.whitepaper cloud voor accountants

4. Veilig e-mailen

Dankzij techniek, zoals SPF en DKIM, is uw verbinding veilig. Maar u wilt ook de inhoud van uw e-mails beveiligen. Dat hoeft gelukkig geen complex en tijdrovend project te zijn. Met de accountantscloud verzendt u e-mails veilig en versleuteld. Het voldoet geheel aan de wet- en regelgeving en ethische gedragslijnen. Stuurt u een e-mail per ongeluk naar de verkeerde persoon? Dan kunt u de toegang tot deze e-mail eenvoudig ontzeggen en daarmee een eventueel datalek beperken. Ontvangers van uw e-mail beantwoorden deze ook veilig en versleuteld.

Check deze vergelijking van softwareoplossingen voor veilig mailen.

5. Veilig grote bestanden delen

We willen overal kunnen werken. Op kantoor, thuis, onderweg en bij de klant. Daarbij hoort ook flexibel samenwerken en grote bestanden versturen. Organisaties hebben hier vaak geen goede oplossing voor. Daarom gebruiken medewerkers vaak consumentendiensten zoals Dropbox, WeTransfer en Google Drive.

Het nadeel van deze diensten is dat u geen controle meer heeft over de data. U weet niet wie de data opslaat en op welke apparaat. Dat vergroot het risico op datalekken en diefstal van intellectuele eigendommen. Meer hierover leest u in onze blog over de nadelen van Dropbox en Google Drive. 

Grip op uw data

Met de accountantscloud krijgt u weer grip op uw data. U bepaalt zelf waar u de data opslaat en wie wel en geen toegang krijgt. Heeft u per ongeluk de verkeerde persoon toegang gegeven? Of is het delen van de informatie niet meer nodig? Dan trekt u eenvoudig de toegang weer in.

Verliest iemand een apparaat? Dan kunt u op afstand de data wissen. U heeft bovendien inzicht in welke data is gedeeld en alles is op elk apparaat versleuteld. U heeft altijd controle over wie bepaalde informatie wel en niet ziet. Ook uw klanten biedt u hiermee een veilige omgeving om hun informatie op te slaan. Het werkt net zo handig als de bekende consumentendiensten, maar biedt u de volledige controle en veiligheid.

6. Werken zoals u gewend bent

De meeste gebruikers van de accountantscloud werken traditioneel via hun bureaublad, Windows Verkenner en Microsoft Outlook. Vanuit daar starten ze hun programma’s op. De nieuwe manier van werken is vanuit (web-based) apps. De accountantscloud van Hupra ondersteunt beide werkwijzen. Dus of u nu liever via uw browser of een traditioneel bureaublad werkt: alles kan en is veilig op elk apparaat. Zelfs op een Apple. Het maakt de overstap voor uw kantoor ook makkelijker, omdat medewerkers kunnen blijven werken zoals ze gewend zijn.

7. Integratie van al uw applicaties

Steeds meer accountantskantoren maken al gebruik van publieke clouddiensten. Denk aan Office 365 voor het gebruik van Word, Excel en Outlook . Daarnaast maakt u wellicht gebruik van applicaties die niet als clouddienst aangeboden worden, zoals Infine. Steeds meer pakketten zijn ook beschikbaar als SAAS web-based oplossing. Al die cloudoplossingen (CaseWare, Visionplanner, Exact, AFAS, Unit4 etc.) integreren we in een centrale en veilige werkplek.

8. Software updates zonder gedoe

Hupra doet meer dan alleen het beheer van de accountantscloud. Wij zijn de brug tussen uw wensen en de softwareleverancier. Het updaten van de software zit bij onze prijs inbegrepen. We voeren periodiek updates door. Dat doen we altijd in overeenstemming met u en de softwareleverancier. Wacht u liever nog even met een update? Dan houden we daar natuurlijk rekening mee.

In deze korte video deelt Hans van Veldhuizen (Van Harberden Accountants) zijn ervaringen.

Een werkplek die continu ontwikkelt

De Hupra accountantscloud is een werkplek die continu verbetert en vernieuwt. Hiervoor houden we de ontwikkelingen in de markt in de gaten. Waar gaat de toekomst naartoe? Wat doet de branche? En natuurlijk de hamvraag: wat betekent dat voor de IT? Op basis van deze ontwikkelingen breiden we de werkplek uit met nieuwe koppelingen en integraties met softwarepakketten. Voordat we deze koppelingen en integraties toevoegen aan de werkplek testen we ze uitvoerig in onze lab-omgeving. We vragen input van onze klanten en volgen de marktontwikkelingen nauwgezet.

Veiligheid is bij ons topprioriteit. Daarbij gaan we voor een kwalitatieve combinatie tussen veiligheid, gemak en productiviteit.

Meer weten over werken in de cloud? Download meteen de speciale Whitepaper voor accountants. 

whitepaper cloud voor accountants

 

 • persoonlijk contact
 • veilige oplossingen
 • altijd en overal verbonden
 • succes voor de klant

computer-img

De vier kenmerken van Hupra!

Bij Hupra gaan wij maximaal voor onze klanten. Wij zoeken altijd naar de beste oplossing voor uw ICT-omgeving; een kwalitatieve combinatie tussen veiligheid en gemak. Persoonlijk contact is hierbij enorm belangrijk. Zo zorgen wij dat u altijd & overal gerust aan het werk kunt.

Lees meer over ons ⟶
DSC_0766-1

Hupra helpt u verder.

Bent u nieuwsgierig wat Hupra voor u kan betekenen? Dan komen wij graag met u in contact.

Maak vandaag een afspraak ⟶

Waarom Hupra voor het MKB?

 • Hoe Hupra de projecten aanpakt
 • Wat Hupra biedt
 • De waarden van Hupra

Bekijk het gratis factsheet

hupraICT

Meer blogberichten.