<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=633881&amp;fmt=gif">
Handleiding

DE ONLINE WERKPLEK GEBRUIKERSMETHODE WIJZIGEN

 
In deze handleiding geven wij een antwoord op de vraag hoe u de gebruikersmethode van uw online werkplek kunt veranderen van lichte versie naar volledige versie.  Aan de hand van eenvoudige stappen geven wij hier een antwoord op. Lukt het na volgen van deze stappen niet, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag gerust aan het werk!

 

Hupra helpt verder

Uiteraard realiseren wij dat wij niet al uw vragen in deze introductiegids kunnen beantwoorden. U kunt daarom uw vraag stellen per mail support@hupra.nl of bellen met onze helpdesk. Bij urgente storingen buiten kantoortijden kunt u bellen naar het telefoonnummer van uw contactpersoon voor uw organisatie.

Neem contact op met Hupra 

Gebruikersmethode wijzigen online werkplek.

Hupra helpt u graag. Vragen? Neem dan contact met ons op?  


Als u (per abuis) de lichte (web gebaseerde) versie heeft geselecteerd en u toch gebruik wilt maken van de volledige versie met de Citrix Receiver, kunt u dit eenvoudig wijzigen. Zorg er in eerste instantie eerst voor dat de Citrix Receiver geïnstalleerd is. 

Stap 1:

Zodra u ingelogd heeft met uw accountgegevens, klikt u rechtsboven in het scherm op uw gebruikersnaam. Vervolgens klikt u op ‘Citrix Receiver wijzigen’.

  ss-citrix-receiver-wijzigen

 Stap 2:

Daarna klikt u op ‘Receiver detecteren’.

ss-citrix-receiver-detecteren

 Stap 3: 

Nadat de receiver is gedetecteerd, kunt u uw desktop (bureaublad) en/of applicaties starten.

ss-citrix-receiver-overzicht

 


 

Vragen? Hupra helpt u graag verder.

Neem contact op Terug naar het overzicht