<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=633881&amp;fmt=gif">
Handleiding

LAATSTE VERSIE CITRIX WORKSPACE APP VOOR WINDOWS INSTALLEREN

In deze handleiding geven wij een antwoord op de vraag hoe u de laatste versie van de Citrix Workspace app kunt installeren. Aan de hand van eenvoudige stappen geven wij hier een antwoord op. Lukt het na volgen van deze stappen niet, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag gerust aan het werk!

Hupra helpt verder

Uiteraard realiseren wij dat wij niet al uw vragen in deze introductiegids kunnen beantwoorden. U kunt daarom uw vraag stellen per mail support@hupra.nl of bellen met onze helpdesk. Bij urgente storingen buiten kantoortijden kunt u bellen naar het telefoonnummer van uw contactpersoon voor uw organisatie.

Neem contact op met Hupra 

Installeren Citrix Workspace App (Windows). 

Hupra helpt u graag. Vragen? Neem dan contact met ons op.

Stap 1 :

Als u voor de eerste keer inlogt en/of nog geen Citrix Workspace op uw pc heeft geïnstalleerd, dient u eerst de Citrix Workspace te installeren. Citrix Workspace is te downloaden via deze link: https://www.citrix.com/nl-nl/downloads/workspace-app/windows/workspace-app-for-windows-latest.html

22Afbeelding

 

Stap 2:

Wanneer uw download gereed is, opent u vervolgens het installatiebestand ‘CitrixReceiver.exe’. Doorloop in de volgende 3 stappen de installatie.

23Afbeelding

Stap 3:

Accepteer de licentieovereenkomst en klik op ‘Volgende’.

24Afbeelding

Stap 4:

Op de pagina ‘Single Sign-on inschakelen’ selecteert u ‘Installeren’.

25Afbeelding

Stap 5:

Nadat de installatie is voltooid, klikt u vervolgens op ‘Finish’.

26Afbeelding

U bent nu klaar en kunt verder gaan met het inloggen via het cloud portaal.

 

Vragen? Hupra helpt u graag verder.

Neem contact op Terug naar het overzicht