<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=633881&amp;fmt=gif">
Handleiding

E-MAIL INSTELLEN OP (GOOGLE) ANDROID MOBIELE DEVICE(S)

In deze handleiding geven wij een antwoord op de vraag hoe u  uw e-mail  kunt instellen op (Google) Android mobiele device(s). Aan de hand van eenvoudige stappen geven wij hier een antwoord op. Lukt het na volgen van deze stappen niet, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag gerust aan het werk!

E-MAIL INSTELLEN OP (GOOGLE) ANDROID MOBIELE DEVICE(S)

Uiteraard realiseren wij dat wij niet al uw vragen in deze introductiegids kunnen beantwoorden. U kunt daarom uw vraag stellen per mail support@hupra.nl of bellen met onze helpdesk. Bij urgente storingen buiten kantoortijden kunt u bellen naar het telefoonnummer van uw contactpersoon voor uw organisatie.

Neem contact op met Hupra 

Het instellen van uw e-mail op (Google) Android mobiele device(s).

Hupra helpt u graag. Vragen? Neem dan contact met ons op.


De instellingen van Android telefoons verschillen per model. Het is hierdoor mogelijk dat onderstaande stappen niet exact overeenkomen met uw Android toestel. Wanneer dit het geval is, neem dan gerust contact met ons op.

In onderstaande instructie wordt gebruikt gemaakt van een Samsung Mobile Device.

Stap 1:

Ga naar ‘Instellingen’

ss-instellingen-android

Stap 2:

Klik vervolgens op ‘Accounts’

ss-accounts

Stap 3:

Klik vervolgens op ‘Account toevoegen’

ss-accounts-toevoegen

Stap 4:

Klik op ‘Microsoft Exchange ActiveSync’

ss-microsoft-exchange-activesync

Stap 5:

 Vul het volledige emailadres en bijbehorende wachtwoord in en klik op handmatige instelling. Ga akkoord met de voorwaarden indien gevraagd.

ss-exchange-activesync

Stap 6:

In het volgende venster vult u de ontbrekende (account)gegevens in zoals gevraagd. Bij Domein\gebruikersnaam vult u uw volledige emailadres in. Het is het belangrijk om de “ \” niet te vergeten. De gebruikersnaam is ook het volledige emailadres. De (exchange) mailserver is ‘mail.hupracloud.nl’

ss-instelligen-exchange-server-1

Stap 7:

Klik op volgende om de instellingen te controleren en ga akkoord indien er gevraagd wordt om wijzigingen aan te brengen.

ss-instellingen-exchange-server-2

Stap 8:

Stel in het volgende venster uw wensen in met betrekking tot synchronisatie en klik op volgende.

ss-account-opties

Stap 9:

Het mailaccount is nu toegevoegd. Let op, u dient eerst toestemming van de beheerder hebben om inhoud te kunnen ophalen. Als dit nog niet heeft, zult u hierover een melding ontvangen. U dient dan autorisatie aan te vragen bij de functionaris van uw organisatie.

ss-email-instellen

 


 

Vragen? Hupra helpt u graag verder.

Neem contact op Terug naar het overzicht