Hupra Online Werkplek. Citrix als basis.

Het gebruik van diensten die vanuit de cloud worden aangeboden stellen organisaties regelmatig voor grote uitdagingen. Oplossingen hebben vaak iets van het ‘alles of niets’-principe, waardoor organisaties meteen vastzitten aan één aanbieder, roadmap of tijdschema. Naarmate meer verschillende clouddiensten worden gebruikt, neemt de complexiteit toe. De gebruikers krijgen een sterk versnipperd geheel van diensten en de IT-afdeling heeft de grootste moeite om al die diensten te beveiligen, monitoren en beheren. Hoe uw cloudstrategie of gewenste gebruik er ook uitziet, de minimumeisen zijn gaandeweg wel duidelijk geworden. Kort gezegd: minimum effort, maximum satisfaction.  

Gaandeweg komt Microsoft met steeds meer doorontwikkelde oplossingen voor online werkplekken. Toch blijft Citrix nog veel  voordelen bieden op het gebied van het beheer. Daarom hebben we de Hupra Cloud werkplek ontwikkeld op basis van Citrix. Daarbinnen koppelen we de Microsoft diensten. U blijft bijvoorbeeld Word, Excel en Teams gewoon gebruiken. Een échte office 365 werkplek dus. 

1.  Veiligheid
2.  
Verlaging van operationele kosten
3.  
Minder last van traag internet
4. Minder verbruikskosten

De Hupra Online Werkplek is All-in en staat voor inrichting, onderhoud, beveiliging, helpdesk en service. Data komt niet meer lokaal te staan en blijft centraal opgeslagen binnen de extra goed beveiligde omgeving. De inzet van Citrix vereenvoudigt uw IT, zorgt voor kostenreductie, vergroot de productiviteit, verbetert de samenwerking onderling en ook het veilig uitwisselen van informatie. Citrix biedt ons een solide basis waar wij voor u op voort kunnen bouwen en wat u de gewenste gebruikerservaring biedt. Wij lichten graag toe waarom dit zo is. 

Veiligheid

Met Citrix kunnen we de veiligheid van de werkplek op een heel hoog niveau inrichten. Misschien leest u weleens iets over een beveiligingslek in Citrix? Dat heeft vrijwel altijd te maken met achterstallig onderhoud door een organisatie en dus vrijwel nooit met het systeem zelf.

Verlaging van operationele kosten

Citrix biedt goede tools die ons snel laten zien waar een probleem zit. Werkt het systeem traag? Dan kunnen we snel signaleren waar het door komt en het direct oplossen. Hierdoor kunnen we een scherpe all-in prijs rekenen aan onze klanten. 

Minder last van traag internet

Werkt u via de cloud, dan bent u afhankelijk van een goede internetverbinding. Het mooie van Citrix is dat ze hele slimme technieken ingebouwd hebben om met trage verbindingen om te gaan. Bijvoorbeeld door over te stappen op een lagere resolutie. Citrix voorkomt zo dat een gebruiker vastloopt.

Minder verbruikskosten

Dat geldt met name als u binnen de publieke cloud werkt. De slimme technieken van Citrix zorgen dat u minder geheugen en bandbreedte gebruikt. De verbruikskosten kunnen daardoor tot maar liefst 40% omlaag gaan. 

Bij Hupra ICT zoeken wij graag samen naar een cloudoplossing die volledig aansluit bij de wensen en mogelijkheden van uw bedrijf. Uiteraard is het mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer over onze (specifieke) diensten. 

Wilt u meer weten over de cloud en wat een passende cloudoplossing kan betekenen voor uw organisatie? Download dan gerust ons gratis e-book.

Download het gratis e-book Cloud