<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=633881&amp;fmt=gif">
Handleiding

DE ONLINE WERKPLEK GEBRUIKERSMETHODE WIJZIGEN

 
In deze handleiding geven wij een antwoord op de vraag hoe u de gebruikersmethode van uw online werkplek kunt veranderen van lichte versie naar volledige versie.  Aan de hand van eenvoudige stappen geven wij hier een antwoord op. Lukt het na volgen van deze stappen niet, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag gerust aan het werk!

 

Hupra helpt verder

Uiteraard realiseren wij dat wij niet al uw vragen in deze introductiegids kunnen beantwoorden. U kunt daarom uw vraag stellen per mail support@hupra.nl of bellen met onze helpdesk. Bij urgente storingen buiten kantoortijden kunt u bellen naar het telefoonnummer van uw contactpersoon voor uw organisatie.

Neem contact op met Hupra 

Gebruikersmethode wijzigen online werkplek.

Hupra helpt u graag. Vragen? Neem dan contact met ons op?  


Als u (per abuis) de lichte (web gebaseerde) versie heeft geselecteerd en u toch gebruik wilt maken van de volledige versie met de Citrix Workspace, kunt u dit eenvoudig wijzigen. Zorg er in eerste instantie eerst voor dat de Citrix Workspace geïnstalleerd is. 

Stap 1:

Zodra u ingelogd heeft met uw accountgegevens, klikt u rechtsboven in het scherm op het tandwieltje. Vervolgens klikt u op ‘Accountinstellingen’.

  Afbeelding11

 Stap 2:

Daarna klikt u op ‘Citrix Workspace-app wijzigen’.

Afbeelding12

 Stap 3: 

Daarna klikt u op ‘Citrix Workspace-app detecteren’.

19Afbeelding

 Stap 4:

Sta altijd toe dat hupracloud.nl de Citrix Workspace opent en klik op ‘Citrix Workspace Launcher openen’.

 20Afbeelding 

Stap 5:

Nadat de receiver is gedetecteerd, kunt u uw desktop (bureaublad) en/of applicaties starten.

21Afbeelding

 


 

Vragen? Hupra helpt u graag verder.

Neem contact op Terug naar het overzicht